Взривиха експреса Москва-Питер - над 60 ранени, българин сред тях

Най-малко 60 души (четирима тежко) са ранени при дерайлирането на 12 вагона от влака "Невски експрес", пътуващ по линията Москва - Санкт Петербург, съобщиха от руското министерство на извънредните ситуации.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха експреса Москва-Питер - над 60 ранени, българин сред тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе пич, ти имаш егати бъркотията в главата. Ами в театъра от упор са ги стреляли как иначе, след като са били вече мъртви! А в Беслан тея някои татковици са се мислели за рамбовци, защото са били отчаяни, като са знаели кой ще освобождава децата им. То и ние българите знаем как освобождават ботушките. Горките бащи . . . освободителите са ги изпреварили.

ОООО, МОЖЕ БИ СМЕ ПЪТУВАЛИ В РАЗЛИЧНИ ВЛАКОВЕ РУСНАКА.ТИ МОЖЕ БИ СИ ПЪТУВАЛ С НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО :)ЗА СЪЖАЛЕНИЕРОССИЯ МНОГО ИЗОСТАНА...ТОВА Е ФАКТА...ЕВОЛЮЦИЯТА НЕ Е САМО ВЪВ ВЪОРЪЖАВАНЕТО:)ИЛИ В ГАЗТА:)))КАКТО ВИКАТ ИБАШКИТЕ* ДА ГИ МАХНАТ...

Поисках ти примери ,но ти въпреки ,че знаеш всичко не даде защото няма какво да посочиш като пример! Споменавам службите от цял свят защото като оценявам един специалист дали работи добре или зле сравнявам работата му с извършената от негови колеги, а не вземам като теб етикетче добра,лоша за да го лепна наслуки. Алфа идват късно защото не са базирани части във всяко училище.През това време нещата са излязли извън контрол(0някои татковици са се мислели за рамбовци) Не Алфа използват противотанковия юмрук. В театъра... Застреля терористи колкото искаш.Гърмяха ги от упор в главата или имаш някаква друга представа за застрелването. Просто проучи малко по-подробно случаите, както и различните видове спецназ и тогава пиши.

Много евтини издънки правиш хане, нали си гуруто на всички побъркани, как можа така да се изложиш ???

Ееее... че си тъп щом спориш до дупка за ''самолет '' мале неграмотник

дурная ххх, сомольот е на кирилица, а на лелиница и сомолт

ххх c ''сомольот '' нашия Шариков търси някакъв ''кратер'' в ''Роосия''...

Хане, хане не зная защо споменаваш спец службите от целия свят. Имам обаче два въпроса към теб, тъй като си специалист: 1) Защо тая Алфа идва толкова късно след като вече всичко е започнато от други и лекарските екипи? 2) Защо са стреляли с противотанков юмрук?! Казваш, че няма застрелян заложник. Ами няма, но няма и застрелян терорист. В театъра всички ги отровиха, а в Беслан всички бяха взривени!!!

Ама приятелю, чети внимателно! По доле се спомена влака на магнитна възглавница Токио-Осака, за него сигурно говори rusnak-дурак. А и нещо много интересно се пише в малкото независими руски вестници днес!!! За терористичен акт е започнало да се говори веднага след инцидента, преди още да започне каквото и да е разследване, но след като товаришч Путин пратил депеша. Споменава се за кратер с размери 1,5 м! Интересно как са го намерили след като влака е преорал стометров ров с дълбочина 1 м. и ширина 5 м.?!?!?!?! rusnak-дурак не познавам ли Роосия? Страшно съжалявам, че някога сме били длъжни да опознаем блядската ти родина. А на теб като ти толкова харесва там чий го дър.иш в България?!

