Коментари - На Иракли все пак ще се строи! | Днес.dir.bg

На Иракли все пак ще се строи!

Забраната за строителство в местността Иракли-Емине е удължена с още 1 година. 1000 дка обаче от обявените 39 000 дка за потенциани зони от "Натура 2000" ще могат да бъдат застроени.

Обратно в новината

Коментари - На Иракли все пак ще се строи! | Днес.dir.bg

Коментари

Слушай fen ако въобще влезеш тук, неискам богатствата на богаташите, искам да виждам природата и да усещам, че живее, защото аз и още много хора живеят така. А такива безумци, които вижат успеха си само в надпревара за богатства във вид на строителство живеят в страх и душевна пустота.

Някой е вкарал много пари във подкупи за тези територии, и ако ги забранят какво ще прави?

Аз не ходя на българското черноморие от години. Много бетон, малко зеленина, много селения се изтърсва там, кич, чалгария, яко кинти и никакво предлагане. Да си строят каквото искат там и да си го посещават сами тия алчни лумпени. А за демагогията и кражбите на управляващата коалиция не ми се говори.

Тия хора са големи варвари. Що за примитивен ум ще цопне поредното комплексче на тази хубост. Сигурно са слепи.

Ползвайте си наследствените земи със здраве! Опустошете и малкото останало от природата и горите в БГ! После се оплаквайте ,че била НЕЗАПОМНЕНА суша, не валял дъжд, изведнаж рукнал потоп, НЕВИЖДАНИ наводнения, пожари и пр и пр. природни бедствия ....Превърнете БГ в пустиня! До толкова ви стига акъла. После стойте без вода и ток, яжте най-скъпите храни в света и изобщо къпете се със здраве в собствените си лайна!

Браво само така.Продължавайте до пълно унищожение.После не се чудете , че има суша, свалачища, бедстия и.т. Има ли още неща за унищожаване.Направет конкурс за най-добър унищожител и го обявете в страницата си в интернет.

Силата на парите. За яки комисионни става дума явно.

Ескалация на престъпността и позора! А тия дето плачат за наследствените си земи да се сетят как са били получени и какво население е живяло в този район след руско-турската война.

555 ili si nevej ili si edin ot sobstvenicite. NO, tova, che edin chovek e sobstvenik na dadena zemia ne mu dava moralno pravo toi da osere, iztrebi i tzimentira vsichko. V kraina smetka zemiata i vazduhat e na vsichki. A katunarite sa tezi, koito v edna ili druga stepen garantirat svobodata ti. No tova ti ne mojesh da razberesh, ti si ot tam, YOU CAN DI IT, tova e Skakaletz. A po otnoshenie na boia, he he smeshnichak si.

по добре да се строят хотели с канализация, отколкото по плажа да ходя в лайната и боклуците на мърлячите от палатките-вече не остана язовир и закътано място на морето, на което да не са го обърнали на обществена тоялетна-това не е пазене на природата, извинете!След като нямаме култура за това, по добре да се строи!

Български цирк! Направо позорно решение на корумпираното ни е бездарно правителство!

Естественно е хората да ползуват наследствените си земи.Няма цяло лято да са обсадени от катунари,пияници и нудисти,които осраха цялата околност.Същити се правят на природозащитници.Сег с безмислените си протести ще ядат и бой,което ще им бъде заслужения бонус.

Мародерство е да се разсипват резервати заради нечии икономически интереси. И докога с това строителство по морето? Има ли вече кой да отсяда по хотелите? Те чужденците са се ориентирали за почивка към страни с по-благи нрави, а българи почти не останаха.

Толкова можем да застроим за една година. Догодина пак ще извадим 1000дка. и така докато стане това което сме си решили. За милиони нямя закони.

