Драстичен скок в цените на панелните жилища

Пазарът на недвижимите имоти в Пловдив към момента е доста непредсказуем, коментираха пред Дарик агенти на недвижими имоти.

Обратно в новината

Коментари - Драстичен скок в цените на панелните жилища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реално е така - аз си продадох панелния апартамент за 560 евро квадрата и инвестирах в мезонет който на квадрат пак ми излезе толкова

Добреее. Ще пробваме и ние. А къде си си купил мезонет?

ПловдиФ умира, майна !!!!!!!!

Явно коментарите са писани от хора, които не са наясно въобще с пазара в момента. Ми огледайте се около вас ако няма търсене няма да ги има тези строежи из целия град, никой не си е намразил парите, че да ги загроби в бетон и тухли. Търсенето на качествени имоти е голямо, а такива на пазара липсват.

Тили си гладното брокерче?

Не съм брокер. Обикновен потребител съм, който търси да закупи имот. 1. Ти търсиш ли? 2. Купил ли си скоро и за колко? 3. Тренда е нагоре и не зависи от доходи, население и т.н. пазара определея всичко а пари у народа явно има.

Сметай, щом повечето не са в час, колко яко вървят имотите

много ти е правилен псевдонима, подобни статии целят да стимулират куповачите да купуват, нищо повече. Обяснено просто манипулация. Отваряш който и да е сайт за продажба и виждаш огромно предлагане. Проблема е че продавача надценява самата стойност на имота си! Цените на панелките са се качили заради това че изоставаха в цените спрямо така нареченото "ново" строителство. И са много прави брокерите да казват че очакванията се разминават на куповачите щото едно е на картинка, друго е на място като отидеш и вземе брокерчето да ти хвали кочинката дето продава. При положение че 2 милиона българи напуснаха държавата смятайте че част от тия хора вече продават или са продали жилищата си! А защо инвестирали в тухла и бетон щото банките дават пари и на двете страни. А и да не забравяме че скоро ще имаме "нови българи"!

На половината панелки почти изтича срока на годност. Какъв смисъл има да инвестираш в един бъдещ панелен саркофаг, където и заварките са корозирали и панела се рони като тебешир. Средната възраст на един блок в Пловдив е на около 40г. Колкото и да е бил здрав си има умора на материала.

Направо да ги пускат тия панелки на търг с явно наддаване :) Ще се пръсна от смях

Дрън-дрън, ярина! Я идете в центъра и вижте в колко от новопостроените кооперации не живее никой! Алчните инвеститори, строители и агенции пускат такива материалчета!

този да не е инвеститора с мастодонтите приличащи на общежития в Тракия и Кичука зад затвора.Що не се скрийте изобщо.

Прозират гащите на един умрел от глад брокер. Пазара на имотите не върви и нищо не се увеличава. Намерете си друга работа, примерно в пътно строителство да копате магистрали.

От заплатите ще изплащат боксониери до живот...

купувачите са от смолянско-помаци, кърдали-турци и пазарджик-мангали, страхотни нови граждани на пловдив, после да не се чудят защо града се преварна в клоака.

тия хора са си българи и няма защо да дрънкаш глупости. Я се огледай край повечето РПУ-та че живеят забрадени и пингивни виждаш само жени, мъжете рядко. Ко църкаш? ГРАДА МЯЗА НА КЛОАКА ЩОТО ТАКИВА СА МУ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ! Ако не ги знаеш виж им мутрите в сайта на общината!

Реклама от агенциите за недвижими имоти.

добра идеа е да се дадат апартаменти на мигранти,платени с пари от европа.ще останат пари у нас така,ще има търсене,ще се вдигнат цените.

хехе още един идиот