Арестант почина в столичното 8-мо РПУ

Задържан шофьор на такси почина в ареста на 8-о РПУ в София тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Арестант почина в столичното 8-мо РПУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Масови убийци!

И какво излиза, потърсиха си полицаите правата и започна кампания срещу тях. От сърце и в болница обиколен от лекари с дефибрилатори и лекарства се умира. Живейте и си носете новите дрехи, защото за утре гаранция няма!

Всъщност какви права имат хората използващи основно фразата - " И к`во ше праим сега?"

KaiRen

Пчеличке, много си зле. Това е реплика на подкупни КАТаджии. Такъв въпрос в ареста просто няма място. Да не говорим , че чичото е ЗНАЕЛ, че е закононарушител. Бил се притеснил? Напълно нормално е, след като не се е измъкнал, както се е надявал. Ако не е бил починал, може би щеше да е национален герой? Пък сега е мъченик...

"От МВР обясниха, че мъжът е отказал медицинска помощ с протокол, подписан от него при задържането му" ?! Това някакво нормативно изискване ли е - всеки в случай на такова задържане да получи за подпис протокол, че се отказва от медицинска помощ? Или репортерът не се е заинтересувал за причините да съществува въпросният протокол?

точно нормативно изискване е!

Посочи акта и конкретния текст в него.

Кой знае, ако нещо са го заплашили човека, той да се е притеснил и да е починал. Вижте, че при задържане полицаите нито ти казват какви права имаш, нито нищо. Само те заплашват и ако си с по-лабилна психика, си готов! В полицията са наложителни РАДИКАЛНИ промени, свързани със субективния фактор!

А може да са го заплашили, че ще го ударят още веднъж и той да се е притеснил?

а дали не е подписал за отказа от мкед. помощ след като е починал???

камерите ще покажат! не насъсквай хората!

Щом е превозвал бежанци, значи е Ебола!

убиици! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

KaiRen

Просто още едно доказателство, че всички сме смъртни.

Е, сега е модерно да се пише срещу полицаите. Не, че тия неща не си се случват по принцип. Като стане влакова катастрофа и след това не минава ден, без нещо по линиите да се повреди. Ако е самолет, само летища ще са в новините. Сега е ред на полицаите. И хората се тръшкат. А то си така всеки ден, ама ви фокусират над едно или друго и почва едно ахкане.

Преди десетина години, точно в 8-мо полицейско ,квартал Младост, младо 17-18 годишно момче почина от побой нанесен от двама полицаи.Бяха му скъсали сърдечната артерия.Овен това момчето беше арестувано без особена причина.

7-мо е в Младост, 8-мо е в Дружба!

Сърдечната артерия? Сърцето е свързано с повече от една артерия. Може би се има предвид аортата?

Какво значение има какво е станало тогава? Или трябва да се генерализира и обобщава, за да се създаде някакво определено мнение????

Ах тези полицаи... Бъркат по дупките на хората Съветват с шамари за преминаване на жълт светофар Сега оставили да умре човек от сърдечен проблем Тея полицаи нещо са си повярвали че могат да бият хората къде им падне що ли? Че и ранно пенсиониране

Лакомо ...д...упе , кръв.......