50 000 се изнасят от София с автобуси за Коледа

Очакваме заминаващите от София на 23-ти и на 24-ти декември да са около 50 000 души, каза председателят на Националното сдружение на автобусните превозвачи.

Обратно в новината

Коментари - 50 000 се изнасят от София с автобуси за Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора шопите злобеят и няма как да е друго. В софия дойдоха умни и образовани хора и за тях остана да са хазяи, таксиджии и чистачи на кенефи. Сега хората от провинцията стягат багажа и отиват да си почиват. А кореняците ще останат, такситата работята и на коледа и на нова година, магазинчетата в мола също. А дано коренячета изкарата 5-6лв отгора да има за кафенце и цигарки. А пък пришълците не ги мислете, те така или иначе ще се оправята.

Е направо ме разсмя.Умни и образовани ..да ама не .Друг път.Като сте толкова добри що не си стоя в селото да покажеш качествата си там

Карай си миризливото такси и не се обаждай. После може да се прибереш да попсуваш селяните в копторчето от 40-та година.

Айде със здраве драги кореняци, ще се видим догодина. Довиждане, за разлика от вас аз имам пари да си платя зимната ваканция и няма да кисна в коптора си У центъро на клоаката.

Айде, драги селинджъри, юруш при прасетата и говедата на село, та малко да си поотдъхне градо и гражданьете от вас!

интересно ме дали малките градове ще се напълня с млади хора че от ия де сме едни и същи си втраснахме да се виждаме ежедневно

Вчера в Младост беше лудница - не може човек да се придвижи, а едно време беше тих и спокоен квартал. А какво чудо ще е по магазините тези дни, не е истина, все едно потоп ще идва!

Нека си отидат хората на село да си починем малко. Добре си беше едно време със софийското жителство, отпадането му доведе хората в столицата направиха се най-много инвестиции в София и така, западнаха райони. На кого беше нужно тава, сега трябва да се насочат повече инвестиции и в другите градове да се откриват работни места, така ще се спре наплива, иначе след някоя друга година в София няма да може да се живее!

В цял свят тече глобализация! Затова така ще е и тук,,всичко отива в големия град,поради това,че в по малките населени места няма,никакви инвестиции!!! И все по препълнена ще става София,на,който не му изнася,да се маха!

Ами като гледам тези дни ще се махате, чукундури!

Ама вие между глобул и цивилизован живот правите ли разлика и все едно ви звучи?

Ако Алеко беше наш съвременник, бай Ганьо нямаше да скача в басейна и да вика '' булгар...булгар'',а ще се вози на метрото и ще се бие в гърдите: ''софиянец...софиянец 3-то поколение''

Ти пък, остави ги хората да се гордеят с произхода си че са столичани, и без това няма с какво друго да си избият комплекс ите за малоценност освен с нещо за което нямат никаква заслуга.

С комплекси за малоценност сте вие защото идвате в София да се доказватДържите и на 2 лв заплата и мекате и държите лука в устатат и смърдите на чесън

Боже господи толкова злоба ходи по земята.заслужаваме си дереджето.......

ама и ти не се връщай..

сбогом селяни :) не се врастаите стоите си на село

Гражданино софиянец, Вие от правопис разбирате ли?

50 хиляди души ще се изнесат с автобуси защото нямат пари за бензин за своите 20-годишни таралясници. Като пристигнат ще пият шльокавица, ще се наливат с домашно вино, ще ядат свински пръжки и ще ходят в нужници на двора.

супер, софия диша! и да не връшат, само ще опърдят града на кисело зеле и чесън

е наи после ,може и да са няколко дена в годината но селата пак ще се напалнят.урааааа......

Е то като се заредят толкова почивни дни баш софиянците се изнасят към курортите,а тук остават безпаричните мрънкялници,кварталните пияници,апашите и селяните които са се изпокарали с родата на село. Центъра и Лозенец се изпразват, а панелките в Люлин и Младост остават пълни.

лозенец е сборище на провинцялни кретени! освен това е строен за вилна зона, а не за тъпи селски еснафи, които газят кал и смрад, но са ах, дааа, в межнстрижма

Стойте си в София да не цапате страната.

недей обижда родата бе

И да добавя - най-хубавото е, че "коментаторите" плюещи София са малко - значи вече се изнасят! Ура!

Аве ше ва таковам и в софианците... Половината кавали живеете на една туба бензин от центъра на софия - стойте си там.

Ура! Да се изнасят! За да усетим нашия си роден град такъв, какъвто беше! Весели празници на всички, които помнят града ни чест, подреден и културен!

Чист, не чест! Извинете за грешката!

жителство! селяните вън!

Малко е! И да не се връщат от родните си места

Урааа-какво спокойствие само ще настане в София!!Обичам дългите празници!Заминавайте и моля ви,не се връщайте-НИКОГА!!

Защо ще си тук - колибата на дядо ти в планината вече е паднала ли?

Не, просто ще се наслаждава на спокойствието, което ще настъпи в София.

50000 - нищо не е !!! Барем 10 Х 50000 да се изтеглят да си видят чинките , калековците и сваковците!

Най-селският град в бг ще опустее за няколко дни - голяма новина.....

Защото твоите роднини от село са в него !!!

Като е толкова селски този град защо все тук се бутате? Първата ви работа е като се нанесете под наем да си смените адресната регистрация и след това селския номер на колата,че като се върнете на село да пълните багажника всички да цъкат и ахкат какви софиянци сте станали!!!Ама селото във вас самите няма как да го смените!!!

"Всичко което е далече от морето е дълбока провинция." Това не са мои думи, а на известен писател. Но се съмнявам да си чувал за него.

Много се радвам!Обичам големите празници когато София е намаляла отГРАЖДАНИ

Не са граждани-"софиянци в повече "са!

50000 с автобус, а останалите 500000 с коли...

Все едно с какво. Ако искат и пеша или с каруци. Важното е,че селяните се разкарват.

така е защото гражданите си отиват у селата и започва великото преселение.... амин....