Делото срещу Кирил Рашков бе прекратено

Заради нарушени права делото срещу Кирил Рашков-Цар Киро в Специализирания наказателен съд беше прекратено, съобщи "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Делото срещу Кирил Рашков бе прекратено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя трябва да е счупил една камара термометри за този 0,5 кг живак!Ама тоя е супер!!!!!

Преди няколко дни едни "малцинства" викаха едни призиви, а това ли ще е царя, дето ще ги води да ги осъществяват.! ...................

Този цигански цар вече ни омръзна. Хем е отвсякъде пълен мошеник, хем пълен симулант, хем нахал над нахалите. Егати старчока, години наред слушаме и гледаме за тоя мангасар.

... не е луд който яде баницата! В БГ няма съд ! - който иска справедливост да си купи автомат!

"Адвокатът му Иво Найденов е заявил, че правата му са нарушени, тъй като при предявяването на делото клиентът му се почувствал зле. Рашков казал, че получава инфаркт и не може да чете. Затова поискал отсрочка, но такава не му била дадена, твърди адвокатът." В България броят на болните от сърдечно-съдови болести е най-висок в Европа. След завладяването на Балканския полуостров от Римската империя е било въпрос на престиж да си признат за Римлянин - ромей - както са наричани до завладяването на територията на Византия от османската империя. Така че сега с пълно право можем да се наричаме ромей/роми и като такива да се чувстваме.

Стига сте ни занимавали с този гад.Два инфаркта,как пък не.Нищо не ги мори тези престъпници.

Ротният навремето викаше, гадът нищо не го лови, ще си живее и сто години, ако не го поръсиш с олово.

Тази новина защо не е в "главните" ?!?!?

За да не бъде дискриминация, предполагам.

Брааавооо, да живее справедливият съд! Свобода за "онеправданият"....оставете го човека на мира да си действа, живак, менте алкохол, едно-друго...