Марешки поиска да се настани на ”Раковски” 134

Веселин Марешки е поискал 3 сгради за партията си “Воля”, след като тя стана парламентарна сила, сред които и знаковата синя централа на ул. “Раковски” 134 в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Марешки поиска да се настани на ”Раковски” 134 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марешки има възможности да си вземе офис където пожелае. Справедливоста изисква да се даде възможност на партии които сами с ограничени възможности участваха в предизборната борба и въпреки това спечелиха доверието на избирателя. Например партия "Възраждане".

Преди да настанят в сградата когото и да било, необходимо е добре да я дезинфектират, като се има в предвид кои са я обитавали преди(соросоиди, еничери и прочее брюкселски слугинаж).

Господин Марешки има апетит за ефектни сгради. Даите му, каквото иска и да е честит на софиянци

Защо не го настанят на ул. Врабча / в бившата сграда на в. Земедеско знамe/ там и без това е мястото на партии с временен характер.

Да вземат да настанят Цар Киро в тази сграда, еднакво ще съм бесен и отвратен! Тоест с други думи казано: Дали Цар Киро, дали Магарешки - все ми е едно и също! По-добре настанете Митьо Пищова там, или Радо Шишарката - по-са ми симпатични от Магарешки!

Седерастите вън!

С двамата си депутати,не е ли малко нахалничък....нали не се интересуваше от материалните облаги на парламентьорството,пък веднага зина за най-апетитната сграда

А СДС с нула депутати не е ли още по-нахалничко?

СДС я освободиха...или,поне трябваше да я освободят след изборите

сдс го сътвори бкп, за да може да контролира всички градиенти на сдс-то :)) после прекръсти и себе си на бсп. а всеобща истина е, че сградата на "Раковски"134 е от микробетон... знаете ли какво е микробетон? - ред бетон, ред микрофони, ред бетон, ред микрофони, ред бетон, ред микрофони... :)))

много микрофони бе. то толкова в България общо няма

СДС си ги сътвори тези екземпляри едно време - сега същите ще ги изринат от канцеларийките...

Я си ходи на село бе крадльо.

цели 3, не са ли му множко, или ще ги ползва и за фирмите си?

Я направо му подарете София!