Съдът в Страсбург осъди България на €75 000 заради жилище

България загуби в Европейския съд по правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург дело, заведено от семейство заради абсурдно ниско обезщетение за реституирано жилище.

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Страсбург осъди България на €75 000 заради жилище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадна Дана!

12 евро! Да се смеем ли или да плачим?

ТЕЗИ ЗАГУБЕНИ ДЕЛА И ЗАВЕДЕНИ В СТРАСБУРГ И СПЕЧЕЛЕНИ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩАТ ОТ ДЖОБОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ,КОИТО СА СГАФИЛИ. ЗАЩО ОТ НАШИЯТ ДЖОБ ТОЕСТ ОТ БЮДЖЕТА.СТИГА.

Трябва да направим законите в страната ефективни и да важат за всички. Държавата е над всички - защото държавата това сме ние. ЕСПЧ е пълна глупост и само една слаба държава зависи от други държави, съд или политици...

Държавната мафия си гласува закон за скоростно прибиране на частни имоти безплатно, народа прост, се радва на нещастието на комшията докато приберат и неговия. Няма ли сигурност на частната собственост, няма инвестиции няма предприемачество няма бизнес, има герб и корупция.

ГЕРБ няма нищо общо с отнемането и обезщетяването на тези хора. Отнето 2004, а по времето на ГЕРБ 2012 са опитали да поправят малко нещата. Правилното е било да се обезщетят с подобно по размер жилище.

Кой ще пази правата ни от Европейския съд по правата на човека? С този въпрос в търсачката ще ви излезе материал на адвокат Екимджиев, за това как масово се закриват жалби от Българи срещу България.

нищо не са тука терористи на власт ограбват от народа по 50 000 000 живи лева за едно ненужно вредно и опасно сметище..кви милиони делят с подставените да се провери..

И тоя съд в Страсбург е едно недоразумение. Направете справка колко дела на българи са отхвърлени от този съд, а колко са приети от цигани и престъпници.