СДС отказа рамо на кандидати с ДС минало

Националният съвет на СДС реши партията да не подкрепя или издига кандидати за кметове или общински съветници, които са принадлежали към структурите на бившата Държавна сигурност (ДС).

Обратно в новината

Коментари - СДС отказа рамо на кандидати с ДС минало | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Седесара. Ти защо се пишеш седесар, като толкова злостно ги плюеш? Помисли си, че в СДС има и свестни хора, върху които ти плюеш. Защо не дадеш истински доказателства за тези неща, които пишеш, и да се стегнат редиците на СДС и ДСБ. Защо слагаш всички в един кюп? Истината е в синята идея! Но така както ти говориш, излиза, че истината е в комунистите или в мутрите. Боже опази България от тях! А за такива като теб, неверний Тома, май ти трябват точно такива идиоти, дето съсипаха с клюки и недоказани лъжи СДС, а само тяхното правителство направи нещо за народа. Следващите само лежат на това, което направи Костов, и го обвиняват за всичко, което те не могат да направят и ни вкараха в такава мизерия. Та сега сме по-зле от 1997 г. Замислете се над този факт и тогава плюйте сините!!!

Къде е Надка и защо е още в парламента като СДС-депутат?На това ми отговорете а не на смехотворни теми,някой бил ли е някакъв не ли е бил?Аз се срамувам от себе си че съм гласувал години наред за тая сган,която се разпадна на партии-файтони,с нагли самовлюбени лидери,устойчиви като троскот на нива,без чувство за вина и отговорност за безмислените си действия,обградени от клакьори и ласкатели.Дейността им е напълно лишена от смисъл за хората.Целта им е лично облагодетелствуване и задоволяване на болни амбиции за власт и известност.Те се чувствуват незаменими,богоизбра и непогрешими.Втръсна ми от тях.Майната им!

Добре, сега трябва да забранят и педерастите и тогава ще гласувам за тях.

Изчезни на някъде господинчо Юруков.

Много ясно - ще подкрепят само кандидати с ДС бъдеще...

Ами то други няма. На не ДС-ари такива постове не се предлагат. За тях само рабата та белким почернеят!!!

Любо и следващият присмехулник - защо не ви изтрепахме по комунистически през 1989 год. Може би защото наистина сме демократи, гадни комунистически копелета.

Сътрудниците и агентите са в една друга партия. И е прав Юруков, защото и в СДС може да има някой агент под прикритие, като член например. Подкрепям го.

Според Юруков има вероятност СДС да издигне самостоятелна кандидатура или да подкрепи друг кандидат. Abe otde se prakna toia iurokov be, che i mnogo umen na tui otgore,))))))

Смешни псевдо- демократи!

КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!!! БОЙКО ЩЕ ВИ РАЗБИЕ НА ИЗБОРИТЕ, ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГИ РУЧАТЕ ЖАБЕТАТА ТОГАВА!!!!