По 20 т алкохол на ден се изпива в Слънчев бряг

По 20 тона алкохол на ден изпиват туристите у нас само в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - По 20 т алкохол на ден се изпива в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слънчев бряг - леглова база над 300000. Пада се по литър на 15 човека. Ебати и въздържателите.

Въпроса тогава по-правилно зададен е: Колко тона алкохол на ден се отчита в Слънчев бряг?

Само толкова ли бе-по стотина-двеста.Ами ако бяхте запазили българските туристи,дето като седнеха в барове,ресторанти и дискотеки правеха поне по бутилка 0.5 на човек-всякакъв концентрат и не се ,,жабуреха" с бира цяла нощ,сега ще си хапете по ,,бузите"-хъ хъ хъ.

Щом сме започнали с математика,нека продължим-колко дози дрога се продават на ден в Слънчев бряг,колко тона говна произвежда този т.н курорт,колко презерватива храчи за вечер....а бе кой ли го вълнува вече този кенеф.

Що бе? В Гърция не серат ли? Серат. Фекалките фърчат на всеки 5 минути и омирисват пейзажа. А за презервативите - който го може го може дали в Гърция, дали в Испания. Ти май си импотентен? А 22000л на 300000+ курорт си е нищо. Литър на 15 човека на ден.

Отвратително ! Няма що ! Повод за гордост ! Пияниците и алкохолните интереси ни съсипаха една от най-хубавите места от българското Черноморие ! Сега там се пие ,дрогира и повръща ! Дано има възмездие за тези,които допуснаха това да се случи !

Кое точно е отвратително? Че хората почиват и пият алкохол ли? Кръстословици ли да решават или да гледат турски сапунки като теб?

Водка "Ахелой" и водка "Добрич". такива в магазините няма.

Това е само по документи. Колко се продава без бандерол само Цар Киро знае.

Малко е. Няма и един тир!