Две обвинения за кмета на Асеновград

Прокуратурата повдигна две обвинения на кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов, каза на пресконференция днес окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

Обратно в новината

Коментари - Две обвинения за кмета на Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Караиванов е от квотата на БСП, предишните бяха от гробарите на Боко. Всички крадат, но сегашният кмет пълни само касите на БСП, ето защо е неудобен за гробарите. В община Асеновград всички са корумпирани, независимо коя партия управлява общината !

Да беше взел пример от бившия кмет на Хасково - той знае как се правят тези работи - с "гражданско правни сделки" - продаваш парцел за 1 300 000 лв който си купил за 5 000 на фирма която има да взима пари от общината, декларираш си после сделката и си като чомина сълза чист.... аджамия е този

Явно тамошните "лекари-политици" са си такива. Мизата на министър д-р Дж. Чакъров е била много по-голяма за издаване на разрешение за минерална вода.

А кметицата на Казанлък ...кога ?

нали видяхте тотев как ревна дожаля му на главния прокурор пък и бойко го помоли да се прави на луд щото щяха да разберат хората какъв кмет има в пловдив ами луд това е...........и без това закон не го лови да си седи там и да си щипе от баницата нали дава на който трябва....

защото дава на" високо" а този тарикатее иска сам да богатее....

Браво ама най-крадливия кмет на Пловдив защо е несвобода??

А Пловдивския кмет?

Той е от герб. Краденето продължава. Точно за шахти дава милиони , а никой не е видял да ги почистват и всеки път се наводняваме.