Я кажи къде , колко и какви успешни операции и без жертви проведоха спец частите на САЩ. Без значение зелени барети, тюлени , SWAT или каквито други смешници се сетиш? Къде по света е имало толкова отвлечени заложници ( при това деца) като в Беслан за да сравниме действията на руските спец части с действията на спец части на други държави в АНАЛОГИЧНА ситуация. А в Беслан точно най-добрите(Алфа) отиват след като вече всичко е започнато от други, които не знаят как се действа в такава ситуация и са осрали вече нещата. Знам ,че ще ми кажеш ,че в театъра действа Алфа и също има жертви ,но там проблема не е в действията на Алфа а на лекарските екипи. Алфа ЗАСТРЕЛВАТ когото трябва а няма застрелян заложник! Не гледай едностранно на нещата. Винаги можеш да възвеличаеш или оплюеш някой, показвайки само една от страните му, но това не е реалния му образ.

Глупости! Санкт-Петербург се нарича Питер всички руснаци в днешно време - просто за по-кратко. И аз го наричам Питер - всеки ден общувам с руснаци по работа, част от тях са от Санкт-Петербург. И питерци си му казват Питер.

MNOGO OT PICHECHTITE NE SA VIGDALI AMEREIKA I PICHAT GLUPOSTI .TUK IMA 800 000 HILIADI MOSTA NIAMA DA VI OBIASNIAVAM KOLKO DALGI I VISOKI SAMI MOGE DA PROVERITE V NETA ,PADANETO NA MOSTA STANA PORADI NEPRAVILNI DEISTRVIA PRI STROITELNI RABOTI TUKNE SPIRATDVIGENIETO .KOGATO POSTROIAT V RUSIA TOLKOVA MOSTOVE MOGE DA MI PICHETE AKO SAM GIV OCHTE 100 GOD. POZDRAVI NA HAN TUKTU ,MNOGO SI PRAV VELIKI HANE PODKREPIAM TE NAPALNO ,RUSNACITE SA DOLNO PLEME I NACH VRAG .KRAINO VREME E DA SI POISKAME DVETE BALGARII ,A TE ISKAT DA VZEMAT I ASPARUHOVATA .TAZI TOCHNO BALGARIA NIAMA DA DADEM NITO NA CIGANITE ,NITO NA KOMUNISTITE OCHTE PO- MALKO NA TURCITE . RUSNACITE DA ZABRAVIAT ZA NEIA .SABIRAI I OBEDINIAVAI NARODA HANE OTNOVO CHTE TRIABVA DA POKAGEM NA PO-GORE SPOMENATATA PAPLACH KOI SME I NA KOGO E BALGARIA.

другари кво правите ?

e takova ne6to ne bqh vijdal, totalna dezinformaciq za suvremenna Rusiq, oba4e vseki ot vas e expert, moje bi zaradi tova ste tolkova zle???:) a za televizorite ne se buzikam, nari4a6t sebe si expert, no qvno sme putuvali v razli4ni vlakove...:)

интересна работа ако в България се слбучи някакъв гаф всички реват срещу политиците. а когато нещо гръмне в русия, сакън само не Путин. цел свет е виновен ама петолъчките са света вода ненапита, абе боклуци и това ли ви е патриотизма. ХанеТукту бе я ем таковай майката и не се занимавай с подлоги на петолъчките

Komentarite na Bezmozu4noto (vsi4ki ve4e znaeme koe e to), pokazvat edno ne6to, a to e pulna nezapoznatost s Rusiq v momenta, koeto oba4e e na6e predimstvo pred vseki druznal da se gavri s nas...v koe i da e bilo otno6enie.

Катастрофата е нещастие наистина и от сърце желая на пострадалите да се възстановят бързо! Нещо друго ме впечатли и то е: начинът по който е транскрибирано името на Санкт Петербург(бившия Ленинград - това е за младите форумци!) - Питер. Така революционно са го наричали матросите от Кронщадт и от това лъха много, много ленинизъм - една носталгия по старото революционно, славно, комунистическо минало! Само не знам кой редактор се е размечтал така - чуждестранен или наш?! Остава само към този текст да се пусне Варшавянка или По долинам и по взгорям шла дивизия вперьод... и картината от онези славни дни на Великия червен октомври ще бъде завършена! Към въпросният редактор: сега е 2007г., в 21-ви век сме и е крайно време да оставим спомените за Питер в славния и налудничав 20-ти век, където им е мястото! Чест и почитания: Химичката

