Планират пълна промяна на Столичния зоопарк

Столичната община е почти готова с разработването на идеен проект за цялостна промяна на визията на Зоологическата градина.

Обратно в новината

Коментари - Планират пълна промяна на Столичния зоопарк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А столичните прасета кога ще бъдат подменени? Не може ли поне мисленето да им цивилизоват?

Браво! Крайно време беше! Дано наистина да се случат всички тези промени!

Кой е този Бориславов??! Какъв е, освен близък на общината?!

Крайно време е да увеличат жизненото пространство на горкия тигър. Последния път като бях там, разполагаше с нещо като маломерна боксониера.

Няма да има изненади. Ще има същите жълти плочки, оранжева боя по сградите и ретро фенери. Толкова могат, толкова правят. Въпрос на манталитет.

Във вторник ходих в зоопарка - окаяна картинка. Занемарено, непочистено, текат някакви ремонти, които вдигат повече шум и прах, отколкото нещо се прави... Не видях нищо променено от преди. Ако са дадени някакви пари, то те са потънали някъде, реално нищо ново не е направено.

При ремонти как да е изметено! Отиди след ремонтите! Стига ревете и критикувате само! Защо сте толкова негативни, не разбирам!

Оправихте хората и сега почвате с животните. Тази шайка герб без бой няма да се махне. Дошло е време.Печете се на Малта, а България се топи като сняг.

Като ви чета малоумните коментари, стигнах до извода,че за вас ще е по-добре да се избият всички животни в зоопарка и да ги направят на луканки, после всичко вътре да се събори и да се презастрои - самофинансиране така да се каже!

Зоопарка трябва да започне сам да се финансира и ако не успее просто да затвори. И без това се вижда, че хората работещи там хич не ги е грижа за животните.

Пич ли си или жена, не ме интересува, но знаеш ли, че хората работещи ТАМ получават МИНИМАЛНАТА работна заплата??!!!! Така, че спуснатия от общината ''директор'' да помисли как живеят хората и после за животните, защото в противен случай няма да могат с фъндъка да ''усвоят'' парите!!!!! А нали и затова го назначиха без да има хал хабер от зоопарково дело!!!!! бЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

улиците в дупки, кални/прашни с боклуци по тях от години, тротоарите разбити, ще увеличават вода, ток и парно, те за животните се загрижили, да им бъда удобно. Може да направите ремонт, за да ви затворим в клетките!

Тези пари са по друго перо и нямат общо с твоите искания.

ХАЙДЕ НА ЛАПАЧКАТА!

Ами да, затова общината ще отпусне парите, за да прехвърли една част в другия си джоб! Елементарно!

Не цъкай минусите, защото е точно така! Или ще има някоя пачка и при тебе?? Най-вероятно, нали затова си там!

Izvinete za chernogledstvoto, no kak smqtat che horata she stigat do tam? Nqma nikakva infrastruktura

Извинете за безпокойството, но как смятате, че ще вземат насериозно питането ви, след като не пишете с българската азбука?

Интересно.... Преди нямаха пари за храна на животните, а сега имат за такива грандиозни ремонти...