Част от столицата без топла вода от 7 до 20 май

Подаването на топла вода в някои части на София ще бъде прекратено за времето от 7 до 20 май, съобщиха от "Топлофикация София".

Обратно в новината

Коментари - Част от столицата без топла вода от 7 до 20 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато Софийска вода продължи с ремонтните дейности повече от 24 часа осигурява на гражданите вода с водоноски.Редно е и топлофикация да предложи някакво временно решение, или предлагам засегнатите от това 14 дневно мъчение да подадат жалби до Комисията за защита на потребителите.След като си плащам редовно всичко преди крайния срок - имам право да изисквам това от топлофикация

Кореняците знаят що е то профилактика и ремонт и си имат бойлер, в изброените квартали живеем новоизлпени софиянци с дядовци къпали се два пъти годишно в реката ,та няма да ни стане нищо имаме тенджери и печки и ток и няколко реки

Явно не си кореняк Софиянец,защото щеше да знаеш ,че бабите и дядовците ни са имали и обществени бани с душ кабини и вани.

По време на Янчулев, когато беше зверския режим на водата имаше виц: - Вие от София ли сте или така си миришете???

Това се случва всяка година. Никакъв планов ремонт не се прави. Нека се направи журналистическо разследване,за да се види,че такова нещо няма.

Писна ми с това спиране на топлата вода! За същия период обаче ще ни начислят таксите нали така, не искам да ги плащам, като няма пренос! Все се ремонтират, всяка година, всяка година се краде и не се ремонтира нищо, само аварии като има!!!!

Плащаш за количество изхарчена вода...

Фалит, одит, съд ! ! !

кореняците и без това не се къпат няма и да усетят че им е спряла водата.......... в най-лошия случай една минерална вода Велинград или Девин за пиене и са готови!?

922,ти сигурно сеи от някое супер забутано село и драпаш за СОФИЯ, но уви .

1 въпрос - Младост 1 само блокове 1а, б,в,г,д и описаните офис сгради/хотел ли ще са без топла вода или целия квартал + тези сгради? Че малко неясно е написано.

Според сайта на Топлофикация (link) става въпрос само за блокове 1а-д+и, а не за целия квартал. Пълният текст на съобщението: Топлофикация-София ЕАД уведомява своите клиенти в ж.к. Младост 2, 3, 4, 1A, ж.к. Младост 1 бл. 1А, 1Б, 1В, 1Г, 1Д, 1И, Макдоналдс, Газтрейд, х-л Метрополитен ж.к."Дървеница", ж.к."Студентски град", кв."Витоша", посолства на бул. Симеоновско шосе и ВЕЦ Симеоново, че поради извършване на планов ремонт, ще бъдат без топлоснабдяване от 07.5.2015 г. до 20.5.2015 г. Топлофикация-София ЕАД поднася своите извинения на засегнатите клиенти.

Не искаме извинения, искаме карти за сауна на цената на водата, с която се къпем!

Нещастници...после искат да се плаща навреме и т.н... АМИ НЯМА!!!!

защо до 20 май трябва да е до 1 ноември като се пусне парното иначе много разходи и топлоф ще фалира