Хомосексуализъм е ”мръсна дума” в България

80% от българите имат негативно отношение към хомосексуалистите, сочат данни от проучване на агенция „Скала” за дискриминационните нагласи в българското общество.

Обратно в новината

Коментари - Хомосексуализъм е ”мръсна дума” в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не разбирам логиката на биологизиращите тук... ако според вас проблемът с хомосексуализма е непредаването на генетичен код (които според вашите твърдения е увреден?!?), то значи би трябвало да мразите бездетните хетеросексуални двойки (много от булгарските млади семейства са такива), старите моми и ергени, но да обичате циганите, които се множат и плодят, т.е. държат се по Библейскиму... Или за вас хетеро-двоиките имат добри гени и тяхното прахосване е оправдано за разлика от неприемливото непредаване на лоШи хомо-гени? Истината е, че необразованите хора се страхуват от новото и различното, каквото и да е то... затова гласуват за комунистите, оставят се да ги управлява мафията итн... защото ги е страх от Промяната....

който си мисли, че педерастията е заразна, значи е гей

Като чета феноменалната простотия и откровенния фашизъм проповядван от мнозина нищо чудно, че страната ни се превърна в черна дупка с негативна енергия.

Адски задръстени сте... все едно хетеросексуални родители произвеждат само хетеросексуални деца - странно тогава хомосексуалните от къде се пръкват... Вие познавате ли хомосексуални хора (освен разни пародии като Азис), че да знаето колко са тъпи? Плюс това с възпитание няма да промените сексуалната ориентация на децата си - тя е вродена и по-умните хора са го разбрали това, и за това го толерират... А вие създавате инвалиди, защото заради такова възпитание детето до 35 годишна възраст например ще се крие, ще се ожени (и по този начин ще излъже по отвратителен начин някоя жена), в един момент вече няма да може да се крие и кулата от карти ще падне... Познавам няколко такива случаи. Хомосексуал не е извращение, а способ на природата да контролира популацията.

Седи си там където си бате и си кютай. Тук в България педали и без тебе има достатъчно много. Пък и кой ли от тези простаци тука ще може да оцени поведенческите ти науки? Ще ги помислят за форма на педерастия и никой няма да може да им обясни, че не са прави. А нашите претенции, които правилно си забелязал не са големи. Просто ни се иска да не ни навират поведенческите си особености в лицето. Казано по нашенски всеки може да е педерас,но да има добрината да не ни укорява, че и ние не сме. Така си е има едни такива простаци с деформирани поведенчески навици в някои от новите територии на ЕС. И тези им навици са да се интересуват от противния пол. Ретро ама какво да ги правиш. Тук живеем не само певци и депутати, ами и най-обикновени дърводелци и хамали.

Do Masculino: Kaji koi sa tezi knigi po psihologija, v koito homosexualizmyt se objavjava za psihi4no zaboljavane? 4e mi e mnogo interesno, 6toto az takiva ne sym 4el, a 4eta ot 4-godi6na vyzrast, pljus 4e doktoratyt mi e po poveden4eski nauki. To e vidno koj kolko e pro4el i kolko mu e akyla, za razlika ot o4evidnoto mnozinstvo, pisalo po temata tuk, koeto osven neznanie use6no projavjava o4akvanite ot men religiozni predrazsydyci. Ina4e ste s pretencii.

Do Masculino: Kaji koi sa tezi knigi po psihologija, v koito homosexualizmyt se objavjava za psihi4no zaboljavane? 4e mi e mnogo interesno, 6toto az takiva ne sym 4el, a 4eta ot 4-godi6na vyzrast, pljus 4e doktoratyt mi e po poveden4eski nauki. To e vidno koj kolko e pro4el i kolko mu e akyla, za razlika ot o4evidnoto mnozinstvo, pisalo po temata tuk, koeto osven neznanie use6no projavjava o4akvanite ot men religiozni predrazsydyci. Ina4e ste s pretencii.

