Коментари - Наши богаташи показаха супер коли | Днес.dir.bg

Наши богаташи показаха супер коли

12 супер луксозни спортни автомобила, паркирани на кея на яхтеното пристанище в Свети Влас, събраха погледите на познавачи и ценители. Сред тях беше и мустангът на медийния магнат Петър Манджуков.

Обратно в новината

Коментари - Наши богаташи показаха супер коли | Днес.dir.bg

Коментари

Сладурано, Че имаш правописни грешки е безспорно. Но си мислиш, че като имаш пари и това те прави по-умна. Започвам с правописните грешки: 1. Опсипана. Правилно е обсипана. 2. Със всеки ден. Правилно е с всеки ден. Със се пише само, ако следващата дума започва със с или з. На пунктуацията няма да се спирам. Проблемът на парвенюта с пари като вас е, че се имате понякога и за ценители на изкуствата и за ценители на изтънченото. По-добре първо се ограмотете! Жалка България! :(

Чудесно мероприятие.Само с едно допълнение:след събирането на групата всички да бъдат прибрани в затвора,а колите конфискувани по параграфа на закона.

dolni bogati bokluci ot krajbi i moshenichestva!

Vseki, koito ima nad 100 000 lv da dokage, che ne sa kradeni, a s chesten trud spe4eleni pari !

Pritevavaneto na veshi ne e neshto, koeto me vulnuva. Kolkoto po-malko imam -tolkova po-bogat se chustvam.

еех сладуранкее ти ако имаш мерцедес за толкова пари аз моментално си паля москвича пред парламента :) Не виждам все едно че си един малък 12-13 годишен лигльо (лигла) дето се опитва да дразни вечно недоволните по-принцип форумци е успяваш, ма не със всички ае със здраве си карай мерцедеса :))

Сладурана: ако това тук, което написа не е парадиране - здраве му кажи. Не мога да повярвам, че човек разполагащ с такива средства щеше да падне толкова, че да тръгне да хвали по форумите. Е сигурно нямаше, ако ти си ги беше спечелила. А мъжа ти сигурно е на 3 по 23, но както и да е. Проституцията си е древна професия всеки да се оправя както си иска. За грамотността - пише се оБсипан с Б, а не с П. А на селяни се обиждат баш селяните ;)

az pak si imam FIAT BRAVO...........

какво правите бе какво показвате на запад са богати но и интелигентни а ние барзаме да се похвалим еи селяни селяни

Всеки народ има богаташите, които заслужава!

Хора , вместо да злобеете и да пишете , кой от кой по-голяма глупост, вложете тази енергия на направите така, че и вие един ден да участвате в подобни мероприятия.  Похвала на организаторите, спонсорите и състезателите. Ралито мина без инциденти и забавлява много хора. Така че стига сте дрънкали простотии.  Поздрави

Вани или както там ти е името , аз си пиша грамотно , за разлика от теб ! Неграмотна си ти и не смей да се заяждаш със мен , защото ще си имаш неприятности , бъди сигурна ! А относно парите на мъжа ми , двамата с него си решаваме за какво да ги използваме и нямам намерение да давам отчет на такива селяни като теб !

Мръсни, долни наглеци От комунист, по-комунист: Манджу - търговец на комунистическа смърт Братя Диневи - майка им била комунистически кмет на Влас А най-голямата наглост е че всичко това стана на Деня без автомобили. Също като курвите дето лъзгаха off roed на Банско по същото време. Няма оправяне и това си е !! Колко млади хора се опитаха да се върнат и като видяха какво е пак си заминаха за откъдето се бяха върнали. Да живеят ДС и КГБ - майка и баща на демократична България! И ДПС също - подлога на горните две ! Язък за наивните турци, дето на техен гръб Домуз Доган си оплете кошницата

До Сладурана. Да беше използвала парите на мъжа си да се ограмотиш поне. Като начало се научи да пишеш грамотен български език. Но ти сигурно толкова си и можеш. Докато наваксаш пропуснатото той ще те смени.

Долна история...Манджуков - да го духаш!!!

Продавам гранатомети втора употреба ,но много точни!Цената е достъпна,на оцелена кола,бонус още два!

Недей да се притесняваш за мене аз съм щастливо омъжена и не ми трябва никой друг освен мъжа ми ! Благодарение на него имам тази фирма и съм опсипана с внимание винаги и навсякъде , така че не ми трябва нищо друго освен това - моя мъж да ме обича със всеки ден все повече както и прави !

