Бой заради строежа на новия зоопарк

До бой се стигна тази сутрин в бившия зоокът в Пловдив, където започна да се строи зоологическа градина, съобщи в. "Марица".

Обратно в новината

Коментари - Бой заради строежа на новия зоопарк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такива "еколози" трябва да се избиват без да ти трепне нищо. тома белев направи много пачки от рекет. явно е заразно. и други еколози и еколожки са с отворени за пари задници. също и археологическата мафия е за избиване. интересно, че само когато има обществен интерес има нужда от ОВОС и от археологически работи. ако някоя мутра си купи местенце и започне да строи мол с дест подземни етажа - там случайно няма нито археология, нито пречи на природата.... щото здраво ще ядат бой от мутрите. то с държавата е лесно да смучиш, държавата е като брашнян чувал. ича балами да работят и да плащат данъци, та да има какво да ядат "природозащитници" и "археолози"

А тази "зелена" госпожа колко дървета засади ?

обаче за да засадиш дърво на обществено място трябва да се иска разрешение от общината Тотев ако има малко акълец и неговите ПР щяха да определят места за засаждане и приготвят дърветата. Има доста гламави граждани които искат да се изцапат събота и неделя! Тотев нищо няма да загубят твойте хора от разсадниците и ОП Озеленяване.

ДАВАЙ ТОТЕВ ТИ СИ НАШИЯ ГЕРОЙ! САМО НАШТЕ! От това което са засадили нашите родители и тогава по времето на НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СКОРО НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ! Сега сме РАЗГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ!

ей това е хардкор екология. 50 нюанса еко:)

Тя го била, той й счупил камерата. Някои хора пари дават, за гледат такава простотия на живо....

Скоро минах от там. Всичко е опасано с непрозрачна ограда, за да не се вижда какво правят вътре! Първо нямаме нужда от толкова голям зоопарк! Второ, ако са почнали без разрешение да секат, което не се случва за пръв път, са направо за съд!

Ех тези ЗАПРЯНОВИ бе правят всичко

МОГАТ,.............ПРАВЯТ!

тези ЗАПРЯНОВИ за пари и свирки на кмета ще правят

дават добри комисионни най вече

ЗАЩО НЯМА НИЩО ЗАКОННО НА ОБЕКТА ,ЗАЩО НЯМА И ТАБЕЛИ,ЗАЩО НИКОЯ ИНСТИТУЦИЯ НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМА,ДА ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА.НЯМА ДЪРЖАВА,МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ

ВСИЧКИ ИСКАМЕ ЗООГРАДИНА НО ЗАКОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ,ОБЩИНАТА ЩОМ НЕ ГИ СПАЗВА АЗ ЗАЩО ДА ГИ СПАЗВАМ,А ТЕ ЗА ДА НЕ ГИ СПАЗВАТ ЗНАЧИ ДАЛАВЕРАТА Е ОГРОМНА,ЯВНО СЕ КРАДЕ ЯКО,ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ КМЕТА ИСКА ДА ЗАСТРОЙ 80% ОТ ПАРКА ДЕМЕК ПАРК НЯМА ДА ИМА

Поредните олигофрени, които не искат нищо хубаво да се случва в града. Не стига , че е заприличал на лунен пейзаж с тези недоправени велоалеи, с дупките по улиците, ами и красив зооп арк да нямаме.

Огледайте се пловдивчани и вижте колко дървета останаха в тоя мръсен и прашен град В него няма въздух Огледайте се и вижте разбития и разкопан център унищожената градина с къпалнята в нея и орязаните дръвчета за сметка на ливадата с лампи по нея ,пове4е бетон и никому ненужни павилиони. Това е ужасно

тоя е тъпак е останал без топки хахаххаха

ПЛАТЕНИ ЕКОЛОЗИ ПЛОВДИВ! СРАМ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ! ТРВБВАЛО Е ПОВЕЧЕ ДА ГИ ШАМАРЯТ КАТО МАЛКИч

Arcadium

Арх. Владимирова правеше всичко за пари още докато учеше за драскач. Така, че не ме учудва, че конкуренцията на фирмата изпълнител я е наела.