Така, както бързо се размножават обратните, да не започнат утре-вдругиден да ни дискриминират нас нормалните? То вече от Джемини бяха написали,че далеч по-добре стоял гъза на Азис на стена, отколкото някоя поразголена жена. Току виж някой нормален мъж или жена ги натикали в затвора или лудницата, защото общували с противния пол. На мен противния пол не ми е чак толкова противен например, но за държавното и партийни ръководства знам ли ги дали е така? Пък, че е болест педерастията болест е ама тя май е заразна и се пренася чрез медиите. Та всички, които не сте наркомени или обратни по принцип си се гответе за затвора или за лудницата един ден. Там вече сигурно ще Ви оправят резбата и ще станете като всички нормални хора - ще започнете да харесвате песните на Азис.

Като чета мненията във форума точно 80% нормални и 20 % педерастки мнения. Еба си точното изследване!

A Stani6ev i Vinegin- za6to vse o6te se prikrivat?!? Cqla Balgaryq gi znae, i si mislq 4e ve4e ne e sramno da si priznae6 4e si pederuga?!

Homoseksualizmat e psihichna bolest i stradashtite ot neja bi trjabvalo da se lekuvat. Estestveno, kam bolni hora trjabva da se otnasjame po-tolerantno.

От всичко написано до тук ми става ясно, че в България против хомосексуалните са 80% от населението, 99% от които са си чисти педерасти !!!

Добре, де, етносите в България не трябва да бъдат дискриминирани от българите, но май се наблюдава дискриминация на българи от турци-например в Министерство на земеделието. Освен това, циганите си позволяват да не работят, а чакат наготово! В чужбина казват, че са българи и срамят България с мръсотията си, кражбите и мързела! Значи дискриминацията им е предизвикана от тях самите! Трябва всички да се освестим, за да не излагаме България! За хомосексуалистите пак повтарям: Ако не парадират с мръсното си поведение-никой не се интересува какви са! Но те искат да ги зачитаме и обичаме-съжале, всеки от нас си има вкус! Много сме различни!

Я стига! Ние сме българи и не обичаме педерастите! Поне да си мълчат и да бъдат каквито искат! И под юргана да правят каквото искат! Но това не им стига-трябвало да ги гледаме как се лигавят! Срам! И поддържам мнението на Нормален български мъж! Гнус! Гнус и ужас са хометата!

Макар статистиките да са стъкмистики обикновено, тези проценти за отношението към хомосексуалните ме радват. Това значи, че все пак не сме забравили защо сме създадени от Дядо Боже или пък /за атеистите/ от еволюцията. Българите са били ВИНАГИ МНОГО ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ВСИЧКИ ЕТНОСИ. Такава е логиката на създаването и съществуването на самата ни държава. В енциклопедия Британика пишело /незнам кое издание/, че негроидната раса е с по-малко мозък в черепа и др. подобни характеристики. За българите има снимка на един брадат и окъсан черен циганин. Е, кои са расисти и дискриминатори?! Мога да дам и други примери...

Ами хич не сме равни, трябва да кажа. Мен ако ме оправят, ще хвана гората, а те като ги оправят водят хорото. Не е все едно ребята. Нека аз да съм един старомоден и да си падам по жени, пък педигрипалите не ми ги пробутвайте!

dneska v mejdu4asieto 3 ot mom4etata v klasa bqha grimirani ot momi4etata,rabiraite pylna programa-4ervilo,gla neznam kak se kazva,i tui de,zaedno s oshte 2ma moi priqteli gi zavedohme na 4ist vyzduh i gi prebihme...oshte imam 4ervilo po umruka..

ЗА 80% ОТ ПИШЕШТИТЕ ТУК БИХ КАЗАЛ БОЖЕ ПРОСТИ ИМ ПРОСТОТИЯТА, ОТ НЕЗНАНИЕ ГО ПРАВЯТ. ДАНО ДЕЦАТА ВИ СА ПО МЪДРИ ОТ ВАС И С ПОВЕЧЕ ДОБРИНА В СЪРЦАТА СИ.

Абе глупендер кво имаш против шкембето с чесън? Това е една от най-вкусните супи на света. Тва че на теб не ти харесва не ти дава правото да критикуваш останалите. Не си най-умния човек на света.

Нямам нищо против хомосексуализма, това не е мръсна дума. Аз съм против само срещу хомосексуалистите, иначе казано по нашему - педерасите!

