Студентски град с кръчми колкото за 4 града

Кръчми колкото за 4 областни града има на територията на Студентски град в София. Заведенията, които са регистрирани там съгласно Закона за туризма, са около 20

Обратно в новината

Коментари - Студентски град с кръчми колкото за 4 града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно прекрасно място за развиване на образование и култура

И наркотиците на другарите от ДС колкото за цялата страна

Студентски град прилича доста на студентски стол. Евтино е, но може да получиш разтройство.

Какъв купон забрави забрави за скуката

недейте така, хората избиват стреса след ученето

Какъв студентски град е това, бре момци?! Беше такъв преди 35 год. Сега си е соф. Лас Вегас. Само морето го конкурира.

КК "Ст.Град" Много хубаво! Жалко, че няма още зелени площи за паркинг... евентуално един басей за нацепени батки, богаташки синчета и бъдещи порно звезди...

Оставете девойките да научат занаят! Как ще се реализират после? Само с едно вишО? КАК?

Меркантилизъм, корупция и простотия! Това е! Никой няма интерес да затвори чалготеките... Студентски град отдавна не е Студентски град, за съжаление. Бъдеще.... какво ти бъдеще?! Господ да пази децата ни!

Напалм за тази територия. После разчистване и изграждане на нови ЗАТВОРЕНИ кампуси с бесни семестриални такси, библиотеки, ред и тишина. Плюйте ме сега, ако не съм прав!

Студентски град се превърна в един голям публичен дом! Селянките идват в София и искат да живеят като баровки, а нямат кинти... И правят най-лесното, за да ги изкарат: вдигат краката. Като се "изучат", се женят за някой балък и готово: голямата им цел е постигната: стават софиянки! Но урвата си остава урва!

A кометиращият някой си, никой не го поглежда, защото е мамино синче, което жално плаче, че никоя не му се връзва... било то и девойка, дошла от провинцията.

То по-добре такива батали да не го поглеждат. Е*ането ще ти излезе през носа.

А защо да няма? Но прости мозъци като теб едва ли ще го разберат

Ми щото повечето университети следва да имат електронни библиотеки, за което буквално са нужни две стаи...... Още навремето в общежитията имаше по-голяма "библиотека" необходима на студента, останала от преходни курсове в електронен вариант.:)

Каквито са ни студентите/селяния от цяла България/дошли за развлечение,такъв ни е и студентския град,такива ще са и бъдещите ни "специалисти"

Всеки уважаващ себе си университет по света има и общежития за студенти. Племенника учи в Англия, към университета има кампус - общежития, но не знам нито един университет там, да не говорим за Оксфорд или Кембридж, който да си даде кампуса за чалготека. И студентите не умират от скука. А получават в пъти по-качествено образование. И после били нашите СУ, УННС и подобни на нам кое си място отзад напред в класациите по университети - и това им е много.

Имат частните, че са с достатъчно пари, държавните, които предлагат достъп на всеки, а в момента поради липсата на студенти БУКВАЛНО на всеки, едва ли. Сградния фонд има нужда от поддръжка, особено, когато обсулжва стотици и хиляди хора, а на университети не им достигат пари. Качеството на сградни фонд, не е точно критерии за качестовото на образованието, когато то е безплатно! Показва само платежобността на държавата. Иначе студентски град е точна еманация на сегашното управление, меркатнилизъм на много ниско нива за братко, батко и т.н. и никакво внимание към глупости, като деца, подрстващи, образование, култура....

Преди 30 години в Студентски град имаше много зелени площи, ред, място за паркиране колкото щеш, и 1 или 2 дискотеки. А сега .. чалготеки, менте алкохол и надути кучки.

Преди 30 години като се чакаше по 15 години за Лада нямаше и задръствания. Ейй, бай ти Тошо ги беше измислИл нещата...

Да се замислят родителите къде си пращат децата.

Крайно време е Студентски град да се преименува на Червените Фенери! Нещо друго държавата едва ли ще направи!

