Бургас е №1 дестинация на чужденците у нас

Бургас, Варна, София, Добрич и Благоевград са в челната петица на най-предпочитани от чуждестранните туристи дестинации в България.

Обратно в новината

Коментари - Бургас е №1 дестинация на чужденците у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за хора сте бе, бугъзлии?!!Вместо да се радвате, че толкова пари са влезли в града и да се гордеете, че хората го харесват, вие плюете и се насирате, а после пак сте недоволни!

Ти явно не си идвала скоро да видиш в какво са превърнали града?! Един проект нямат,който да е завършен качествено или да е от полза за хората.

Бургас е на първо място заради курортите около него.Аз съм бургазлия, но за съжаление ако някой мой гост иска да му покажа забележителности на града,няма какво.Имаме една морска градина и това е,става за разходки,релкс и дотам.Поправете ме ако греша,но да сравняваш Бургас с Пловдив например си е направо смешно.

Браво, най-накрая един обективен коментар от бургазлия.Поечето со мислят, че светът се върти около Бургас.

Не знам дали Бургас е номер 1 като дестинация, но по засиране - със сигурност! Цялата морска градина и ивицата на плажа на Бургас, където има храстчета, та чак до Сарафово, смърди на л.йна, та не се трае! Блядовете и булгаристанските плажуващи явно масово се облекчават из храсталаците. Подобно е положението и пред МБАЛ Бургас - смра, смрад...!

И как разбра, че л*йната са от "блядовете и булгаристанските плажуващи", а не от пияните британци?

Пияните британци ходят да дрискат в клоаката Слънчев бряг и други такива като нея. Бургас е засран от български и руски селинджъри. Мини и ги виж като са се проснали на плажа - едни и същи от пристанището на Бургас до Сарафово! А в МБАЛ колко ли пияни англичани са приел, та техните роднини да ги чакат отвън в храсталаците?! Ганьо и блядовете са една и съща порода прости и некултурни създания.