за тези придобивки ти трябва да имаш златна путарана,само гледай след някоя година да не стане като каравана!

В Несебърско бизнеса с кирки процъфтява!

А няма ли някой творец да спретне пак една инсталация с помощта на инструменти за копаене тъй наречени кирки?Да превърне возилата в шедьоври на съвременното българско изкуство?

Голяма наглост да демонстрраш откраднатото!!! Интересно какви данъчни декларации са подали, не че тези на които плащаме заплати ще посмеят да ги питат!!!

Gospodi Koga 6te iz4isti6 BG ot tazi zialata prostotija?

Абе стига ги превъзнасяйте тези измекяри бе тази кола която е показана на снимката Форд Мустанг 08 струва от $24,799 - $58,399 (за сравка вж. http://ca.autos.yaho така че не са големи толкова големи богаташи колкото си мислите.

Не е ли гнусно журналистите да им се слагат на тези отрепки, напълнили гушите си с народни пари? Защо 4-та власт благоговее пред крадците и описва живота им едва ли не като пример за подражание? Безкрайно ме е яд на проституиращата медийна гилдия в България за сервилното и отношение към червените олигарси. Докога слугинаж бе, вестникари, телевизионери и радиоводещи?!?

Здравейте хора ! Преди 2 месеца си купих Mercedes SL500 BRABUS 600 к.с. кабрио - 196000USD, но не сам трагнала да се правя на важна на ралитата ! И знаете ли защо не се правя на интересна , защото който има пари той не парадира , че има ! Имам компютърна фирма и мога да си позволя да си купя каквото си поискам ! Догодина ще си купя Mercedes Mclaren ( Vision ) za моя 23 рожден ден !

Пичове и пички , аз също имам скъпа кола Порше карера 911 450 к.с. кабрио , ама не сам отишъл да се фукам и да карам с 80км/ч , защото с тази скорост колата загрява :) такива мощни коли се карат с над 160км/ч така че като мина покрай полиция да не усетят че е минала кола както в Такси 4 ! Аз също карам Поршето между Бургас и Варна и го взимам за 1ч. и 10 мин. като пия кафе в Обзор . Пожелавам на всички селяни да карат като моята кола , която струва само 150000 лв. ! Откъде ги имам ще питате ? Тати има бизнес - собственик на 4 хотела на Златните , 2 на Сл. бряг , а на жена ми баща и има 4 завода в София , 2 във Варна , 3 в Пловдив - не ми завиждайте чист съм , не съм крал !

До незнаещ и до вс.: Манджуков е онзи дърт тъмно-червен комуняга. А другите - малко по-млаки пладнешки обирджии, които си носят още манталитета на такива. За да си повдигнат самочувствието - сменят си жените, купуват от Джей Лено и от сие коли, яхтички развяват и тям подобни евтини показни номера. Благородството при наследеното богатство по света идва с осъзнаване на нуджата да даряваш част от наследените и умножени с бизнес пари. Затова нашите червени цървули /в миналото си/ няма да се сетят за Трайна и Устойчива благотворителност. Уви, Българийо ...

Манджуков, нали този беше търговец на оръжие по мое време ха ха ха

Кога заработиха толкова парса? Чакаме отговора от главния прокурор!

И кой по-точно им се възхищава, замислял ли се е някой?

Аз пък имам Волга ГАЗ 21 от 1962 г. с еленче на капака, сам си я реставрирам. От опит ви казвам. че хората (в България) много повече и се радват отколкото на някакви прехвалени съвременни спортни боклуци. За много пъти по-малко пари аз получавам много пъти повече удоволствие и удовлетворение.

Zdravei Nabile. Kak ci.

Do Wartburg-coupé. Mazereti sedan!!!!

ku4etata si laiat,kervana si varvi..

ТАТЕНЦЕ ЗАВИЖДАШ ЛИ БЕ.ДА ТИ УМРАТ ДЕЦАТА ОТ ГЛАД

Нека учителите да стачкуват за заплати,нека лекарите стачкуват за заплати,нека родитилите ни ровят по варелите............

Тези изроди ме задминаваха между Св.Константин и Елена и колелото на Албена.Скоростта им беше не по-малка от 160-180.4-5 идиота на отсечката преди Кранево-където са завои и няма никаква видимост-минаха ама без въобще да се замислят дали няма да изскочи някои насреща.Ами защо да се замислят-най много да претрепат някое невинно семейство-колите им са сигурни,имат си пълното автокаско, купуват си който искат прокурор.И ако друг път в този участък изброявам до 5 паркирани ченгета-сега сякаш чумата ги бе омела.Ясно е защо-баровците си правели Кемъл-Трофи-в нашенски условия-та и това си бяха осигурили.На това му се вика ИЗРОДИ!!!