Както винаги в БГ всяко нещо се е като хората! Ако ще е забрана, да е забрана. Затова се казва забрана. Такава е думата. НО ....... Цялата работа е в гадничкото изречение Върху останалите 38 000 декара забраната за строителство няма да е абсолютна, а само след извършването на оценка за съвместимост на съответния проект с целите за запазване на защитените територии., защото на практика ще си зависим от: 1. Сина на Ангел Марин, и 2. От ДПС. Това е първоначалният, истински замисъл на проекта Натура 2000. Никакави съображения за еко и др. неща няма в главата на Дж.Чакъров, ДПС и Ангел Марин. Ако беше така, нямаше да се допусне изсичането на Рила и Родипите. Там са отново ДПС и мекерето Фидел Беев /недосегаемият от правосъдието/. Планчето си е много готино. Еманация на манипулацията в политиката. Вземат една добра идея, преработваш я според ситуацията, поставяш две контроли - Министерството на екологията /ДПС/ и екоорганизации /А.Марин/, след което парите идват сами при тебе. На чинийка със син кант.

На Иракли все пак ще може да се строи Около 150 000 са внесените автомобили в страната за първата половина на тази година. Това съобщиха от Асоциацията на вносителите на автомобили, цитирани от БТА. Чиновници пазаруват морски терени Над 25 000 дк са засегнати от пожари до сега Оказва се, че от началото на 2007 г. в България са били построени рекорден брой хотели и заведения над 1800 2 млн. кв. метра жилищна площ ще бъде въведена в експлоатация тази година Има ли някой на когото да не му е ясно как се развиват нещата?! Естествено, че става по-лошо и така ще бъде. Човешката глупост може да бъде унищожена само от себе си. Всичко друго са празни приказки. В световен мащаб само за първите 6 месеца на тази година горите са намалели с 4% в сравнение с миналата година.

Не се тревожете. Природата има железни закони - нарушеното равновесие се възстановява чрез премахване на източника предизвикал промяната. Не може да промените човешката природа - цялата ни история ни води към този край. Нашата цивилизация се движи от алчността и жаждата за власт. Ако се разровите в научните списания отпреди 15 - 20 години, ще разберете че за глобалното затопляне и замърсяването се е говорило още тогава. Но както се вижда нищо не се е променило. Всички сегашни действия са по принуда и всъщност никой не иска да се промени. Вгледайте се в себе си - всичките ви мисли, желания, мечти са свързани с вещи, пари и власт. Само за първите 6 месеца в България са регистрирани над 25 000 коли, сделките за имоти са нарастнали 4 пъти в сравнение с миналата година, хората ремонтират като луди, глухи и слепи за ставащото около тях. В нашия град от 40 нови кооперации само пред една бяха посадени 3 дървета - всичко останало е бетон. Да сте чули някой да се е отказал от нови мебели заради дърветата? Само поредица жестоки кризи и бедствия могат да ни събудят от потребителската кома. Представете си още една такава сушава година?! Толкова е крехък нашия свят и толкова слепи и глухи са хората.

КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО ЗАВИЖДАТЕ НА ХОРАТА ЧЕ СТРОЯТ,ВИЕ КАТО НЕМОЖЕТЕ,НЕ ПРЕЧЕТЕ ПОНЕ!!! НО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА,КАТО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ И ПОМОГНЕШ,ПРЕЧИШ И НА ОСТАНАЛИТЕ ДА ВЪРВЯТ НАПРЕД! ВЕРНО ЧЕ НЕ ОСТАНА МНОГО МЕСТА НЕ ЗАСТРОЕНИ ПО МОРЕТО,НО ДЪРЖАВАТА ВЗИМА ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ НА ТЕЗИ КОИТО СТРОЯТ,А ИМА И ТОЛКОВА МНОГО КРАСИВИ И НЕ ЗАСТРОЕНИ МЕСТА ПО ПЛАНИНИТЕ И ПОЛЕТАТА НА СТРАНАТА,ЗАЩО НИКОИ НЕ ГИ ВИЖДА И КОМЕНТИРА,А САМО МОРЕТО ГЛЕДАТЕ КАДЕТО СЕ СТРОИ,ЗАЩОТО КАКТО КАЗАХ,ЗАВИСТА Е МНОГО ЛОЩО КАЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!

skapani mafioti ... ebati tapata darjava ...

Всички уговорки, че ще може само ако.... означават реално зелена светлина за корумпираното, гадно строителство. Естествено и аз съм за абсолтна забрана!

