Откриха 30 кг контрабандна субстанция за виагра

Митничари в Бургас задържаха 30 килограма контрабандна прахообразна субстанция за производство на сексуални стимуланти, съобщиха от митницата в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 30 кг контрабандна субстанция за виагра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой много го е закъсал, че да си поръча толкова :)

Шефа на митницата Валери Стефанов, на кой от тия е роднина ??? В футболния отбор на Славия, преди няколко години отвлякоха сина на Венци Стефанов за да му приберат каквото е откраднал и повече не можаха да го намерят. А след освобождението от Османско робство, са убили един министър- Стефан Стамболов, затуй че заедно с роднините си, искал да продаде България на турците. Та тоя Валери Стефанов, на кого от двамата е роднина- на Венци Стефанов или на Стефан Стамболов ? Или и на двамата ?

деер

Оправете си смятането и стига с бутафориите! Въпросът е , защо полицията позволява такава дистрибуция по заведенията и къде е са министрите на МВР и Правосъдието, да отговарят защо взимат заплати и се прозяват по телевизиите редовно!

Обявена е нова обществена поръчка за митничарски униформи, т.к. след залавянето на субстанцията по сегашните униформи започнали да се появяват дупки отпред и отзад :) :) :)