Изчезналата студентка е отвлечена за откуп?

Изчезналата по пътя между Германия и България студентка Кристина Вълчева най-вероятно е отвлечена за откуп.

Обратно в новината

Коментари - Изчезналата студентка е отвлечена за откуп? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

децата искупуват греховете на родителите си ...

Да сте видяли някъде статистика колко деца, момичета и млади хора изчезват от България и КОЛКО са се върнали обратно?! От т.нар. "Полиция" ще се погрижат само ако бащата обещае НАГРАДА за дъщеря си!! За изчезналите от бедните семейства НИКОЙ НИКОГА НЕ РАЗБИРА!! Да не говорим, че НИКОЙ НЕ ГИ ТЪРСИ освен роднините и подителите! Случая със Съвестин е докозателство! Дори снимките им не слагат за информация!! През нашите "МИТНИЦИ" цели Тирове се вкарват ежедневно НЕЗАКОННО а вие за едно момиче се чудите КАК е похитено или прекарано!!

Абе тъпак слабоумен. Анархия ти е в главата. Тази жена е изчезнала в Австрия.

Стига сте писали глупости за пътуването с влак. Има хора, които изпитват фобия да пътуват със самолет и т.н. Дано всичко приключи благоприятно и момичето да е живо и здраво.

Дано момичето се прибере живо и здраво!

Много ме съмнява,че двамата с приятелят и Христо Вълчев са в комбина и са инсценирали отвличане,за да плати таткото парите.

????? я пак прочети текста... Христо Вълчев e таткото.

Сам от Германия до България с влак се пътува рядко.Само ако ще бъде с престой при близки и познати или поне за важна среща с някого.А ако виждаш,че те следят и да се обадиш на майка си...тоша се прави само , за да и ,,изкараш,, акъла...защото може и да не е вярно и нищо да не се случи,но майката ще се побърка.Та така...не звучи правдоподобно версията,но може и журналистите да не са ни я разказали както трябва...

Още повече,че баща и богат бизнесмен,а тя видите ли пьтува с влак????Версията не звучи правдоподобно.

Но ако и майката е в комбината?

на спешния телефон - и тях ли да изплаши?!?

Тези които са я отвлекли, ако бащата и брат му ги набарат защо си мисля, че ще послужат за тор в парниците

шъ съ плаща. Всичко се връща на този свят. Мутри...

С влак се пътува обикновено до летището,ако не знаете.Не всеки германски град има летище.

не правете бизнес в България, защото ще бъдете ограбени и от бандитите и от държавните служители, които им помагат

С влак? 2015 Година? Ми тоя стиснат баща направо да запрегне два вола и да я праща с каруцата. Сега ще му излезе солено де.

....

Ти какъв изрод си, че пишеш такива ужасни неща! Господи, какви увредени психопати се раждат в тази нещастна държава!!!

бащата богат, а тя пътува с влак! има си самолет за Германия. това не го разбирам нещо?

nobody

ти като типичния оръфан пролетариат, който така и не може да проумее как на Запад синове и дъщери на милиардери ( а и те самите) е възможно да се придвижват с колело до университета или до офиса си, щом имат пари за цял автопарк суперколи? Или пък мегабогаташ как е възможно всеки ден да не яде черен хайвер от закуска до вечеря ? Типично мислене на оръфляк, израсъл с гледане и теч на лиги, през лъскавите витрини ..

Аз пък живея в САЩ и ако забележа, че някой ме следи, няма и за миг да ми мине през ум да телефонирам на майка си в България. Ха, познай защо, умнико!

Не е проблем да се разкрие кои в България се занимават с отвличания. Взема се регистъра на завършилите ВИФ и ченгеджийскато училище в Симеоново и бързо се разкриват ивършителите.

само ако знаеш колко си прав!

Момето,иска да измуфти стареца си с неколко годишни издръжки в аванс.След като се били сърдити и и е спряно било кранчето.Иначе на 31 малко дърта за студентка ми се чини,а дали не е на 41 -съдейки по снимката?!

Добре размишляваш, ама и аз ще ти сложа един минус. Все пак малко благоприличие трябва!

Първо - дано да се намери момичето живо и здраво! Второ - до "Костови Времена" - в случая действието не се развива в тази страна. Трето - до "Леон Кавало" - плантации не значи парници...

Коце, я кажи сега оранжерия какво значи щом си толкова запознат!!! Или и ти като чукча - писател, не читател!!!

Жалко, че за алчността на родителите, плащат децата. Дано да е жива и здрава, пък с престъпността труднос е оправяме в държава пропита от корупция.

Леле мале-600 дка плантации-забележете!!Не е поле за копанье,а плантейшън. Нямало работа тук ,а ?

Към регулировчик!Що за мислене... ,аз например не мога да пътувам със самолет ....и предпочитам влак пред автобус например! Дано се намери живо и здраво момичето!

"Бизнесменска щерка", пък да хване влак до България? Нещо странно ми се струва цялата работа. Самолетите, ако щете и нискобюджетните, вече са далеч по-достъпни даже и за цинцави богаташи. Истината ще е някъде другаде, струва ми се.

Пътуването с влак си има своето очарование. Австрия е много живописна държава, Германия също. Като казвам "влак", нямам пред вид дивия ужас на БДЖ, а нормален, чист и спретнат влак. Пътувал ли си някога с такъв?

знае се къде е момичето ако наистина се е обадила в полицията.тя е казала къде точно се намира,не са разчитали само на клетката на оператора. работата не е в това да я намерят а да я освободят жива.

600 дка парници?!Много пот, много труд!

Чия пот и труд обаче.....