Мнозина тук се пишем нормални и хетеросексуални, но всъщност сме си задръстени нетолератни и с комунистическо-фашис разбирания. Само комунистите и фашистите не търпяха друго мнение освен своето и освен омраза на друго не ни научиха . Да трябваше да мразим ционистите, турците, империалистите, реваншистите, НАТО, Общия пазар/на последните две сме вече членове/ и т.н. Сега трябва да мразим турците, гейовете, циганите, богатите и т.н. Тези господа-другари не могат да живеят без да са запалили и подклаждали зрънцето на омразата в душата и сърцата ни. Само така са силни - когато успяват да ни манипулират. И виждам, че мнозина са се хванали на въдичката с тази дива омраза и злоба. А ако ги попиташ: - Е, какво ти открадна гея или циганина на теб конкретно или с какво те обиди ? Сигурен съм, че никой от тези господа-другари - няма да отговори. Да, комунистите ни научиха да се отъждествяваме с правдата и да я раздаваме, само че сега тя вече ще се раздава по американски образец и съобразно новите ценности. Явно онзи който е доволен от резултата на римския девиз Разделяй и владей е решил да се радва на изключително лесната манипулируемост на българина и възможността да го моделира както си иска. По всички рибки виждам, че доста е успял. Не бъдете елементарни. Мъчете се да бъдете по-широко скроени и си създавайте истинска ценностна система. Далече съм от мисълта да отричам християнството или светото писнаие, но съветът ми е, да не го четете, така както го е чел лукавия. Бъдете и малко по-мъдри.

Ако за нивото на демокрация се съди по процента им в парламента и управлението на държавата и по процента им сред редовите поданици, ние е сме най-толерантната към това явление страна!

Ако за нивото на демокрация се съди по процента им в парламента и управлението на държавата и по процента им сред редовите поданици, ние е сме най-толерантната към това явление страна!

Нали е нормално да се събират хора които си приличат,които имат еднакви възгледи за живота и културата?Това мошениците от Скала наричат дискриминация. Събирането на хора с противоположни възгледи е насилие и към двете страни. Мошениците ни внушават да бъдем виновни защото е естествено да не приемаш близко до себе си хора с противоположни възгледи и сексуални ориентации. Много са нагли в пропагандираното от тях , като с това популяризират педерастията.

Чудно е, че има цели 20% малоумници, които толерират хомосексуализма! А като погледате един ден БГ телевизия, ще си помислите, че няма начин 90% от българите да не са хомосексуални или поне да имат брат или сестра от тази категория. Медиите обслужват малоумното малцинство от 20%, на които хомосексуалистите им харесвали, а другите 80% са под постоянно промиване на мозъците, че трябва да започнат да им харесват... Идиотия някаква! Проповядване на перверзност!

до Ради Пич, не съм толерантен и се гордея с това! Смятам, че хомосексуализма е болест на развитите западни общества, които са напред в развитието си, имат функциониращи пенсионни и социални системи, имат частни фондове, които управляват парите им, и като им се получават разни излишъци, се чудят какво да правят с тях. Педерастиите са възникнали още в древността, наркоманиите също, но съвременните проблеми с тях са пренесени от западните страни - любимите ти Англия, Германия, Холандия, САЩ и др. Като настъпиш един нормален човек в автобуса сеизвиняваш, той ти отвръща моля и случая е приключен. Педераса ще направи проблем, че нарочно си го настъпал, защото той е педерас. Само се оплакват, а в края на краищата сеоказаха с повече права от нас, нормалните. Сега ще ме сочат с пръст на Запад и ще казват: ето ги, тия, българите, които не толерират педерасите, а в същото време на мени ми писна от това. Във всички фирми, в които съм работил досега не е имало случай да дискриминират човек, който е педерас или лесбийка. И въпреки това разни Джемини съществуват и правят от мухата - слон. Смърт за вас, педераси такива! - казало детето и замахнало с бухалката.

Всичко в природата е създадено с Божията промисъл.Какво е отношението на БПЦ към тези меко казано странности на индивидите,незнам?Но лично аз, мисля,че Гените не са доволни,когато не могат да бъдат репродуцирани.А това, поне засега ,става по-най баналния начин с котиуса между мъж и жена!

