Укрепват склона при Централния плаж в Бургас

Община Бургас започва в събота строителни дейности за укрепване на склона при стълбището към Централен плаж - от ул. "Батенберг" към ресторант "Нептун".

Обратно в новината

Коментари - Укрепват склона при Централния плаж в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като бях малка си мислех от къде се вземат парите за всичките тези строителства или разходите за общините а те били от данъците на хората, и аз мога така да строя като стана кмет, увеличавам данъците и строя с парите на хората..майката му е да вземеш пари от друго място, вярно че кмета вкара много пари от вън но повечето са от гражданите на Бургас така е и навсякъде и на национално ниво е така Бойко строи с парите на хората , вярно е че взема пари от Европа ами ако не бяха дали пари от там как щеше да се правят тези неща...все пак признавам че ГЕРб повече неща прави от това скапано БСП и ДПС, за ДСБ няма да говоря те само лапат лапат наравно с БСП и ДПС....хихихиих

Дано го направят качествено, защото до сега беше направно със солиден камък! И да реставрират стената с чайките, защото имат навика стари красиви неща да изчезват, като паметника на разказвача от Стената на приказките .

има един участък,който видимо е страшен и ограден нелепо в района на бункера.