Преди 10 години, някой не си е свършил работата, че сега още по-големи паразити са се навъдили в парламента!

Кажете, да се вдигаме на оръжие?!

Никога на море в БГ.Беж в Търция,Гърция!

ГОСПОДИ ПОМОГНИ! Господ помага, ала в кошара не вкарва. В кошара ни вкарват червените предатели и турските фесове. Закон за природата ни, но не от алчните простаци-новобогат Само Европейският съюз може да помогне и обуздае тези тъпи глави.

Ебати баятите селяни ! Защо търпим тази крадлива пасмина бе ХОРА ?

Много правилно решение.

Само Левски!

NQMA LI KOI DA SPRE UBIISTVOTO NA HUBAVATA NI PRIRODA!

VSI4KO E PARI. nO I NA BOGATITE IM UMIRAT DECATA OT NARKOTICI SPOKO STROITE SI VSI4KO SE VRA6TA PO-KASNO , NO TAKA NAI-BOLI

NO COMMENT!

aide be..?! njakoi da ne e povjarval naistina che takiva mesta ste ostanat neprodadeni.. ? Vie da ne ste si pomislili naistina che ste v EU ????! - osobenno s tezi boklutsi koito sami si izbirate.. - sega ste si izbirate novi boklutsi dokato ne vi prodadut sobstvenite chergi..

На това наше бетонирано Черно море никога няма да стъпя. Докато правят же-ката и кооперации, ще заобикалям това диво бандитско строителство... Бих могъл да намина по морето, чак когато вдянат, че тъпите хотели трябва да се събарят...Като в Испания... Затова хотелите пустеят, затова хората се дръпнаха, чужденците намаляха...Всичко си върви по реда....Между бетоновозите, камионите и потните мазни бандитчета, дето искат кинти за чадъри, няма да ида...И още хиляди като мен....Докато тъпите крадци не си съборят тъпите же-ката....

На това наше бетонирано Черно море никога няма да стъпя. Докато правят же-ката и кооперации, ще заобикалям това диво бандитско строителство... Бих могъл да намина по морето, чак когато вдянат, че тъпите хотели трябва да се събарят...Като в Испания... Затова хотелите пустеят, затова хората се дръпнаха, чужденците намаляха...Всичко си върви по реда....Между бетоновозите, камионите и потните мазни бандитчета, дето искат кинти за чадъри, няма да ида...И още хиляди като мен....Докато тъпите крадци не си съборят тъпите же-ката....

nie 4ovecite sme nai al4nite i nezadovolqvashti se s nishto shibani maimuni

lainiana vlast. pred nishto ne se spira.

Ми то си е ясно като бял ден. Миналата година забраниха стройтелството с идеята тази година всички да са забравили и спокойно да започне поредното бетониране. Добре, че има хора, които не спят, ами гледат какви ги вършат милите ни продажни политици...

deputatite si pravqt zakonite za tqh si , i da mrankate i da ne mrankate vii ste si vinovni ...

Я съм си от село и ми е писнало от природа. Сакам като одим на морето да има бетон, много бетон, оти ми е писнало от ливади и гори. Мене ми требе бетонирано и асфалтирано, който сака природа да дооди при мен на село заедно да газимо калту. ч

защо ламтите да строите бе лакоми задници.видяхте спада на потока туристи тази година.ако похабите и последните девствени кътчета по брега на морето с вашите бетонни л-на никой по-свестен турист няма да ви дойде в тъпите хотели,давате ли си изобщо сметка за това.за да изперете някакви пари похабявате най-ценото,което имаме,природата ни,а нейните рани се лекуват най-бавно и със съмнителен успех.не си ли дадете сметка за това ще се задавите с бетонния си залък.

basi tapacite.vsichko precakaha.nali znaete koi ima zemi tam-Kachakova.E kak shte se precakat?

dokoga taka we ?

Ха! И тия са като ония! Това беше ПРЕДПОСЛЕДНОТО незастроено кътче на БГморето.... сетесе се сами къде е последното :) аз съм там.

