Анита Мейзер промени защитната си версия

Анита Мейзер промени защитната си версия пред Апелативния съд във Варна за убийството на съпруга си Николай.

Обратно в новината

Коментари - Анита Мейзер промени защитната си версия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли не правят парите в България! То докато съдът я осъди на нещо, тя ще си променя версиите а факта е че млад и як човек си е отишъл по мъчителен начин, а до него освен тази грозопилница друг не е имало. За какво говорим, че той сам се е вързал и убил....Що за правова система имаме, при чисто убийство че и подкуп на полицай за да излезе чиста от калта, няма доказателства и се насрочват нови дела. Да не говорим за смешните з години за "непредомишлено убийство" и 4-те за подкупа, от които ще излежи по-голямата присъда. Накрая май нищо няма да лежи и ще си замине за САЩ и няма и да си спомни за съпруг, България и престъпление.

Къде изчезнаха коментарите от първия ден?

Абе тая не беше ли някаква миска :))))))))

Абе ти сляп ли си ? Виж колко е грозна тази циганка. Тя освен плашило в бостан друго не може да бъде...

ДА ОПИСВАТ СЛУЧАИ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НА "ИЗТОЧНА ЕВРОПА", ЖЕНАТА ИМАЛА "ОПАШКИ" /СВИНСКИ/, А МЪЖЪТ, ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ С ТАКИВА "ОПАШКИ" НА ЖЕНАТА

погледни жената и всеки който си прецени да се събере с такава, си е негово решение

Предлагането на подкуп е надлежно записано на 112. Наказанието за това е справедливо и следва да си го изтърпи, а да не ни занимава с глупостите си.

Ами много малко са и дали на госпожата годинки,то това е нищо,а тя плаче да и дадат по лек режим,тези свински опашки са сваршили такава хубава работа,че се е отарвала от по младия маж,сега да кука в затвора!!!

Последно - тая буля Мейзер ли е или Желева?!