Мълния уби 12-годишно дете, смерч вилня в Доспат

12-годишно дете загина в село Змеица, Смолянско, след като бе ударено от мълния в събота в 19.15 часа по време на буря.

Обратно в новината

Коментари - Мълния уби 12-годишно дете, смерч вилня в Доспат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето един факт:помете и знайте,че откъдето и да мине сержомона всява ужас и носи трагедии.В казанлъшко не се бе случвало,а тук нприродата не прости.А на този ден кой беше на посещение,сержо.И природата вече не го желае и потърпевши са съсловието.На него въобще не му пука,а си прави една илюзия,една фалшива кампания.Големи грешници са това бсп бе.Влизат в храмовете да ги оскверняват.....

Ето още един факт:от където и да мине сержомона сее бури и хаост...

до djiki19: за тази работа си има застраховки. За колите Каско, за домовете - жилищна застраховка.

prirodata ni si otma6tava za nachina po koito se otnasqme nie kam neq...za tova 4e stroim mnogoo i bezrazborno i drugi takiva ne6ta...zamislete seee

Jalko za momi4eto. :( V Obelq be6e ujasno.Ulicata pred nas be6e kato reka.Da ne govorim na kakvo prili4at kolite.

Градушките са целели Буздлуджа и около Бузлуджа.

Как може да сте толкова злобни!Вчера градушката в Казанлък беше ужасна.Гледахме как на всяка трета кола се чупят стъклата,фаровете,ст на балконите също.Прозорците на къщите и блоковете.Плакахме и проклинахме гадния късмет,а вие намесвате партиите.Боже колко злоба има в българите.Ужас!

ситга с това татово време първо отдавна мина второ забравяте за 12 млрд дълг дето ги изпапахме тогава и съветския съюз дето даваше безплатен нефт да го продаваме на запада

За съжаление, България си е страна от третиея свят. Тук цари пълно невежество и простотия. Така е когато много хора вършат това, от което не разбират. Да не говорим, че при всеки пороен дъжд стават някакви наводнения. Това не е заради природата, а заради некадърниците, които трябва да подържат отводнителните системи, некадърниците (прости мутри) арендатори на язовири, които не знаят кога и как да изпускат преливниците, некадърниците, които да унищожават градоносните облаци. За съжаление сме страна от профани и пълни некадърници. И ще си носим последствията, това е. Много неща изглеждат прости, но са си цяла наука.

Явно ДОСПАТ няма нужда от джамия и моят град от черкваКрайно време е да се разбере,че религията обслужва управляващата върхушка.Спомням си ,че цара дойде с девиза-Черкувайте се българи!

moje da vi e sme6no no az sm ot obelq2 v sf i sm na 45g za prvi pt prez jivota si vqdih podobna gradu6ka i ne e vqrno 4e kolkite o4elqha , v parkinga sre6tu nas 15m slet gradu6kata be6e ,po4ernqlo ot hora koito slagaha nailoni na s4upenite si stkla na kolite, postradaha i seniranite jili6ta koito preli4aha na strelqni s kala6nik, 4elite v dupki

Необходима е такава,че и по-голяма градушка,но за главите на мафията и политиците-боклуци

moite suboleznovaniq na roditelite i vs blizki na deteto [

НЯКОИ ДА СИ СПОМНЯ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО СБЛЪСАЦИ С МАНГАЛИ,ДУПКИ И РАЗБИТИ ПЪТИЩА,И ЕСЕСТВЕНО ЯКИ ГРАДУШКИ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОСНОВНИТЕ ХРАНИ И МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ,,,,,,,,,,

V Plovdiv za 5 min.nebeto se slia sus zemiata.Tolkova burzo stana.Kat po4naha edni grumotevici,edin dujd s ogromni kapki.Vodata ia biaha spriali,kakto i telefona!Ujas!!Leka mu prust na momi4enceto

Тъжно когато загине дете

не знам какво казват журналистите ама тука в Обеля градушката беше голяма колкото малка ябълка, но интересно е че колите оцеляха. Дръвчетата за съжаление не :(

Кво става с тая държава , бе ??? Всяка градушка става национално бедствие, всеки дъжд - катастрофа !!! Не дай си Боже пожар да удари или вятър повее и политическата мафия от разни цветове, в един глас заедно с клакьорите - журналисти, започват да убеждават тълпата , че за всичко е виновна природата - тя и само тя ! Ако т.н мас медии, вместо да се самоцензурират и блюдолизничат, съвместно с Министерството на държ. администрация, начело с UP Nicky, направят обективно проучване за сегашната роля на държавната бюрокрация в сравнение с близкото и не така близко минало, имам чувството, че резултатите или ще се изгубят или няма да се публикуват, за да не накърнят нежните души на поличическите мекерета и бюрократи. Ще дам много прост пример : В радиус от около 100 метра от мястото, където живея, от общо около 7-8 бр.отводнителни шахти, 3 ( с думи - три) са напълно запушени , а в едната - от 15 години расте дърво ! И до сега не се е намерил общински или държавен чиновник и политик, който да си мръдне пръста- като че ли за решението на този сложен казус е нужен специалист-докторант , гордо завършил висши науки в далечна обетована земя. Дебеловратите мутри - ряпа да ядат ! Ходете , братя българи, под строй- като стадо крави на водопой, да гласувате на поредните избори, за да овластите поредния тарикат.

