Фалшив сигнал за ранено дете разкарва линейка

Спешна помощ в София е имала фрапиращ случай на подвеждане тази нощ. На телефон 112 се обадил човек, който съобщил за простреляно дете.

Обратно в новината

Коментари - Фалшив сигнал за ранено дете разкарва линейка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да могат да проследяват от къде е дошло обаждането и човека да си понесе отговорността. Аз живея в чужбина и тук, ако разкараш линейката, а се окажеч,че имаш настинка и изобщо не си спешен случай, ще си платиш 700 евро без значение каква застраховка имаш...

Да му тръшнат 10000 лева глоба! Нищо чудно, че и телефонните измамници не могат да хванат и осъдят. А катаджиите сега се били сетили да следят за незаконни гонки? Щеше да е смешно, ако не е толкова трагично!

направете си софтуера да записва от кой телефон звънят както в америка. за фалшиви сигнали глоба и пробация да работи безвъзмездно към някоя болница.

Мъжът ми Бог да го прости така и си чакаше линейка - те не били санитарен превоз и почина от масиран инфаркт преди 2 г за какво говорим ...просто нямам думи , а само мъка, мъка и то в София.

ЗА ПАЦИЕНТИ НАД 80 ГОДИНИ ЩЕ ИМА ЛИ ЛИНЕЙКИ? ДО СЕГА ,ЩОМ ЧУЯТ ВЪЗРАСТТА НА ПАЦИЕНТА НИ СЪВЕТВАТ ДА ГО ЗАКАРАМЕ СЪС СОБСТВЕН ПРЕВОЗ!!!?