Дете издъхна в УМБАЛ-Бургас, родителите искат разследване

Дете на 1 г. почина в УМБАЛ-Бургас на 18 октомври, където е било прието по спешност с гърчове. Родителите искат проверка, като подлагат под съмнение лечението.

Обратно в новината

Коментари - Дете издъхна в УМБАЛ-Бургас, родителите искат разследване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за малоумни глупости? А гаранция за излекуване не искат ли? Много скоро ще дойде времето където при постъпване ще подписваш декларация, че не те лекува Господ и гаранция да не пукнеш няма. Чудя се как това вече не е въведено...

За съжаление, Бургас е град , в който няма болници, няма лекари, няма човеци... абе никакво здравеопазване няма.... Асфалта и велоалеите не се ядат и не реанимират хора... Нещо трябва да се промени в инвестициите...

Моите съболезнования. ако родителите в германия са поставили ваксини на детето от там е проблема те са му сложили утрова / баксините са утрова това е програма на световното правителство което командва целия свят включително и българия./ моето дете мъ спрях ваксините след като по цялото тяло му излезнаха тъмни петна по кожата големи колкото бобови зърна, на второто дете не съм дал да се сложи нито една ваксина и е по здраво ок по голямото. така че скъпи родители ако сте мъ сложили вакцини от там са гърчовете вие сте виновни. още при раждането на децата им се отнема възможността да получат кръвта която е във плацентата като беднага режат пъпната връв а другата кръв я запазват за богаташите която е всичко за да има детето здрава имунна система.ако вие не си опазите второто дете и лекарите не могат да го опазят.

ти си болен, психически.

По-скоро жена му. А защо говори само в единствено число?

уясно е прав за плацентната кръв. ама като ви гледам сте само писатели, не и читатели

Явно има и световен заговор за грамотност!

Щом има фамилна обремененост.. живота на детето е предначертан и то лошо. В такива моменти човек губи вяра към всичко, но за съжаление лекарите не правят чудеса.