1850 пловдивчани на опашка за безплатен обяд

1850 пловдивчани с ниски доходи са се записали за безплатните трапезарии, които ще се отворят на 3 октомври в шестте района на Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - 1850 пловдивчани на опашка за безплатен обяд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тия без доходи могат ли да се запишат?! Аз съм без никакви доходи но не съм записан в бюрото по труда и не искам да се записвам там защото само се подиграват с хората а работа не намират. (бях записан, цяла година само и единствено подписи, резултат нулев.) Искам и аз да се запиша за храна, не само тия които имат доходи макар и минимални.

А този айфон от който си го писал този пост, внуката от америка ли ти го прати?

Нямам айфон. Нито пък смартфон. Нямам никакъв телефон. Не съм го писал коментара си от айфон/телефон, не позна. Писах го от настолния стар компютър. Нямам роднини в чужбина, живеем в пълна мизерия и бедност с една пенсия. Къщата е стара и се нуждае от много пари за ремонт. Нета е 12лв имаме по 3лв на ден за храна. Трима човека сме с един телефон. т.е. на баща ми телефона, който е от старите. Аз нямам никакъв защото не мога да си позволя да го плащам.

бързо ще се намерят 2060 циганина, нищо че нямат и един ден трудов стаж

Ти остави циганите..за българите вече няма храна!!!!!! За българите вече няма!!!! Всичките ми познати от университета които са останали в България като мене, все още са трайно безработни!!!!! (търся е аз път за в чужбина, но все още нямам връзки..а и пари за да замина.)

хаха Кого манипулираш бе?

На 31. без работа. живее с родителите си. девствен. мързелив. Нямал връзки за работа в чужбина. С една дума - лузер. Човече, ако това е истина, щото ми се струва, че баламосваш, по-добре се гръмни.

Аз работя, жената е в майчинство, та бюджета на 4 души ни е с малко над тези 300 лева... Не съм за безплатен обяд, а и не го искам. Но имам въпрос: Тези с доход 301 лева, вече богати ли се водят?

Разбира се...)