Ама, как е възможно да пишете за тях и да им се радвате ,вместо да ги дадете на полицията?! Това ,наистина ,не може да е държава! Във всяка държава бандитите отиват в затвора,а не им се радват по улиците. мИСЛЯ ,ЧЕ И ДЕЦАТА ЗНАЯ ,ЧЕ С ПОЧТЕН ТРУД НЕ МОГАТ ДА СЕ КУПЯТ ТАКИВА КОЛИ.

ЕЕЕЕЕЕХ,ТАТКО ПИНОЧЕТ,КЪДЕ СИ?

Dobre de, hva6tate se za Mustanga - ne e koi znai kakvo, ami drugite? Ferarita, Maserati, Aston Martin, gospoda, tova sa nai luksoznite avtomobili v sveta. Tochka. A 4e sa krali, ami njama kak da ne sa.

И аз имам Мустанг в САЩ. Само, че това изобщо не е кола за супер богаташи. Спортна кола за средния американец.

Карам Мазерати-купе... ??? Що, да не са почнали да произвеждат Мазерати-седан или хечбек???

Реалист 2 e prav!!!

Днеска май беше ден без автомобили......, а тия рали правят,......егаси иронията, егаси простотията!

какви данъчни, какви снайперисти. тоя Манджуков, и тн са глажите на мафията която управлява държавата :))) в бг останахме само мързелите кат мен и некъдърнците кат вас!

Аз за Ламборгинито дадох 5 заплати и още толкова давам на година за глоби.Как не съм разбрал и аз да участвам, ама това с 80км/ч много нещо не ми харесва. Че аз така влизам в гаража. Излагат се . Видяха се с малко парици селенията и давай. Каква беше оная приказка за магарето и цар Соломон. Не беше май за ферарита и мустанги.

Докога ще ни показвате явните и тайни мафиотски структури какво правят! Ба си инфантилните извратеняци сте!

Тези всичките под строй - при прокурора.Сами да си сметнат пред него колко години трябва да работят за да си спечелят тези чудеса.Ако не - в пангиза, без съд и присъда!

Коментари - Наши богаташи показаха супер коли | Днес.dir.bg

Наши богаташи показаха супер коли

12 супер луксозни спортни автомобила, паркирани на кея на яхтеното пристанище в Свети Влас, събраха погледите на познавачи и ценители. Сред тях беше и мустангът на медийния магнат Петър Манджуков.

Обратно в новината

Коментари - Наши богаташи показаха супер коли | Днес.dir.bg

Коментари

Сладурано, Че имаш правописни грешки е безспорно. Но си мислиш, че като имаш пари и това те прави по-умна. Започвам с правописните грешки: 1. Опсипана. Правилно е обсипана. 2. Със всеки ден. Правилно е с всеки ден. Със се пише само, ако следващата дума започва със с или з. На пунктуацията няма да се спирам. Проблемът на парвенюта с пари като вас е, че се имате понякога и за ценители на изкуствата и за ценители на изтънченото. По-добре първо се ограмотете! Жалка България! :(

Чудесно мероприятие.Само с едно допълнение:след събирането на групата всички да бъдат прибрани в затвора,а колите конфискувани по параграфа на закона.

dolni bogati bokluci ot krajbi i moshenichestva!

Vseki, koito ima nad 100 000 lv da dokage, che ne sa kradeni, a s chesten trud spe4eleni pari !

Pritevavaneto na veshi ne e neshto, koeto me vulnuva. Kolkoto po-malko imam -tolkova po-bogat se chustvam.

еех сладуранкее ти ако имаш мерцедес за толкова пари аз моментално си паля москвича пред парламента :) Не виждам все едно че си един малък 12-13 годишен лигльо (лигла) дето се опитва да дразни вечно недоволните по-принцип форумци е успяваш, ма не със всички ае със здраве си карай мерцедеса :))

Сладурана: ако това тук, което написа не е парадиране - здраве му кажи. Не мога да повярвам, че човек разполагащ с такива средства щеше да падне толкова, че да тръгне да хвали по форумите. Е сигурно нямаше, ако ти си ги беше спечелила. А мъжа ти сигурно е на 3 по 23, но както и да е. Проституцията си е древна професия всеки да се оправя както си иска. За грамотността - пише се оБсипан с Б, а не с П. А на селяни се обиждат баш селяните ;)

az pak si imam FIAT BRAVO...........