На снимката се виждат Пушещи в дискотеката - това не е ли вече ЗАБРАНЕНО?!

Живея в съседния Дианабад, на булеварда, който дели студентски град от моя квартал. Не ми и минава през ума да припаря там, освен при неотложна необходимост. Това не е територия за студенти, отишли да учат и получат професия, а територия на мутри и разхайтени лентяи. В това я превърнаха и алчността на "бизнесмените", и безхаберието на общинските и държавни власти! Ама явно и там корупцията е по-силна от всичко!

Не мога да си представя Харвардския Университет да даде под наем помещение с цел нощно заведение, чалга или стриптийз. Питал се Къде е МОРАЛЪТ НА Софийския университет, УНСС и Техническия университет.

в много от елитните университеъи се приемат спортисти, негри, само затова, че са негри, жени, само затова, че са жени и т. н.самите американци са вдигнали ръце от НОВИТЕ ВИЖДАНИЯ. изучават се много шашави дисциплини - например научен спор за джендарството да кажем и западните университети напомнят малко средновековните такива, където се е споряло колко дявола могат да се съберат на върха на една игла... Що се отнася до КАМПОСИТЕ на българия, те нямат аналог в света

моралът за Крал Мас е несъществуващо понятие

Построено е, не от бай Тошо, а от твоите родители.А,се осра от такива като теб.

Нищо друго освен бардак. С евтини кръчми, евтин менте алкохол, евтини к-рви, дрога и бандитизъм... Това е новото академично бъдеще на България.

Само в студентски град ли има каки?

Там живеят много хора по 2-ма, че и 3-ма в стая. Стаите са малки, без място за хранене, затова някои студенти се хранят навън. Аз вече не съм студент и не живея там. има и други като мен които не са студенти, но ходят там на на заведение и на ресторант. Аз си има един ресторант в Студентски град, който много харесвам и обичам да ходя там. В квартала в София в който живея също има много ресторант, но само един хубав в останалите храната не става. Докато в Студентски град качеството на храната в повечето рестуранти е по-добро.

рестУрант

Остави го момчето. Той вече е завършил. Ами ония незавършилите???

Ама го повтори ента пъти в няколко изречения. Мисълта се лее като от поток...

Сметни, щом ресторантите в Щутгард му харесват..

Всичко каквото построи "Бай Тошо" се осра!

Няма по света /дори в страните, които смятаме за по-изостанали от нас/ кръчми на територията на университетите и студентските общежития. Това превръщане на студентски град в огромна чалготека за дрогиране, а не за учене и спорт, както е по света, стана в мътните мутренски времена през 90-години. И никой от управляващите досега няма здрави гащи да прекрати това безобразие.

Предвид препрезастрояването и почти сливането на сгради, там вече трЕбе да го направят пешеходна зона. Няма място за какъвто и да е преминаващ транспорт. Наспирали коли по всевъзможни места, пешеходци ходят навсякъде, но не и по тротоарите (където ги има).....Пълна анархия....... Няма контрол на нищо в тази държава. А едно време имахме ориентир - Зимния дворец или зала Христо Ботев, например. Сега не се виждат от надигнали се около тях сгради. Да сринат всичко трябва........

Не е вярно, това там всичко са СПА центрове за отпускане на психическото напрежение след, преди и по време на сесии, чрез приятна релаксираща чалга музика, успокояващи аромати от цигари и наргилета, както и всякакви силно тонизиращи високооктанови напитки!

Кампус?

Кампус по български,е как ще печелят мутрите,ако не са тези кръчми.Обществото нека очаква нещо хубаво от студентите,излизат пълни неграмотници.

Благодарение на бившият Петър Диков!

kirchevo

Така и трябва.Като ОДЪРТЕЕ ли човек ще подскача по дискотеките?!

Браво, открихте топлата вода! Студентски град не е както може би някога е било място за студенти. Сега е всичко друго, но не и това