ОЦЕНКА НА СЪВМЕСТИМОСТ ЛИ?НАРЕДБА? Я ДА ВИДИМ СЕГА КОЛКО ПЛАЩАШ, ЗА ДА ТЕ СЪВМЕСТИМ ДА ОПУСТОШАВАШ. ТЪРСЯТ ЗАОБИКАЛКИ НА ЗАКОНА. ОТЛОЖЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ ФЕВ.2007-СЕП.2007 ЧИСТО БАСТИСВАНЕ !!!!!!!! АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА !!!!!!!!!!

Слушай fen ако въобще влезеш тук, неискам богатствата на богаташите, искам да виждам природата и да усещам, че живее, защото аз и още много хора живеят така. А такива безумци, които вижат успеха си само в надпревара за богатства във вид на строителство живеят в страх и душевна пустота.

Някой е вкарал много пари във подкупи за тези територии, и ако ги забранят какво ще прави?

Аз не ходя на българското черноморие от години. Много бетон, малко зеленина, много селения се изтърсва там, кич, чалгария, яко кинти и никакво предлагане. Да си строят каквото искат там и да си го посещават сами тия алчни лумпени. А за демагогията и кражбите на управляващата коалиция не ми се говори.

Тия хора са големи варвари. Що за примитивен ум ще цопне поредното комплексче на тази хубост. Сигурно са слепи.

Ползвайте си наследствените земи със здраве! Опустошете и малкото останало от природата и горите в БГ! После се оплаквайте ,че била НЕЗАПОМНЕНА суша, не валял дъжд, изведнаж рукнал потоп, НЕВИЖДАНИ наводнения, пожари и пр и пр. природни бедствия ....Превърнете БГ в пустиня! До толкова ви стига акъла. После стойте без вода и ток, яжте най-скъпите храни в света и изобщо къпете се със здраве в собствените си лайна!

Браво само така.Продължавайте до пълно унищожение.После не се чудете , че има суша, свалачища, бедстия и.т. Има ли още неща за унищожаване.Направет конкурс за най-добър унищожител и го обявете в страницата си в интернет.

Коментари - На Иракли все пак ще се строи! | Днес.dir.bg

На Иракли все пак ще се строи!

Забраната за строителство в местността Иракли-Емине е удължена с още 1 година. 1000 дка обаче от обявените 39 000 дка за потенциани зони от "Натура 2000" ще могат да бъдат застроени.

Обратно в новината

Коментари - На Иракли все пак ще се строи! | Днес.dir.bg

Коментари

Слушай fen ако въобще влезеш тук, неискам богатствата на богаташите, искам да виждам природата и да усещам, че живее, защото аз и още много хора живеят така. А такива безумци, които вижат успеха си само в надпревара за богатства във вид на строителство живеят в страх и душевна пустота.

Някой е вкарал много пари във подкупи за тези територии, и ако ги забранят какво ще прави?

Аз не ходя на българското черноморие от години. Много бетон, малко зеленина, много селения се изтърсва там, кич, чалгария, яко кинти и никакво предлагане. Да си строят каквото искат там и да си го посещават сами тия алчни лумпени. А за демагогията и кражбите на управляващата коалиция не ми се говори.

Тия хора са големи варвари. Що за примитивен ум ще цопне поредното комплексче на тази хубост. Сигурно са слепи.

Ползвайте си наследствените земи със здраве! Опустошете и малкото останало от природата и горите в БГ! После се оплаквайте ,че била НЕЗАПОМНЕНА суша, не валял дъжд, изведнаж рукнал потоп, НЕВИЖДАНИ наводнения, пожари и пр и пр. природни бедствия ....Превърнете БГ в пустиня! До толкова ви стига акъла. После стойте без вода и ток, яжте най-скъпите храни в света и изобщо къпете се със здраве в собствените си лайна!

Браво само така.Продължавайте до пълно унищожение.После не се чудете , че има суша, свалачища, бедстия и.т. Има ли още неща за унищожаване.Направет конкурс за най-добър унищожител и го обявете в страницата си в интернет.

Силата на парите. За яки комисионни става дума явно.

