Американска двойка спаси 7-годишно българче с тегло 3,7 кг

Историята на едно българско сираче, която трогна Америка, разказа Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Американска двойка спаси 7-годишно българче с тегло 3,7 кг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осиновяването е един изключително благороден акт и българите заслужават да им се натяква за същетсвуването на изоставени без грижи деца, но не се заблуждавайте, че тук всички деца живеят безгрижно детство. Гледайте материала на Diane Sawyer "A Hidden America: Children of the Mountains" и ще останете потресени от документалните кадри. Не знам какво е накарало тези хора да осиновят детето, предполагам, че са добри хора, с добри намерения, но когато това стане медийна новина, неизбежно се сещам за това, че осиновяването на изоставено дете от България, затвърдява имиджа на благородната Америка, която носи само добро на света и е "най-богатата и най-развитата" демократична държава в света.... и ме побиват тръпки, че една неистина казана много пъти..... вие знаете продължението.

само да вмъкна едно допълнение - много богати американци осиновяват деца, даже и болни като това детенце, с цел отчисляване на данъци - след като детето стане на 16 години го разсиновяват и осиновяват друго дете - дано тези хора, дето са го осиновили това дете да не постъпят така с него

Едно е да искаш, друго - да можеш и трето - да го направиш. Без пари - нищо не можеш да направиш. С прегръдки и любов цел. парализа не се лекува, а с много финанси, апаратури, мед. грижи и рехабилитации ... И истинската му майка, която го е изоставила ще е доволна на тези грижи. Хайде да не се сравняваме с Америка - нещата са от земята до небето.

разликата между бг и америка, бог да благослови америка и не ме трии Моника

И какво да направят социалните и персонала на дома? Какви възможности имат тук, какви средства, какви умения имат да се грижат за такива деца? Американците са ОСИНОВИЛИ дтето и грижите веднага са започнали! Те така си правят "лошите"американци, или както ги наричате тук злобно "Хамериканци"! Това е въпрос на морал и вяра, а вие си дрънкайте тук за руси синеоки деца, циганчета и т. н. Децата се раждат еднакви, от възрастните зависи какво ще направят от тях!

Обиновено, българите които искат да осиновят дете, гледат то да е бяло дете, с светли очи и светла коса. Обаче, по новините, разни арабски/ турски шпиони ни пробутват всякакви грозни и тъпи негърчета.... Ама ако им предложим на тия араби - да ядат лаина, едва ли ще се съгласят..

мамо, да те питам кои патриоти заченаха и родиха точно това дете не виждаш ли, че е циганче. някоя 12 годишна циганка го е захвърлила за отглеждане в дома. омръзна ми да бъда отговорна за добруването и просперитета на същества, които не могат да мислят.

Що не коментирате бе гнусари как хамериканците и ЕС са ви виновни за всичко. Някъде да сте прочели рашистите с подобни действия?!?!? Ааа от тях може само да се очаква най-скъп газ, радиация, лагери и анексиране на територии на други държави. А дано се върне това време пак да се облизвате пред витрините на корекомите и да се редите на нова година за кг банани, да си карате жигулите и москвичите и никакъв интернет, кабелни и прочее - само канал 1 и 2, а забравих по пет пъти на ден Слава на братушките!!! Това заслужава този неук манипулиран народ!!!

Браво на социалните че са видяли че в Бг детето няма шанс и са му дали шанс в САЩ. Патриоти какво мислите по въпроса? Трябваше ли детето да остане в татковината?

Аз не мога да кажа браво на социалните. Как са допуснали седемгодишно дете да тежи колкото новородено? Къде са се пипали през тези 7 години? Обаче изпитвам огромно възхищение към американското семейство. Каквото и да говорим за "лошата" Америка, от там получаваме не един и два примера по човечност.

Точно човечност ни липсва на нас - как може да оставят детето на произвола на съдбата, аз не мога да повярвам че е било живо при това тегло - аз съм се родила 4кг. и 200 г. Направо нямам думи

Къв шанс бе,малоумник ?! Зловещите евангелисти нямат нищо против да се сдобият с един донор на човешки органи безплатно !Уроди !

Браво на социалните че са видяли че в Бг детето няма шанс и са му дали шанс в САЩ. Патриоти какво мислите по въпроса? Трябваше ли детето да остане в татковината?