4 нови детски градини изграждат в София

Планираме довършването и изграждането на четири нови детски градини, обяви кметът на София - Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - 4 нови детски градини изграждат в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо г-жа Фандъкова не казва къде са децата от ОДЗ 40 в момента. Всички са преместени в близкото ОДЗ 140. То е много по-малко от ОДЗ 40, няма място, няма легла. Децата спят на пода върху одеала, без дюшечета. На родителите е обяснено, че ако не им харесва, могат да си вземат децата вкъщи и да си ги гледат сами. Няма на кого да се оплачат, децата боледуват, наблъскани са като в консерви. В едно помещение се хранят, играят, спят. И съответно си плащат и такси, естествено.

Фандъкова обеща улица между Малинива долина и Студентски град и се ангажира със срок до края на 2016. Остават 10 дни, а като гледам не го планува и в идните 365.

детските градини, защото стойността на 1 кв.м застроена площ е 6000 лева /ШЕСТ ХИЛЯДИ ЛЕВА/, а сега правете сметка и мислете - защо ли по-скъпо от най-скъпите апартаменти в София???

Пример ще дадеш ли къде е струвало 6 хиляди лева или си една лъжлива смотанячка? Аман от плюещи боклуци в тази държава. Отисвай си на село като не ти харесва ма селска пръчко.

Трябва да се строят безплатни детски градини в ромските махали, няма друг начин за интеграция.

ато ги направят и отнема от зелените площи .....За Въртополо първо изкупува всичко останало и тогава се прави грандоманските си проекти.На частикато прави то докато отиде да прави частично нещата те ще го бахтисат целия.