какво правите бе какво показвате на запад са богати но и интелигентни а ние барзаме да се похвалим еи селяни селяни

Всеки народ има богаташите, които заслужава!

Хора , вместо да злобеете и да пишете , кой от кой по-голяма глупост, вложете тази енергия на направите така, че и вие един ден да участвате в подобни мероприятия.  Похвала на организаторите, спонсорите и състезателите. Ралито мина без инциденти и забавлява много хора. Така че стига сте дрънкали простотии.  Поздрави

Вани или както там ти е името , аз си пиша грамотно , за разлика от теб ! Неграмотна си ти и не смей да се заяждаш със мен , защото ще си имаш неприятности , бъди сигурна ! А относно парите на мъжа ми , двамата с него си решаваме за какво да ги използваме и нямам намерение да давам отчет на такива селяни като теб !

Мръсни, долни наглеци От комунист, по-комунист: Манджу - търговец на комунистическа смърт Братя Диневи - майка им била комунистически кмет на Влас А най-голямата наглост е че всичко това стана на Деня без автомобили. Също като курвите дето лъзгаха off roed на Банско по същото време. Няма оправяне и това си е !! Колко млади хора се опитаха да се върнат и като видяха какво е пак си заминаха за откъдето се бяха върнали. Да живеят ДС и КГБ - майка и баща на демократична България! И ДПС също - подлога на горните две ! Язък за наивните турци, дето на техен гръб Домуз Доган си оплете кошницата

До Сладурана. Да беше използвала парите на мъжа си да се ограмотиш поне. Като начало се научи да пишеш грамотен български език. Но ти сигурно толкова си и можеш. Докато наваксаш пропуснатото той ще те смени.

Долна история...Манджуков - да го духаш!!!

Продавам гранатомети втора употреба ,но много точни!Цената е достъпна,на оцелена кола,бонус още два!

Недей да се притесняваш за мене аз съм щастливо омъжена и не ми трябва никой друг освен мъжа ми ! Благодарение на него имам тази фирма и съм опсипана с внимание винаги и навсякъде , така че не ми трябва нищо друго освен това - моя мъж да ме обича със всеки ден все повече както и прави !

за тези придобивки ти трябва да имаш златна путарана,само гледай след някоя година да не стане като каравана!

В Несебърско бизнеса с кирки процъфтява!

А няма ли някой творец да спретне пак една инсталация с помощта на инструменти за копаене тъй наречени кирки?Да превърне возилата в шедьоври на съвременното българско изкуство?

Голяма наглост да демонстрраш откраднатото!!! Интересно какви данъчни декларации са подали, не че тези на които плащаме заплати ще посмеят да ги питат!!!

Gospodi Koga 6te iz4isti6 BG ot tazi zialata prostotija?

Абе стига ги превъзнасяйте тези измекяри бе тази кола която е показана на снимката Форд Мустанг 08 струва от $24,799 - $58,399 (за сравка вж. http://ca.autos.yaho така че не са големи толкова големи богаташи колкото си мислите.

Не е ли гнусно журналистите да им се слагат на тези отрепки, напълнили гушите си с народни пари? Защо 4-та власт благоговее пред крадците и описва живота им едва ли не като пример за подражание? Безкрайно ме е яд на проституиращата медийна гилдия в България за сервилното и отношение към червените олигарси. Докога слугинаж бе, вестникари, телевизионери и радиоводещи?!?

Здравейте хора ! Преди 2 месеца си купих Mercedes SL500 BRABUS 600 к.с. кабрио - 196000USD, но не сам трагнала да се правя на важна на ралитата ! И знаете ли защо не се правя на интересна , защото който има пари той не парадира , че има ! Имам компютърна фирма и мога да си позволя да си купя каквото си поискам ! Догодина ще си купя Mercedes Mclaren ( Vision ) za моя 23 рожден ден !

Пичове и пички , аз също имам скъпа кола Порше карера 911 450 к.с. кабрио , ама не сам отишъл да се фукам и да карам с 80км/ч , защото с тази скорост колата загрява :) такива мощни коли се карат с над 160км/ч така че като мина покрай полиция да не усетят че е минала кола както в Такси 4 ! Аз също карам Поршето между Бургас и Варна и го взимам за 1ч. и 10 мин. като пия кафе в Обзор . Пожелавам на всички селяни да карат като моята кола , която струва само 150000 лв. ! Откъде ги имам ще питате ? Тати има бизнес - собственик на 4 хотела на Златните , 2 на Сл. бряг , а на жена ми баща и има 4 завода в София , 2 във Варна , 3 в Пловдив - не ми завиждайте чист съм , не съм крал !

