Вегани протестириха заради отглеждането на опасни норки

Представители на “Български вегански съюз“ протестираха пред Министерския съвет срещу отглеждането на американска норка у нас, което застрашава околната среда.

Обратно в новината

Коментари - Вегани протестириха заради отглеждането на опасни норки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да станеш веган трябва да си умствено ограничен и да продължиш самоувреждането чрез лишаването на организма си от незаменими протеини, които се съдържат единствено в храната от животински произход. Световно известно е, че веганите оглупяват много бързо след като са станали такива и точно затова никой не ги взима на сериозно. Така трябва да стане и тук .

И аз ще протестирам и ще искам да се спре отглеждането на марули и царевица. Знаете ли какво замърсяване има при тяхното отглеждане? Знаете ли колко земя се пропилява при тяхното отглеждане? Те пречат на слънцето да нагрява земята по тях, Знаете ли колко вода се пропилява? така температурата на земята се понижава и се предизвиква засушаване на природата. Да кажем твърдо НЕ на царевицата и марулите.

Пропускаш рапицата... И пчелите пострадаха!

Браво да се забрани отглеждането на салати и други енергоемки култури .Много вода отива на вятъра .Много труд за производство .Отпадъците от зеленчуци замърсяват природата.