Цариградско шосе с булевард-дубльор

Булевард-дубльор на Цариградско шосе бе открит в София. В понеделник бе пуснато движението по новия бул. “Андрей Сахаров” в квартал “Младост”.

Обратно в новината

Коментари - Цариградско шосе с булевард-дубльор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мале що хвалба за отремонтирването на една малко по-широка вътрешноквартална уличка! Това не става за алтернатива на Цариградско шосе, просто защото е тесен, минава през пазара, има много светофари, пешеходците го пресичат навсякъде.

Смееееех !!!! Все едно да каже някой , че дубльора на някой известен артист е изиграл главната роля, пък то накрая се оказва ,че го били снимали само в няколко кадъра. Тия да си дублират мозъците та белкин съберат някакъв акъл в кухите си тикви. Айде много им здраве от Лос Анджелес

Булеварда дубльор тръгва от никъде и отива заникъде. както всичко останало в Гуцеланд.

Кажете къде е алтернативата на Величков и Гешов. Къде е алтернативата на Евлоги Георгиев? На мен задръстванията в Младост не ми пречеха особено. А тоя Андрей Сахаров води към други булеварди в ремонт, но това не е проблем, защото проблемът идва след телевизонната кула. Където се спускате надолу към паважа със средна скорост 3 км/ч. Само пътища пресичащи се един над друг с детелини оправят софийските кръстовища, но ако го видим това преди метрото жална ни майка! Скоро няма да направят 3 линии на метрото, колкото са нужни за нормалното придвижване из града, така че карайте колело и ходете пеша когато можете да го правите и пазете тези хора когато сте в колите си.

Остава и да върнат 111 по Сахаров

Този човек с мустаците софиянец ли е или пришълец? Не се оправя с движението в столицата. Днес дълго гледах как всичко си е същото по ул.Граф Игнатиев - минават много и красиви джипове. Потъващите цилиндри забавят движението само на трамваите. А познавате ли другия зам. кмет /по строителството/? И там е голям фал нейното назначение. Ако не се отнасяше до него самия, отдавна ББ да е разкритикувал подобни кадрови недоразумения.

някой мина ли по дублиращия булевард или пишете каквото ви каже кмета

Това добре, а връзката между двете? Между ТВ кулата и Цариградско пътя е с 3-4 ленти в посока, в Младост е по 2 в посока и излизането на Цариградско е кошмар сутрин и вечер. Освен това великия булевард е има-няма километър... Т.е. стига до никъде. От бул. Ал.Малинов до пощата на Младост 1. Докато не се отвори връзката до МЕИ е на практика неизползваем. Единственото, което ще донесе е нов светофар на Ал. Малинов, където и без това има предостатъчно наредени... Като правят алтернатива на Цариградско, от къде ще мине този булевард след Ал. Малинов в посока Пловдив? През магазина на BILLA или през построените в последните 4-5 години бензиностанции и блокове? Защо след като е замислен като алтернатива на Цариградско е само с по две ленти в едната посока? Защо има светофари? Защо няма пътен възел, който да позволява на автомобилите да влизат и излизат в този булевард, без да пречат на движението по Ал. Малинов, така, както са направени детелини на Цариградско? Според мен друг паралел освен географски между двата булеварда няма...

Булевард дубльор, леле какво гръмко заглавие за предизборната кампания! Отсечка от 300 м. изведнъж се превръща в булевард, който едва ли не може да поеме потока на Цариградско. Да не говорим, че тази отсечка винаги е била там, само дето беше затворена заради метрото.

Ако бяхме в нормална държава отдавна върху Цариградско да са вдигнали естакада по цялото и протежение, та да централна гара, а отдолу да е само за локален трафик, със светофари. В някой от големите столици дори има естакади на две нива. Пак, че имаме поне една естакада, дето бай Тошо си я направи да ходи по-бързо до летището. Мък-а-а, мъка.

Не знам какво толкова се фукат,след като в отсечката от бул.Йерусалим до пощата/общо 100 метра/ сложиха 3 светофара.По правило като единият светне зелено-другият свети червено и задръстването е по-голямо отпреди.Хубава работа,ама нашенска!

То хубаво , ама да бяха пуснали и моста. От Дървеница към Младост през Андрей Ляпчев е страшно задръстена история, а другите варианти са само Околовръстното и Цариградско. А и от къде го измислиха това дубльор на Цариградско, като 1/2 от Сахаров ще го пуснат другата година, а по Драган Цанков и Климент Охридски са още 2 булеварда, но явно и немогат да броят. До WWW - не бързай с радостта поне още половин година, а може би и до 02.2009.

Тези управници са идиоти,а кмета е луд.Дубликат на Цариградско,а дубликат на аутобан 3 е пресечката между блок 425 и 459 в Люлин.Абе тоя е луд.......

До кога ще търпят този некадърник Стоилов?

Разгеле измислихте го.Това отдавна трябваше да стане.Младост е близо 300000 квартал,все едно Бургас да ползва само една пътна връзка.А кога ще измислите и за бул.Европа.

ДОЛЕН ЛЯВ ПЕДАЛ.... ЗА КРАТКО - ГЕЙ