Ескалация на престъпността и позора! А тия дето плачат за наследствените си земи да се сетят как са били получени и какво население е живяло в този район след руско-турската война.

555 ili si nevej ili si edin ot sobstvenicite. NO, tova, che edin chovek e sobstvenik na dadena zemia ne mu dava moralno pravo toi da osere, iztrebi i tzimentira vsichko. V kraina smetka zemiata i vazduhat e na vsichki. A katunarite sa tezi, koito v edna ili druga stepen garantirat svobodata ti. No tova ti ne mojesh da razberesh, ti si ot tam, YOU CAN DI IT, tova e Skakaletz. A po otnoshenie na boia, he he smeshnichak si.

по добре да се строят хотели с канализация, отколкото по плажа да ходя в лайната и боклуците на мърлячите от палатките-вече не остана язовир и закътано място на морето, на което да не са го обърнали на обществена тоялетна-това не е пазене на природата, извинете!След като нямаме култура за това, по добре да се строи!

Български цирк! Направо позорно решение на корумпираното ни е бездарно правителство!

Естественно е хората да ползуват наследствените си земи.Няма цяло лято да са обсадени от катунари,пияници и нудисти,които осраха цялата околност.Същити се правят на природозащитници.Сег с безмислените си протести ще ядат и бой,което ще им бъде заслужения бонус.

Мародерство е да се разсипват резервати заради нечии икономически интереси. И докога с това строителство по морето? Има ли вече кой да отсяда по хотелите? Те чужденците са се ориентирали за почивка към страни с по-благи нрави, а българи почти не останаха.

Толкова можем да застроим за една година. Догодина пак ще извадим 1000дка. и така докато стане това което сме си решили. За милиони нямя закони.

Както винаги в БГ всяко нещо се е като хората! Ако ще е забрана, да е забрана. Затова се казва забрана. Такава е думата. НО ....... Цялата работа е в гадничкото изречение Върху останалите 38 000 декара забраната за строителство няма да е абсолютна, а само след извършването на оценка за съвместимост на съответния проект с целите за запазване на защитените територии., защото на практика ще си зависим от: 1. Сина на Ангел Марин, и 2. От ДПС. Това е първоначалният, истински замисъл на проекта Натура 2000. Никакави съображения за еко и др. неща няма в главата на Дж.Чакъров, ДПС и Ангел Марин. Ако беше така, нямаше да се допусне изсичането на Рила и Родипите. Там са отново ДПС и мекерето Фидел Беев /недосегаемият от правосъдието/. Планчето си е много готино. Еманация на манипулацията в политиката. Вземат една добра идея, преработваш я според ситуацията, поставяш две контроли - Министерството на екологията /ДПС/ и екоорганизации /А.Марин/, след което парите идват сами при тебе. На чинийка със син кант.

На Иракли все пак ще може да се строи Около 150 000 са внесените автомобили в страната за първата половина на тази година. Това съобщиха от Асоциацията на вносителите на автомобили, цитирани от БТА. Чиновници пазаруват морски терени Над 25 000 дк са засегнати от пожари до сега Оказва се, че от началото на 2007 г. в България са били построени рекорден брой хотели и заведения над 1800 2 млн. кв. метра жилищна площ ще бъде въведена в експлоатация тази година Има ли някой на когото да не му е ясно как се развиват нещата?! Естествено, че става по-лошо и така ще бъде. Човешката глупост може да бъде унищожена само от себе си. Всичко друго са празни приказки. В световен мащаб само за първите 6 месеца на тази година горите са намалели с 4% в сравнение с миналата година.

