Граждански комитет ще спасява летище Пловдив

Осемчленен граждански инициативен комитет ще спасява от затваряне летище Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Граждански комитет ще спасява летище Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да го предоставят на ГОНКАДЖИИТЕ, когато няма полети т.е 80% от денонощието. Срещу заплащане

Когато Пловдив стана столица,София беше едно миризливо село.

А Вие какво искате? За 7 - 8 полета седмично да работи денонощно?? Много скъп лукс..... А летището си има гориво. Само че вече няма да плаща убийствения наем за склада за ГСМ. Ама на някои май това не им харевва.....

Ще се види на кой му харесва...

Целият Пловдив, а и цялата страна трябва да скочи и да помете тези ненормалници!Ставайте братя - стига вече сън!

Щом в София не се вдигат начи няма смисъл. Кой шъ та чуе тук заспаляците от провинцията?

Погледнете борда на директорите.Бивша районна кметица, йоято трябваше да е в затвора,защото удари две деца на пешеходна пътека,учителка и други такива партийни параходи бившия партийно назначен началник на сигурноста уволнен за кражби и все такива гербаджийсйи другари бехаберници,и новя директор авиомеханик комунистичесйо чедо.Какво да стане друго освен разруха и погром.Това новите управляващи го умеят най-добре.Още с постъпването си на работа Щърбанов каза,че дошъл да руши не да създава.Това са реалностите.Бог Бойко каза - няма да го бъде ще стрим летще в Стара загора.Мафията няма цвят и партия и почивен ден няма.И никой не го е еня за гората,които работят там,всички на боклука.

От построяването на новя терминал се знае че новия собственик ще е групировката ТИМ до тук всичко е театър за тях го построиха и ще си го получат и нояия директор си е тимаджия мафия мафия мафия не се налапаха

новата директорка на аеропорта беше избрана точно за това.тя има една единствена заповед от боико да фалира и закрие аеропорта и никои не може да я спре

Отдавна са си харесали летище Пловдив. Просто чакат търпеливо цената да падне съвсем....срещу поредната "комисионна".

Икономика и политика се твори от учени хора! Не можем да искаме повече от хора които са учили само за ...полицаи и пожарникари и при това не се занимават с това което са учили, а се учат да управляват цяла държава! Години наред, при малко мъгла и почти през цялата зима, полетите от София бяха насочвани за кацане в Пловдив, но обърнете внимание...повече от 50 % от тях бяха насочвани и към Бургас и Варна, въпреки много по-далечното разстояние от столицата и екстремноте зимни условия край морето! Единствената цел, бе да не би през не активния за морето зимен сезон, Пловдив да стане второто по големина летище на България. Наглостта стигаше до там, че дори чартарите за Пампорово, бяха умишлено планирани за София!!! Всичко това в комбинация с яловите опити с един мижав ..."експо център", който е 50 пъти по-малък по площ и възможности от Пловдивския панаир умишлено води до фалита на още едно изключително благоприятно място и като разположение и като климат летище. По подобен начин бе зачертано и летището в Горна Оряховица! На кратко казано, недоучилите селски хитреци в последните повече от 60 години съсипват всичко само и само столицата да благоденства. А тези за които не могат да се заселят там държавата даде няколко милиарда ,построи терминал #2 и им пожела:"Приятна емиграция"!

толкова да сме прост народ не съм очаквал !!!

Където мине Гергов - трева не никне.Пример - Панаира,Летището и ЦУМ

Как така само на дневен режим,всяка вечер около 22ч.бръмчи някакъв самолет или тва са дрифтове?

Нуждаем се от летище в Пловдив, това спестява пари на много пътуващи българи, а и много време. Летището е отворена врата и огромен плюс за инвеститори в региона. Дайте публичност и откритост, публикувайте аналитична информация, какво още да се направи, за да има летище вторият по големина град в България и Европейската столица на културата 2019. Летище значи пари за Пловдив!

Летището в Пловдив щеше да е успешно, ако беше управлявано както трябва. Не може всеки път някой да не си върши работата, а после да се очаква от държавата да дава пари за спасение. И освен това за какво му е на летището да работи и през нощта, когато нощни полети няма. Разбирам да е имало преди и сега да страда от това, че са ги спряли, но те го затварят вечер, просто защото тогава няма полети. Иначе би било хубаво да има летище в Пловдив и е добре за региона, но не може да се управлява по некадърния начин на летище Пловдив и после да се мрънка, че не работи.

Само да поясня: аз съм от Пловдив. Да не ме обвините, че съм от София и против летището!

го управлява в лицето на тия които ние избираме, Цоко, Боко, СерГей, Първанката, Симионката мадритския крадец. Така че най-добре говори с имена, а не общо казано ала бала. А и честно да си кажа нязнам какви инвеститори ще дойдат тук в Пловдив за това че имало летище. Тва си е жива демагогия. О Министерски съвет като сложат някой цървул и се еплескат нещата означава че тия в МС са същите цървули.