Драстичен спад на желаещите да осиновят дете в Бургас

Драстичен спад на желаещите да осиновят дете се наблюдава в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Драстичен спад на желаещите да осиновят дете в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манго си е манго, кръвта на вода не става.

Тези, които не могат да имат дете желаят осиновяване, но в първата -петата седмица от раждането на детето. А се предлагат много по-големи деца, че и от ромски произход. И не е вярно, че цвета на кожата нямал значение - има в целия свят! Е ... без Африка и Индия.

Някой генетични изменения се откриват по-късно,след шестия месец.Много са сложни нещата.Искам да пожелая на смелите осиновители успех,търпение и много щастие...

Дори въпросът не опира до расизъм. Хората прекалено дълго чакат за осиновяване на дете. През това време 5 пъти са се спънали в някое бедстващо коте или куче - и си го прибират. Ето как, за деца така и не сколасват.

Осиновителите не сакат цигани да отглеждат !!!! А друго не се предлага на този пазар мноогооооо отдавнааааа !!!!!

Никой не иска генетично обременено дете.Огледайте циганетата покрай вас.Във почти всички ще откриете някакви физически недъзи.Тояа е в резултат на хилядолетия близкородствени връзки. Тези хора са генетично обременени Триите ме ако искате

1. Ананиева е изключително морално нечистоплътно създание. 2. Изоставените масово са мангалчета с ген сбирщайн. 3. Трето осиновителите трябва да могат да избират и да бъде облекчена процедурата.

Моето осиновено дете е със светла коса и огромни сини очи.Не съм имала претенции за пол и раса при попълване на документите.Само искам да знаете,че има много иззети прекрасни,мили душички от български семейства.Съветвам никой да не се отказва докато не види детенцето...

Такива деца се появиха когато шведи строиха завод близо до циганската махала в Сливен.

Еми шведче ще си имам,така или иначе съм изкормена отвътре...

Голям процент на децата за осиновяване са от ромски произход.Нама значение,че са роми по-скоро,българският осиновител знае,че тези деца са плод на безработни връзки на майките с кой ли не -баща,брат,болен,зависим,пиян ,а и самите майки също имат много проблеми,най- вече психически. В циганските махали няма никакво пристътвие на социални служби,няма никакъв контрол на бременността на майките. Пушат,пият,дрогират се и не знам още какво. Всичко това се предава генетично и е като бомба със закъснител.Иначе социалните са много силни да обвиняват кандидат осиновителите в расизъм ,че не искали циганчета да осиновяват. Българинът не живее в нормална обществена среда и не може да понесе товара на едно такова дете. Смятам,че наистина трябва да има контрол на ражданията ,ако трябва със закон и строги мерки. Тази бързо разрастваща се популация скоро ще ни претопи .

Трябва да има взаимност. Идеята не е семейството да си избере дете, а детето да намери своето семейство, както и семейството да намери своето дете. Травмата на едно дете, което е било веднъж изоставено, да се случи да го изостави и осиновителят, е голяма и емоционална. За това е такъв процесът. Важно е да се случи като взаимен процес. Осиновяването не е просто избор Хм...Другарката Ананиева...Някак не подхожда на една от най-мазните и лицемерни муцуни в общината да взема отношение и по таквиз въпроси.

С туй мургавото чаве на снимката е даден отговор на загадката.

Няма защо да ни пробутват непрекъснато разни сълзливи истории за изоставени деца по домове. Никой няма да вземе в дома си да отглежда поредното цигане, родено от майка, която не знае да чете и пише и баща наркоман. Да не се заблуждаваме, че като закрият домовете и хората ще се юрнат да взимат тези деца. В домовете за изоставени деца циганетата са 100%. Няма българка, която свислено да е искала дете и да го е оставила. Няма такава! А при циганите това е начин на живот. Истината е, че на тези хора трябва да им се забрани да реждат повече от 2 деца, че дори и едно. Какъв материал произвеждат те? Никакъв! Умните, образованите хора в България, ако не са избягали от тук, не реждат, или най-много по едно, а циганите на всеки 10 месеца и хоп поредното чаве. Е до кога така? Кой ще ги издържа като не работят, не умеят нищо, мързеливи, смръдливи и т.н. Някой да е видят циганин с мотика на полето? Есента са първи по нивите и дворовете на хората. Като, че нещо са оставили там и отиват да си го вземат. За съжаление това е истинската България и да спрат с тези сълзливи истории, защото на всички ни писна вече от този двоен стандарт в държавата.

"Няма как да знаем обаче, какви са мотивите на хората за да не искат това"...... Хората не желаят да осиновяват цигане.а !