Не се тревожете. Природата има железни закони - нарушеното равновесие се възстановява чрез премахване на източника предизвикал промяната. Не може да промените човешката природа - цялата ни история ни води към този край. Нашата цивилизация се движи от алчността и жаждата за власт. Ако се разровите в научните списания отпреди 15 - 20 години, ще разберете че за глобалното затопляне и замърсяването се е говорило още тогава. Но както се вижда нищо не се е променило. Всички сегашни действия са по принуда и всъщност никой не иска да се промени. Вгледайте се в себе си - всичките ви мисли, желания, мечти са свързани с вещи, пари и власт. Само за първите 6 месеца в България са регистрирани над 25 000 коли, сделките за имоти са нарастнали 4 пъти в сравнение с миналата година, хората ремонтират като луди, глухи и слепи за ставащото около тях. В нашия град от 40 нови кооперации само пред една бяха посадени 3 дървета - всичко останало е бетон. Да сте чули някой да се е отказал от нови мебели заради дърветата? Само поредица жестоки кризи и бедствия могат да ни събудят от потребителската кома. Представете си още една такава сушава година?! Толкова е крехък нашия свят и толкова слепи и глухи са хората.

КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО ЗАВИЖДАТЕ НА ХОРАТА ЧЕ СТРОЯТ,ВИЕ КАТО НЕМОЖЕТЕ,НЕ ПРЕЧЕТЕ ПОНЕ!!! НО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА,КАТО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ И ПОМОГНЕШ,ПРЕЧИШ И НА ОСТАНАЛИТЕ ДА ВЪРВЯТ НАПРЕД! ВЕРНО ЧЕ НЕ ОСТАНА МНОГО МЕСТА НЕ ЗАСТРОЕНИ ПО МОРЕТО,НО ДЪРЖАВАТА ВЗИМА ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ НА ТЕЗИ КОИТО СТРОЯТ,А ИМА И ТОЛКОВА МНОГО КРАСИВИ И НЕ ЗАСТРОЕНИ МЕСТА ПО ПЛАНИНИТЕ И ПОЛЕТАТА НА СТРАНАТА,ЗАЩО НИКОИ НЕ ГИ ВИЖДА И КОМЕНТИРА,А САМО МОРЕТО ГЛЕДАТЕ КАДЕТО СЕ СТРОИ,ЗАЩОТО КАКТО КАЗАХ,ЗАВИСТА Е МНОГО ЛОЩО КАЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!

skapani mafioti ... ebati tapata darjava ...

Всички уговорки, че ще може само ако.... означават реално зелена светлина за корумпираното, гадно строителство. Естествено и аз съм за абсолтна забрана!

Преди 10 години, някой не си е свършил работата, че сега още по-големи паразити са се навъдили в парламента!

Кажете, да се вдигаме на оръжие?!

Никога на море в БГ.Беж в Търция,Гърция!

ГОСПОДИ ПОМОГНИ! Господ помага, ала в кошара не вкарва. В кошара ни вкарват червените предатели и турските фесове. Закон за природата ни, но не от алчните простаци-новобогат Само Европейският съюз може да помогне и обуздае тези тъпи глави.

Ебати баятите селяни ! Защо търпим тази крадлива пасмина бе ХОРА ?

Много правилно решение.

Само Левски!

NQMA LI KOI DA SPRE UBIISTVOTO NA HUBAVATA NI PRIRODA!

VSI4KO E PARI. nO I NA BOGATITE IM UMIRAT DECATA OT NARKOTICI SPOKO STROITE SI VSI4KO SE VRA6TA PO-KASNO , NO TAKA NAI-BOLI

NO COMMENT!

aide be..?! njakoi da ne e povjarval naistina che takiva mesta ste ostanat neprodadeni.. ? Vie da ne ste si pomislili naistina che ste v EU ????! - osobenno s tezi boklutsi koito sami si izbirate.. - sega ste si izbirate novi boklutsi dokato ne vi prodadut sobstvenite chergi..

На това наше бетонирано Черно море никога няма да стъпя. Докато правят же-ката и кооперации, ще заобикалям това диво бандитско строителство... Бих могъл да намина по морето, чак когато вдянат, че тъпите хотели трябва да се събарят...Като в Испания... Затова хотелите пустеят, затова хората се дръпнаха, чужденците намаляха...Всичко си върви по реда....Между бетоновозите, камионите и потните мазни бандитчета, дето искат кинти за чадъри, няма да ида...И още хиляди като мен....Докато тъпите крадци не си съборят тъпите же-ката....

