Рибарите с писмо до премиера заради делфините

Рибарите от Южното Черноморие ще настояват пред премиера Бойко Борисов да бъде преразгледано решението за забрана на улов в районите с популация на делфини.

Обратно в новината

Коментари - Рибарите с писмо до премиера заради делфините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Военни учения на НАТО в Черно море = мъртви делфини! Хамериканците ни изтребиха делфините - от страх да не би да са руски диверсанти! Това е изстината!

Мин. година имаше рибари, по-миналата година - пак. Че и повече, защото рибата беше повече, тази год. е малко. Да, имаше и тогава мъртви делфини, може би от рибар, може би от нещо друго. Но близо 80 бр. за няколко дни някой замисля ли се изобщо как може да стане това нещо. Че те да се бяха юрнали само да ловят делфини и да ги убиват, пак не могат да направят бройката за такъв период. Та някои дебелократунести хора да се позамислят с малкото мозък в главите си и да вземат наистина правилни решения.

По вероятно е да е от военните учения в Черно море!

Причината за проблема са проучванията за газ в Черно море!!!

От 60год съм рибар/ей по-вече от половин ВЕК/.Ловил съм риба /само Черноморска/всякаква-от цаца до калкан,дивия лаврак,около 12-13 турука,включително 2 Моруни /около150кг.по-голямата/..Ловил съм рибата всякак.от обикновеното чепаре,парагади и с всички възможни мрежи.Уточнявам-ловил съм с мерак но ВИНАГИ съм спазвал закона-каквото МОРЕТО ДАДЕ!!!Е,как веднаж не случих в нашите мрежи на Делфин?Дивите делфини в рибарски мрежи не влизат.Хваната риба не ядат.Много, много рядко може това да стане,но ако се случи е към края на есента.Та за смъртта на Делфините,нещо друго е виновно.Не съм чувал,а до сега не съм и виждал рибар /сериозен/, да убива делфин.

Интересно защо никой не споменава за ученията с бойни стрелби, които се проведоха наскоро там.

Аман от специалисти, не стига че само работят срещу рибарите т.е. срещу народа , ами се подлагат непрекъснато на някакви странни зелени организации , които са само далаверажии опериращи с пари с неясен произход...А горкото море , все още е живо , независимо на непрекъснатите аварии и замърсявания от украинските атомни станции и целият европейски Дунав. Да не говорим за бойните делфини на Сащ ,които се вкарват от американските оенни по време на учения, Да не говорим за взривовете от изследванията за нефт и газ и други бомбииииииииии. Там е зарито кучето, а рибарите "кучета ги яли",,,,

Едва ли има рибари, които да посягат на делфини. По скоро - няма такива.

Да му напишат писмото наесен, на изборите. Ама преди да пишат каквото и да е, да се сетят, че с тях си изми ръцете за сметка на натовските бомбаджии, пред които не смее да каже и "гък".

деер

Четиримата "хейтъра", обаче, не поясняват какво гласи европейското законодателство за умишлено умъртвяване на делфините..., защото и бомбаджийте не биха били виновни по същата логика, по която не се привличат организаторите на това учение под отговорност!!!

такава групова смърт се предизвиква при детонация