Подпалиха кучкарник на Animal Hope

Районната прокуратура във Варна разследва палежа на кучкарник на неправителствената организация “Animal Hope“ във Варна, съобщиха от държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха кучкарник на Animal Hope | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

http://novini.dir.bg/news.php?id=26919126

Ето това е за смъртна присъда!

На тоя му проклинам децата до 9 коляно да умрат в същите мъки,гад мръсна

Да бе да, чужд човек драснал клечката ще ходи с псета да се занимава, зор да си дава. Не ми се струва правдопободно. Интересно е защо такива организаций се специализират само в кучета? Хлебарки, плъхове, косери, гларуси, врабчета ... те не са ли животни и да имат нужда от грижа? Опс ... сетих се, то ставало дума за едни пари.

ako аз имам вила на боровец и вместо да си почивам , се налага да чувам денонощно лаене и воня на кучета и то много , и аз бих драснал клечката , не се търпи едно куче на съсед а тея са били много, не се търпи и съсед усилил чалгата . Никой не трае никой затова се палят .

Бас ловя че този който ги е тероризирал според тях е съсед.Накрая му е писнало от постоянния вой и смрад от колибите.И не разбрах защо са всичките с чужди имена.Толкова ли няма български имена.

Ако един мъж нарече жена си "кучка", а тя му го върне като го нарече "Животно", коя полиция да се вика? Зоополицията или обикновената.

Вика се горския.

начинът, по който са загинали две живи същества, било това и кучета е нечувано жестоко деяние, сътворено от човек Това не следва да се допуска никога повече! И най-малкото,което следва да направим в случая е да не се отказваме да търсим и да намерим виновника за да бъде разобличен и накацан за зловещото деяние! Той трябва да се погрижиии за възстановявнаето на останалите две тежко пострадали животни!!!

конкуренцията не спи финансирането на глава четириного е доста съблазнителна

Този който е извършил подобно престъпление трябва да бъде наказан с най-суровото наказание. НО! След като чета "възмущенията" на псевдо защитниците във фейсбук няма как да не отбележа, че хората желаещи саморазправа с престъпника, тези които искат "да го запалят", "разпорят" и т.н. не са особено по-различни. Баси лицемерието в този фб...

И защо отново има две новини? Не може ли тази да я изтриете и да остане само другата? Или е умишлено?

За да се махнат коментарите, където става ясно, че защо има новина за две кучета, а няма новина за поредният самоубиец, умрял в мизерия. От кога човека и по-маловажен от кучето ...

Дали не е време полиция да обяви акция за зимни гуми,крикове,газове.....в тая държава полицаите освен да тормозят водачите на мпс друго правят ли