Ами това е Зелената мафия!!! Вместо да протестират срещу циганите които отсякоха хиляди хектари гори, те протестират за това че са отсечени 100 дървета??? Ама от тук може да изкопчат някой лев или дивидент за предстоящите избори. Вместо да имаме най хубавата зоологическа градина те какво искат да стои там развалина и да казваме на нашите деца как преди 15 години е имало зоологическа градина с маймуни и лъвове. Никой не одобрява изсичането на дърветата ама ако бяха такива еколози вместо да харчат време пари и енергия за протести можеха да засядат 100 дървета някъде другаде. И отделно да поискат засаждане на още 100 дървета от общината друго място в града, защото е отсякла тези!!! а че кмета краде с широки ръце е ясно. но проекта е направен започнат е, сигурно е и платено на фирмата защо да го спираме. не виждам нищо лошо в една хубава зоологическа градина

А вие явно сте от Общинската мафия! Знаете ли за колко години порастват 100 дървета? По плановете на корумпирания Тотев едно дърво няма да остане на Гребната!

Пениш се или не,"зоопарк" ще има,защото така са наредили на отличниците.

Аз там парк не знам да има. По далеч от ресторант Гребеца не съм ходил по алей между дървета и там нищо не се пипа. Останалото е алеята на гребната, кааво се превъзбуждат някои?! От години не съществува нещо друго в района, освен за наркомани и куфари. Зоопарка беше в окаяно състояние в последните 10 години. Има дървета и това е, без алеи и е напълно буренясало. По тази логика навсякъде където има дървета е парк, нищо че кракът ти не стъпва там !?

АЛЕЙ-научи се да пишеш,северозапад скапан.

Зоологическата градина се изгражда брутално незаконно,общината няма право да реже нито едно дърво там,крадливия ни кмет иска да застрой 80% от парка което означава ,че там парк няма да има,това е белия дроб на Пловдив.всичко е една голяма кражба от пловдивчани и всички медии и прокуратура го знаят,но явно или ги е страх да напишат какво се случва или са купени от кмета.Няма такава държава

На тия "Зелени" боклуци, кой знае какви червени боклуци им плащат!!!!

Има ли значение какъв цвят е боклукът? Син, червен, зелен, жълт и т.н. Или ти предпочиташ да ти плащат сини боклуци?

Май някой от кандидат кметовете е развързал кесията и плаща на тези лумпени - мърлячи, да се дърлят навсякъде където се създава нещо ново и хубаво. То те и без това за нищо друго не стават освен да пречат. Евала на Тотев!!! Пловдив се възражда отново!

Възраждайки се отново се превръща в МАЙМУНАРНИК!

Ако се самоопределяте като маймуна...

То се създаде нещо ново, ама колко е хубаво....?! Ами това синьо "езеро" в градската градина прилича повече на басейн за къпане, особено с тази врява на мокри дечица-направо си е градска къпалня! Защото "езеро" се прави и изглежда по съвсем различен начин, ама...на кой му пука...

Наистина много голяма част от дърветата в зоната на бившия зоокът ( а и не само) са изсечени. Преди около 20 дена, когато попитах работещите защо се унищожават такива големи дървета и така масово, те ми отговориха - "Задайте въпроса си на вашия кмет!" Като си спомня каква миризма се разнасяше от малкия зоокът, когато функционираше, не смея да си помисля, какво ни очаква след построяването на зоопарк! Наистина поговорката: Балканът ражда ХОРА, а полето - ТИКВИ! е "убийствено" вярна! Чакам с нетърпение да видя Кметът ТОТЕВ в най-слънчевата клетка на зоопарка! Такава маймуна трудно се ражда! Ще гледа палмата си на снимка!

На тоя тъпунгерски град не му трябват дървета. Трябват му още поне няколко такива като сегашния кмет и ще е вече не столица на халтурата, а столица на тъпнята. Тия паркове са садени с основна цел да се пресушат блатата и да се създаде кислород на вмирисания Пловдив. Ама на селяндурите в общината за какво им са. Па и салкъма е най-убавото дърво за отопление в каминките.

"...ме удря нарочно в слабините, направо по тестисите..." смешен разказ, на мъж пребит от жена...защо ли не ми се вярва на тези думи... а, къде е охраната на обекта? щом са ги нападнали зелени, защо не се обадиха на полицията? защо се стига до саморазправа? хайде моля ви се, не с тези басни

От псевдоеколози! Тикат се навсякъде. Принципът им е "безпринципно, но даде вдига шум! Така отчитат дейност,а за дейност се заа плаща. Кой плаща и защо, и за какво? А тая архитектка позори професията си! Хулиганка и простачка!

Аман от столюпиново ли си? Винаги е имало в Пловдив Зоологическа градина и се радвам ,че пак ще има и Тотев направи много за този хубав Пловдив авсичко друго е партиина омраза

Прав си, от 20 години съм в Пловдив и едва от 3-4 години стартира някакво обноване на града. Смятам сегашният му вид за много по-приветлив от преди 10 години.