До незнаещ и до вс.: Манджуков е онзи дърт тъмно-червен комуняга. А другите - малко по-млаки пладнешки обирджии, които си носят още манталитета на такива. За да си повдигнат самочувствието - сменят си жените, купуват от Джей Лено и от сие коли, яхтички развяват и тям подобни евтини показни номера. Благородството при наследеното богатство по света идва с осъзнаване на нуджата да даряваш част от наследените и умножени с бизнес пари. Затова нашите червени цървули /в миналото си/ няма да се сетят за Трайна и Устойчива благотворителност. Уви, Българийо ...

Манджуков, нали този беше търговец на оръжие по мое време ха ха ха

Кога заработиха толкова парса? Чакаме отговора от главния прокурор!

И кой по-точно им се възхищава, замислял ли се е някой?

Аз пък имам Волга ГАЗ 21 от 1962 г. с еленче на капака, сам си я реставрирам. От опит ви казвам. че хората (в България) много повече и се радват отколкото на някакви прехвалени съвременни спортни боклуци. За много пъти по-малко пари аз получавам много пъти повече удоволствие и удовлетворение.

Zdravei Nabile. Kak ci.

Do Wartburg-coupé. Mazereti sedan!!!!

ku4etata si laiat,kervana si varvi..

ТАТЕНЦЕ ЗАВИЖДАШ ЛИ БЕ.ДА ТИ УМРАТ ДЕЦАТА ОТ ГЛАД

Нека учителите да стачкуват за заплати,нека лекарите стачкуват за заплати,нека родитилите ни ровят по варелите............

Тези изроди ме задминаваха между Св.Константин и Елена и колелото на Албена.Скоростта им беше не по-малка от 160-180.4-5 идиота на отсечката преди Кранево-където са завои и няма никаква видимост-минаха ама без въобще да се замислят дали няма да изскочи някои насреща.Ами защо да се замислят-най много да претрепат някое невинно семейство-колите им са сигурни,имат си пълното автокаско, купуват си който искат прокурор.И ако друг път в този участък изброявам до 5 паркирани ченгета-сега сякаш чумата ги бе омела.Ясно е защо-баровците си правели Кемъл-Трофи-в нашенски условия-та и това си бяха осигурили.На това му се вика ИЗРОДИ!!!

Ама, как е възможно да пишете за тях и да им се радвате ,вместо да ги дадете на полицията?! Това ,наистина ,не може да е държава! Във всяка държава бандитите отиват в затвора,а не им се радват по улиците. мИСЛЯ ,ЧЕ И ДЕЦАТА ЗНАЯ ,ЧЕ С ПОЧТЕН ТРУД НЕ МОГАТ ДА СЕ КУПЯТ ТАКИВА КОЛИ.

ЕЕЕЕЕЕХ,ТАТКО ПИНОЧЕТ,КЪДЕ СИ?

Dobre de, hva6tate se za Mustanga - ne e koi znai kakvo, ami drugite? Ferarita, Maserati, Aston Martin, gospoda, tova sa nai luksoznite avtomobili v sveta. Tochka. A 4e sa krali, ami njama kak da ne sa.

И аз имам Мустанг в САЩ. Само, че това изобщо не е кола за супер богаташи. Спортна кола за средния американец.

Карам Мазерати-купе... ??? Що, да не са почнали да произвеждат Мазерати-седан или хечбек???

Реалист 2 e prav!!!

Днеска май беше ден без автомобили......, а тия рали правят,......егаси иронията, егаси простотията!

какви данъчни, какви снайперисти. тоя Манджуков, и тн са глажите на мафията която управлява държавата :))) в бг останахме само мързелите кат мен и некъдърнците кат вас!

Аз за Ламборгинито дадох 5 заплати и още толкова давам на година за глоби.Как не съм разбрал и аз да участвам, ама това с 80км/ч много нещо не ми харесва. Че аз така влизам в гаража. Излагат се . Видяха се с малко парици селенията и давай. Каква беше оная приказка за магарето и цар Соломон. Не беше май за ферарита и мустанги.

Докога ще ни показвате явните и тайни мафиотски структури какво правят! Ба си инфантилните извратеняци сте!

Тези всичките под строй - при прокурора.Сами да си сметнат пред него колко години трябва да работят за да си спечелят тези чудеса.Ако не - в пангиза, без съд и присъда!