Не виждам нищо общо с възпитанието и хомосексуалността.Не съм и педал По скоро у нас е развита силно простотията във всичките и форми.Виж, ще се радвам, когато комунизъм и социализъм станат мръсни думи.

bezumno e tvardenieto, taka s pora4kovi prou4vaniq i netolerantnost nqma skoro da uzreem ,kato pre4im na pravoto na izbor.az gi priemam moge bi za6toto sa predi vsi4ko xora i to visoko kulturni,koitoe 4el pove4ko i e toleranten moje da prceni vsi4ko .uspex xora

Ако за нивото на демокрация се съди по процента им в парламента и управлението на държавата и по процента им сред редовите поданици, ние е сме най-толерантната към това явление страна!

Писна ми вече да ми обяснеяват критикувйаки ме че имам негативно отношение към хомосексуалистите - или иначе казано обикновените педали, педерасти и др.такива. Това аз си го знам, само дето не искам да бъда обвиняван за това - това си елично мое мнение и ако на някой гейолюбители не има харесва - да ходят да си се цункат и гушкат с педерасите. Да не говорим само за дискриминация - най-дискриминиран в момента е хетеросексуалният бял мъж....

Дано да е така и по нататък!

Айде бе, стана обедно време, я бегайте да ядете, на пълен стомах се разсъждава по-трезво! :-))) Братята роми и турци много ги е еня за вашите мнения, да не говорим за хомосексуалистите. :-)

Да са живи и здрави гейовете.Благодарени на един такъв ние от мафията си живуркахме добре дълги години.Става дума за основателя и дългогодишен шеф на ФБР Едгар Хувър Мафията е разполагала с доста интересни снимки от интимния живот на Хувър и когато ФБР е било на крачка от разгром на КОЗА НОСТРА на Хувър са напомнили за тези издънки.Така заради задника на един педал ФБР останали с пръст в устата.а мафията просъществува и до ден днешен

Хайде де, не е вярно ..у нас педерастите живеят най- богато. да цитирам ли.?

Пълна простотия!!! Не съм видял да гонят някой педераст по улицата. Напротив много от тях ни управляват и творят закони. Даже някои бяха трети в държавата преди време. Толеранса на българина към всичко е извънредно голям. Разни въпросници /тестове по ингилизки/ с насочващи питания, естествено ще дадат хляб за искания анализ накрая, щото е таписан преди отговорите. Истината е, че педалите водят експанзивна политика на представяне в обществото като мнозинство сред малкото /80%/ нормални. Нещо като мандата на настоящото правителство. Третата по представяне в Парламента група - управлява. Наглеци!!!! Да си се чукат по баровете и да си се отдават на освободени страсти, но да не насилват съзнанието на нормалните. Иначе имаме един признак на разпадащо се общество, където сексуалността пред самоконтрола /уж високоразвита способност на човека/ излиза като начин на живот. Ако не си признат педераст не може да станеш Директор, Кмет или Депутат - Хахахахаххаах ХХХ

Според мен са повече от 80%..просто някои от интервюираните се е направил на много отворен по темата.Толкова прост и тъп народ като БайГанювците нийде го няма...Може да се къпе един път в седмицата,да пърди и урига,да яде шкембе чорба с чесън,да го мързи и да краде, ама хомосексуалистите били виновни и извратени..Не погледне себе си в огледалото,за да разбере що за боклук е.....

Всеки има право на избор.Щом не пречи на останалите, живее и работи в обществото, какво прави и с кого го прави в леглото , какво ни интересува. Браво на ТОЛКОЗ ЛИ СМЕ ПРОСТИ БОЖЕ!