ПЪРВО ДА ВИ КАЖА, ЧЕ В КУПЕТАТА СИ НЯМАТ НИКАКВИ ТЕЛЕВИЗОРИ:)А ТИЯ АТЕНТАТИ ГИ ИМА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА...МАЙ ЗАБРАВИХМЕ ЗА ИСПАНИЯ, АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ...ЗА ТЕАТЪРА И БЕСЛАН,КЪДЕТО РУСНАЦИТЕ САМИ ГИ УБИХА НЕВИННИТЕ...КАЖЕТЕ,Ч НЕ Е ВЯРНО:)))А МОЖЕ БИ И ТУК ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА: ПОЗНАТИ...

Ами, че то нашите ЖП пътища си позволяват нормална скорост като навсякъде другаде по света (освен високоскоростните линий) друг е въпроса, че локомотивите и вагоните са с двойно, че дори и тройно преизпълнен животоресурс.

Еййй абе знаех си, че руския сомольот е най-големия на света ама не знаех, че с едно прелитане ще изгаси всички пожари в България. до Хана абе нещо не ти ли е мътно в акъла?! По какво прецени, че съм родоотстъпник?! По това, че не обичам един от най-кръвнишките неприятели на България ли ?!?!?! high, ти за избори ли говориш?! В Россия?! Ти разсмя интернета !

Аз пък се опасявам,че това може да стане вече и у нас.Малко успокоение е,че влаковете ни се движат много бавно.Просто толкова позволява състоянието на железопътните линии.

И да плаюете,е и да не плюете руснаците,все им е тая.факт е ,че в момента ги уважават като нация и са търсен партньор ,с който се съобразяват.какъвто и да го наричате Путин,руснаците го обичат и уважават,нещо,което не може да се каже за Буш.Путин спечели изборите категорично,а Буш имаше преднина от много малко гласове пред Кери.

Хане уважаван ти мнението...но нещо си тръгнал към грещната посока.Какви ги приказваш...Роосия може и да е зло...ама прати самолет нали...Ти и аз може да си стои в чужбина ама ти почна да ми мязищ за родоотстъпник с тези твои коментари.Мене ми е чудно как можеш да говориш за жертвите в Беслан и театъра...въобще не споменавай тези хора..не човъркай в раната.Вземи помълчи някой път,това е по-добрия вариант от колкото да пишеш глупости.

Ма ние сме си платили услугата от реския самолет, да не е гасил безплатно

Тукту , хаиде засрами се малко. Става въпрос за ранени хора. Не мислиш ли че не е тук мястото да си изливаш русофобската помия. Що за изрод ще защитава терористи.Ако твой близък беше във влака пак ли същите простотии щеше да плещиш. Аман от злоба. Става въпрос за невинни хора. Потресена съм от лицемерието и наглоста ти, що за безчовечен тип може да напише такива неща.

Много са ви 4ерни руснаците в слепите о4и4ки, а кой прати самолет да гаси пожарите като Европа се направи на сляпа и глуха? Това можем ние да лаем по този който ни помага и да гледаме с любов в о4ите тези който не ни броят за хора. А за това кой как се справя с тероризмът - да си припомним не само и руските успехи/неуспехи, но също така да си спомним за кулите близнаци и за пендагона който също не бяха пощадени...... Но ако сега Путин каже 4е бомбата е заложена от 4е4енци надали вси4ки тук ще залаете срещу 4е4ня, както заяхте срещу авганистан и ирак.

koito si misli 4e terorizma se bori na prikazki i pogalvane s perce, zna4i e idiot, bezkompromisnata borba s tezi zombita iziskva jertvi, nqma durjava v sveta v koqto da se tolerira pregovorite s tqh, dokuto v rusiq tova se prve6e dulgo vreme, sega doide drugo vreme...