На това наше бетонирано Черно море никога няма да стъпя. Докато правят же-ката и кооперации, ще заобикалям това диво бандитско строителство... Бих могъл да намина по морето, чак когато вдянат, че тъпите хотели трябва да се събарят...Като в Испания... Затова хотелите пустеят, затова хората се дръпнаха, чужденците намаляха...Всичко си върви по реда....Между бетоновозите, камионите и потните мазни бандитчета, дето искат кинти за чадъри, няма да ида...И още хиляди като мен....Докато тъпите крадци не си съборят тъпите же-ката....

nie 4ovecite sme nai al4nite i nezadovolqvashti se s nishto shibani maimuni

lainiana vlast. pred nishto ne se spira.

Ми то си е ясно като бял ден. Миналата година забраниха стройтелството с идеята тази година всички да са забравили и спокойно да започне поредното бетониране. Добре, че има хора, които не спят, ами гледат какви ги вършат милите ни продажни политици...

deputatite si pravqt zakonite za tqh si , i da mrankate i da ne mrankate vii ste si vinovni ...

Я съм си от село и ми е писнало от природа. Сакам като одим на морето да има бетон, много бетон, оти ми е писнало от ливади и гори. Мене ми требе бетонирано и асфалтирано, който сака природа да дооди при мен на село заедно да газимо калту. ч

защо ламтите да строите бе лакоми задници.видяхте спада на потока туристи тази година.ако похабите и последните девствени кътчета по брега на морето с вашите бетонни л-на никой по-свестен турист няма да ви дойде в тъпите хотели,давате ли си изобщо сметка за това.за да изперете някакви пари похабявате най-ценото,което имаме,природата ни,а нейните рани се лекуват най-бавно и със съмнителен успех.не си ли дадете сметка за това ще се задавите с бетонния си залък.

basi tapacite.vsichko precakaha.nali znaete koi ima zemi tam-Kachakova.E kak shte se precakat?

dokoga taka we ?

Ха! И тия са като ония! Това беше ПРЕДПОСЛЕДНОТО незастроено кътче на БГморето.... сетесе се сами къде е последното :) аз съм там.

ОЦЕНКА НА СЪВМЕСТИМОСТ ЛИ?НАРЕДБА? Я ДА ВИДИМ СЕГА КОЛКО ПЛАЩАШ, ЗА ДА ТЕ СЪВМЕСТИМ ДА ОПУСТОШАВАШ. ТЪРСЯТ ЗАОБИКАЛКИ НА ЗАКОНА. ОТЛОЖЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ ФЕВ.2007-СЕП.2007 ЧИСТО БАСТИСВАНЕ !!!!!!!! АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА !!!!!!!!!!

Слушай fen ако въобще влезеш тук, неискам богатствата на богаташите, искам да виждам природата и да усещам, че живее, защото аз и още много хора живеят така. А такива безумци, които вижат успеха си само в надпревара за богатства във вид на строителство живеят в страх и душевна пустота.

Някой е вкарал много пари във подкупи за тези територии, и ако ги забранят какво ще прави?

Аз не ходя на българското черноморие от години. Много бетон, малко зеленина, много селения се изтърсва там, кич, чалгария, яко кинти и никакво предлагане. Да си строят каквото искат там и да си го посещават сами тия алчни лумпени. А за демагогията и кражбите на управляващата коалиция не ми се говори.

Тия хора са големи варвари. Що за примитивен ум ще цопне поредното комплексче на тази хубост. Сигурно са слепи.

Ползвайте си наследствените земи със здраве! Опустошете и малкото останало от природата и горите в БГ! После се оплаквайте ,че била НЕЗАПОМНЕНА суша, не валял дъжд, изведнаж рукнал потоп, НЕВИЖДАНИ наводнения, пожари и пр и пр. природни бедствия ....Превърнете БГ в пустиня! До толкова ви стига акъла. После стойте без вода и ток, яжте най-скъпите храни в света и изобщо къпете се със здраве в собствените си лайна!

Браво само така.Продължавайте до пълно унищожение.После не се чудете , че има суша, свалачища, бедстия и.т. Има ли още неща за унищожаване.Направет конкурс за най-добър унищожител и го обявете в страницата си в интернет.