Майката на Иван: Той не е убил Никол, намерете виновника

Детето ми е без вина в ареста, не е носил нож, лъжа е, че са намерили вещи на момичето у нас, заяви майката на 15-годишния Иван, задържан за убийството на Никол

Обратно в новината

Коментари - Майката на Иван: Той не е убил Никол, намерете виновника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

господи в каква държава живеем, никои никога не е виновен, от политици до слугите им мутри, през битовите убийци и убитите на година са повече от малка Одеса

ами дай те да го наградим това хрисимо олигофренче....

аз се впечатлих как адвоката на иван казва, че е " с развитие на 10 годишен,което обяснява,че е отишъл да си играе на криеница след убийството"... уникално...егати ядвоката

"..но призова истинският виновник да бъде открит и задържан." Ами да - да се повдигне обвинение на двете майки. Дано се прекрати това непрекъснато отричане на "очевадни" факти и доказателства от близки и приятели на престъпници, хейтъри да им припяват, да се подлагат на съмнения действията на полиция и прокуратура в "натъкмяване" на обвинения. Вярно е, че се следва примера на заловените в корупция управляващи, които все се оправдават със стандартната "политическа поръчка" на опонентите им, но на тази идиотщина трябва да се сложи край, че вече на всички ни идва в повече.

Ами да се види по ГСМите дали са били заедно. Нали има и ДНК анализ. Ако е бил с нож няма как да няма следи.

'...умствено по-бавно помни...' - какво ли значи това?

Малоумен или по-точно така искат да го изкарат, че да не носи отговорност. Нормалните адвокатски схеми в България. Плащаш на когото трябва и говото.

В България винаги някой беззащитен опира пешкира. Възможно е да е набеден, а полицаите дембели ги мързи да открият истинския извършител. Кой измисли историята за наргилето?...

Излиза, че някой възрастен е отишъл с тях и е решил да се възползва от непълноценността на момчето като обвини за всичко него. Много е възможно, пълно е с такива хора. Това момче трябва по някакъв начин да разкаже. Ако трябва използвайте помощта на майката. Ако иска да помогне на детето си (а тя иска), да измъкне информация от него и да разбере, какво се е случило. От опит знам, че нашата полиция не работи. Но моля ви, разследвайте! Това са деца и ако някой се възползва от тях, така престъплението става двойно. Може да са ги заснели камери като са минавали от някъде. Засечете часа и вижте дали са сами. Направете нещо. Работете, полицай! Иначе защо ви плащаме, от без това нестигащите си дори за храна, пари?

При хиляди "приятели" във Фейсбук и на двамата!, тези деца не е трудно да бъдат набелязани. Най-малкото, което могат да направят полицаите е да проверят кореспонденцията им в интернет.

Щом той се държи като 10 годишен, значи реално са били като връстници. Може да са били приятели. Трябва да използвате помощта на майката и на най-близките хора на момчето, които могат да го разбират. Иначе няма да стане. В това състояние, дори и да е виновен, едва ли ще го осъдят на повече от 3-4 години. Друг въпрос е, че най-вероятно, щом момчето е малоумно (извинете за израза), той най-вероятно няма да оцелее и една година в затвора и това ще е смъртна присъда за него.

Тази бабичка от снимката ако е майка музначи го е родила в критическа и съвсем нормално в късни родини заченато дете да не е нормално.Но и тя не изглежда да е с всичкия си.

Ще стане малко като сестрите Белнейски, дето набедиха друг, че да прикрият някое богаташко дете.

или някой тъмнозелен