бабо Мецо, тук темата е Россия и тероризма, а не твоето мнение за непознати хора. И от кога така те кара, да си мислиш, че който казва истината е полуидиот? Аз понеже съм възпитан човек, няма да ти кажа хей така голословно, че си пълен имбецил, въпреки че си го мисля. Но да се върнем на темата, кажи, не е ли добре, че спецовете не са били на моста? Представяш ли си каква пукотевица щяло да е, каква демолация ?!?!?! А сега само парнаджията пострадал, засипал го кюмура при внезапното спиране.

Не се присмивайте на руснаците, защото те се държат всячески, имат и природни богатства, бедно живеят но помагат на мн. други. Ние да му мислим, че останахме шепа- бедни, без вяра , озлобени, зъб за зъб. Че и на всичкото отгоре и крадливи. На първа линия по крадене-циганите, ние - втората. Не оставаме назад

братята терористи от руското ДПС ...

В Нижни Новгород заловиха педофил Чикатило около 30 жертви 14.08.2007 Нижни Новгород е задържан мъж, заподозрян в изнасилване и убийство на деца. На съвестта на престъпника лежат около 30 жертви, а в милицията вече кръстиха педофила Чикатило от Нижни Новгород. Задърж се оказа преуспяващ 35-годишен специалист по радиоелектроника, служител на голяма компания в града. Той живее със съпругата си и децата от нейния първи брак, пише Комсомолская правда, като се позова на източник от правохранителните органи в Нижни Новгород. Веднага след като бил задържан, мъжът поискал лист хартия и карта и започнал да описва и най-дребните подробности от своите престъпления. От милицията до момента се затрудняват да посочат точния брой деца, пострадали от действията на арестувания. Ако знаехте за какви числа става дума, щеше да ви се изправи косата. Смело можете да пишете за Чикатило от Нижни Новгород, емоционално казват оперативните работници. От милицията посочиха, че задържаният вече е описал над 20 случая, а е заподозрян за над 30 престъпления. Престъпникът е действал крайно избирателно, тъй като неговите жертви са били само деца на 7-12 години. След като ги изнасилвал, той или освобождавал, или убивал отвлечените деца.

хан тукту, ти си полуидиот

До аганка и тукту, е а сега кажи какво невярно съм казал. Не е ли вярно, че руските спецслужби са абсолютни професионалисти. При всеки случай ликвидират терористите 100% и само около 50-60 % от присъстващите

Тайните служби си обявиха война и неможе да няма искри тук-там.

Elementarno Watson, oshte edno delo na sluzbite, koeto shte posluzi za zatiagane na gaikite na Putkinovia totalitarizam.

i tova e vse pak v Rusiy,nyma po veliki ot tiy hora,toest vsicko ste se opravi,prosto trybva da gledame povecko ruskata tv,tiy dni.

От моста в Минеаполис има 9 жертви, осведомявай се преди да пишеш. А ти, тукту, недей да сереш постоянно. Изливай си диарията там, където ти е мястото.

Naj-podir ruskata mechka shte se jadosa i shte ima otmashtenie...

Dobre che mashinista e uspial da mine mosta , inache ne mi se misli. A tazi linia e naistina izpolzvana ot mnogo biznesmeni i komandirovani hora.Udobno e, a i usloviata ne sa kato v nashite vagoni.

AMI NAI MALKOTO IMA TELEVIZORI V KUPETATA..:)

A tova 4e ima zdravi mostove ne ozna4ava 4e vsi4ko drugo e OK. Ama ti moge bi taka se obosnovava6

Втората световна е приключила. Отмина и студената. Но започна Третата - и пак е гореща. Когато става въпрос за природни ресурси и въпрос на оцеляване нещата са още по-жестоки.

Каква Осака бе другари, каква магнитна възглавница?! Няма такова нещо, тук си пише черно на бяло, че патакламата е станала в Русия

Крайно време е да се оповести че Втората световна е приключила. А то някой още взривяват влакове.

жалко известно количество руски мутри по-малко

Най-вероятно е закачка от английските тайни служби.