Строежът на ”зеления” блок в бургаския ”Лазур” е законен

Разрешенията за строеж не са обжалвани, влезли са в сила и съгласно Закона за устройство на територията не подлежат на отмяна.

Обратно в новината

Коментари - Строежът на ”зеления” блок в бургаския ”Лазур” е законен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разрешение няма защото има дело .Плати ли са си да им пишат глупостите .Прокурора няма становище а те вече пишат глупости . Дано не спечелят БСП и тогава да ги вида как ще намерят толкова пари да върнат на хората . И не е тайна че и гл. Архитект и много хора от високо в това число и обичания от всички кмет с поставени лица също е в зградата. Но те си строят и без разрешение. И Манев с неговите нагли изказвания само показва колко сме беззащитни и нищо не можем да им направим. Замесени - Архитек, Кмет, Зам Кмет,шеф на ДНСК, шефче от БСП, и други големци .

Красаива архитектура. Малко такива има в България. Повечето са за учебник по архитектура със заглавие "Така не се прави". Определено този проект е добър!

Тия на ПОСЛЕДНИТЕ етажи на скъпарската кооперация не са за завиждане попадат в обсега на мощно ИЗЛЪЧВАНЕ на GSM антената на съседния 18ет блок

да им е честита на бургазлии новата "законна" придобивка!

Поредното нагушване, че и с рекламни статии в медиите...ми да вземат да направят и един нов комплекс в Морската. Зелен разбира се и напълно законен.

много е грозно :( започна се първо с изкуството .. от красиви картини на класици и импресионисти се премина към цапотене .. сега тази вълна се пренася в архитектурата :( ужас е това архитектурно недоразумение ....

Не знам кому е приспичило да спекулира с разрешението за строеж и с каква цел, но проектът на сградата е прекрасен! С удоволствие бих живяла в нея, ако имах тази възможност! Талантлив архитект!

Това архитектурно чудо напомня на говното, изакано в ляво от Дома на НХК.

Голяма грозотия, не знам от самолет как ще изглежда, но за нас, които вървим по земята ще е МНОГО грозно и нелепо!

Полезните изкопаеми, наречени редактори, са голяма работа.... Строежът е ...... законно.... Нямам думи :D

Няма невъзможни неща за Здравко Станчев, особено с такъв солиден гръб! Да са му честити новите милиони в дебелата му банкова сметка!!!

Здравко Станчев и Данчо Ментата, със съдействието на ДПС. В най-добрия град за крадене в България.

В България всичко става законно... под масата!

Тиквата има вече запазен апартамент на последния етаж!

Моля направете проверка кои са собственици на апартаментите и кой е инвеститора и ще ви стане ясно всичко! А съда и прокуратурата в Бургас са порнографска мафия.

Новият символ на Бургас многоъгълен пето*УЙНИК

за мен е най- любопитно защо преди известно време обществеността там се беше вдигнала на бунт срещу строежа, имаше протести, шествия, недоволство и така нататък, а сега, при започването на строежа всички мълчат като "данеказвамкакво". Как така протестиращите бяха омагьосани и в момента не протестират?!

На картинка изглежда ужасяващо грозно. Бетер тази до пантеона.

Е, че той строителят е един и същ, и инвеститора също

Може и дс е законен този строеж, но при всички случаи този триумф на вулгарността и бездарието е престъпление срещу законите на естетиката.

Ами да вече е законно,но е неморално и грозно.Защо не даваха пресконференции и не тръбяха по медиите,когато е можело и живеещите в квартала да си кажат мнението.На този блок,ако въобще се реализира "зеленото" ще остане само на рекламните картинки.