Биячът на медици в Бургас: Не си гледаха работата

По искане на прокуратурата в Бургас съдът задържа 22-годишния Кирил Нойков от София, който нанесе удари с юмруци и крака на четирима души в болница "Бургасмед".

Обратно в новината

Коментари - Биячът на медици в Бургас: Не си гледаха работата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска да краде и да бие, ама не иска в затвора... А сладолед на клечка иска ли? До кога присъдата ще е по желание на престъпника? Риторичен въпрос - при такова "правосъдие" може да има само такова "правораздаване"....

... МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ...

Пет присъди!.... И е на свобода!.. Е ,немам думи.

в това момче има хляб. първо да го пуснат в парламента в една стая с нинова, шиши, и олигарсите, които не искат съдебна реформа и бои бои бои докато не поискат. след това във висшият съдебен съвет и бои бои бои докато не стопи на цацата сланината и не се съгласи на съдебна реформа. и като го съдят - наистина ще има широк обществен интерес. и като каже - те не искаха да си вършат работата и да правят съдебна реформа - всички ще му повярват.

Този готов за парламента бе :)

"никога досега не бил участвал или предизвиквал побои, не пиел алкохол и не взимал наркотици." Демек - кротко агънце с пет присъди за грабежи и побоища!

То и депутатите хич не си гледат работата..

а така, сега топката е в полето на правораздавателите и да видим що ще се случи, защото не може един простак да раздава юмруци, а после да преиграва зачатък на срам и неудобство пред "цяла България" и затова такива дела трябва да се гледат на площада на града, да видят всички какви съграждани имат и колко се стараят някой да не ги гледа "лошо", но преди това з затворите трябва да се извърши революция и максимално да се изкорени властването на осъдени и бездействието на управници, камери навсякъде и записите да се разглеждат в присъствието на целия персонал, за да е ясно къде по веригата е прогнило най-много...

30-40 стотинки. Толкова струва 1 патрон за макаров. С лешта могат да нахранят за седмица питомците на 4 лапи бургас. Разходи за копане - нулеви. Всички са щастливи. А ако се умножат разходите по две, могат и адвоката да чупнат. Загуба - нулева. Печалба за всички.

Стига либерални действия от Полицията има и под законни действия ,кой ще види , Бой , бой , бой и го изхвърлете като мокро куче!