странното е, че мъжете би трябвало да мразим лесбийките и да нямаме нищо против педеласите - първите също се интересуват от жени, а вторите не са ни конкуренция. Само че педерасите са гадни, противни и само реват, че ги дискриминират. И са на всяка манджа - мерудия. Свалиха на неграмотния циганин от Костинброд билборда с циците, и кой се обяви в негова защита - Джемини, като едни матросовци се хвърлиха да го защитават. Освен това, най-дискриминирани от обществото се оказват циганите и педерасите. В същото време, аз се чувствам дискриминиран, като не мога да ги наричам цигани и педераси, а трябва да им казвам ром и гей - изконни български думи. Но мен никой не ме пита!!! Има един хубав виц, където по съветско време един заекващ се кандидатирал за говорител по телевизията, но го отрязали, защото били антисемити, а той - евреин. Днес педерасите и циганите се жалват, че ги дискриминират, утре ще се обадят зоофилите и негрите, след тях ще са педофилите, геронтофилите и некрофилите, после ще се обадят раково болните, че и тях ги дискриминират, а след това болните от акне.

България е в Азия така че нищо чудно, какво да очакваме от диви ориенталци а защо толкова се преекспонират хомо известни личности, ами защото се печели от това и това го решава публиката - вие, ако не му обръщате внимание това ще си изчезне а за това кое било природно и кое не - погледайте нашънъл джеографик и ще видите къде по-големи странности, не се правете на по-големи от майката природа, все пак гей хората не са направени в някоя лаборатория

И дано да остане мръсна дума до края на света. Вижте Азис - ГНУСНО ПЕТНО за България. Въздух под налягане и паразити!

6okira6to negramotni sa pove4eto ni sunarodnici. Otkrihte toplata voda a? Imalo homosexualitsti, bili stra6ni, kato prokajeni!?! V koi vek jiveete? Dumata diskriminaciq ne vi govori mnogo i ste protiv tozi ili onzi, no vsu6tnost vie ste diskriminirani ejednevno v BG. Edinstveno priznavaneto na pravata na vseki grajdanin moje da garantira i priznavaneto na va6ite prava. Estestveno pove4eto ot vas nito znaqt kakvi sa im pravata, nito kak da si gi tursqt. Jalka rabota!

Дреме ми кой с кого си ляга . ако не се афишира по-най гаден начин на всяка крачка и да се прави на жертва - няма проблеми . в другият случай ми е крайно неприятен субект

Господ е създал мъжът и жената, ако трябваше да има гейове щеше да създаде всички еднополови, размножаващи се в епруветки. Именно, заради нарастващия брой педераси е бил унищожен Содом и Гомор.

КАКВО ЗНАЧИ ДА НЕ МИ ИДВАТ В ЩАТИТЕ? ГЛУПАКО ПРОСТ ТА ТЕ ОТ ТАМ ПРОИЗЛИЗАТ. А ЧЕ ТИ НЕ СИ В ЩАТИТЕ Е ОЧЕВАДНО , ТАМ В МОМЕНТА Е НОЩ И ХОРАТА ОЩЕ СПЯТ.

НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ОТ РОДА , ЧЕ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ СЕ РАЖДАТ ТАКИВА !!! НАПЪЛНО ПОДЪРЖАМ ПО-ГОРЕ ИЗКАЗВАНЕТО , ЧЕ ТОВА Е ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ ИЛИ ИЗВРАЩЕНИЕ И НА ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯДНЯВА ТОВА ЯСНО!!!! ОЩЕ В ДРЕВНИ БИБИЛЕЙСКИ ВРЕМЕНА СА ОПИСАНИ ИЗВРАЩЕНИЯТА В СОДОМ И ГОМОР И ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА.....ЧЕТЕТЕ , А НЕ СЕ НАРИЧАЙТЕ ХРИСТИЯНИ - ПЪК И ТОЛЕРАНТНИ !!! ТОВА Е МЕРЗОСТ ПРЕД БОГА И ЯСНО Е КАЗАНО В БИБИЛИЯТА !!! УЧЕТЕ ДЕЗАТА СИ НА МОРАЛНИ И ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ ЗА ДА РАСТАТ НОРМАЛНИ И ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ !!! ХОМОСЕКСУАЛИЗМА СИ Е ЗАБОЛЯВАНЕ ИЛИ ИЗБОР НА ИЗЧАНЧЕНИЯТ ИНДИВИД !!!

Селска фолк тояго, първо се научи да пишеш на български (не смея да си представя как говориш!) и чак след това взимай отношение! До 90% от мненията по-долу: ще си умрете прости. Нещастници по бели чорапи и треперушки...