Otide si oshte edna nevinna dushica! :(

не може ли да се съди държавата за това, че не предотвратява тези градушки. Мисля да предявя граждански иск, ако има адвокати нека се произнесат по казуса.

Журналистите надминахте себе си с тази статия! Мнооого стилно,мнооого верно! С големината на голям орех ха ха ха и др.подобни,все едно дете в 3-и клас е правило съчинение от наблюдение! СЕГА ИСКАМ ДА ПИТАМ: ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА НЯКОГА КАЗВАЛА ЛИ Е НА НАСЕЛЕНИЕТО ЕЛЕМЕНТАРНОТО ПРАВИЛО ДА СЕ ОТВАРЯТ ПРОЗОРЦИТЕ ПРИ ГРАДУШКА?????? Поне това да знаеха хората,пораженията щяха да бъдат далеч по малко. Или вместо това нелепо творение,което виси горе,написано от вас, вчера да бяхте поместили ПРАВИЛА за спасяване! Некадърие,това е в цялата ни държава!

Тепърва има да патим- въображението на природата за отмъщение е неизчерпаемо. Като не ви увряха главите, че сме само една игра на същото това въображение, какво искате?! Да сте плакали за гибелта на динозаврите? Не сте. Но и уроци не сте си взели. Нали ви е важно да сте сити, наконтени, лъскави- цял живот само за това драпате, други ценнонсти нямате. Ми, споко, ще си умрете внезапно и красиво- точно като сте живяли. Дано ви остане по минутка преди това, за да осъзнаете размера на собствената си глупост и собствената си вина за ставащото!

Оказа се,че има и две обрулени джанкови листа.

да ви утрепе ДАНО

В Дружба падна градушка като дини. Загинали са 3 мравки,а един охлюв си е глътнал езика от удавяне.

Az sum ot V.Turnovo...6tom tuk e minalo leko predstavqm si po drugite mesta kak e.

ами djiki19 ако си беше направил застраховка щеше да ти поеме застрахователя щетите ама нали не си си направил сега невинния данъкоплатец ще ти ги поеме.Той и без това поема издръжката на хиляди безполезни чиновници на милиони мангали какво му пречи и на теб да ти вземе нова къща и кола.

Времето (което вече не е наше) отново ни изненада...

Кажи си адреса мила и ще ти спася имуществото от водата хахахахахахаха

Е нали идеята за борба с градушките е да бъде превантивна. Кой ще се престраши да попита кой е виновен че не е предприето нищо. защо по телевизията само се изнася статистика а не се бие тревога преди да стане бурята. само статистика, статистика, статистика. Браво на Би Ти Ви. Сега Би Ти Ви ще попита ли защо не бе обстрелян облака с ракета за предотвратяване на градушка. Няма да търсят вина, все пак трябва да са удобни на власта.

Dar6avata trjabva da pomigne na podanicite si.Ina4e za6to horata pla6tat danaci i stradat.

такова нещо не сме виждали кой ще поеме щетите по автомобилите и домовете ни

Тука да не ви разправям кaкъв порой и буря се изля преди 2 часа някъде. И май дойде от Родопите. И телефоните не бачкат :D

И времето в унисон с лошотията на хората.Дано само с това се размине.Но искам да поздравя колегите пишещи тази информация отразили много точно ситуацията в Казанлък!Та в заглавието градушката е с големина на яйце ,а още в първото изречение големината стига до орех?То не че за горките хора преживяли стихията има съществено значение ,но това за пореден път ме кара да се замисля дали въобще трябва да се вярва на братята журналисти!

Рокера е абсолютно прав

koga??? sq li????

Dano u nas da sa ostanali zdravi prozorcite, che vsichki sme v drugi chasti ot sveta, nqma koi da spasqva imushtestvoto... Shte ostana bez cheiz!

a kvo e 219l/m2 ili mai takiva valeji niama &o

Какво стана с ракетните установки монтирани на много места в страната които действаха чрез сребърен сулфид или нещо подобно , изстреляно към градоносен облак и унищожаваше валежа на градушка ? Или може би и за това няма пари ?

Информацията за Родопите е страшна, познати там ми казаха че има страшен вятър (непомнели такова нещо да е имало до сега) и силен дъжд. Има щети както по селското стопанство , така и по къщи, коли, дървета и т.н. Има дори паднали алуминиеви дограми на остъклени тераси. Моля се само да се разминем този път без жертви.

от бузлуджа е кокошките там снесоха поредната си порция яйца ама нали запъртък не се разваля

Сори че въпроса ми не е по темата, но какво стана с Максим - убиеца. Защо не се пише нищо повече за това пиянде ?

Е нали идеята за борба с градушките е да бъде превантивна. Кой ще се престраши да попита кой е виновен че не е предприето нищо. защо по телевизията само се изнася статистика а не се бие тревога преди да стане бурята. само статистика, статистика, статистика. Браво на Би Ти Ви. Сега Би Ти Ви ще попита ли защо не бе обстрелян облака с ракета за предотвратяване на градушка. Няма да търсят вина, все пак трябва да са удобни на власта.