Руски и US бойни делфини се срещат в Черно море

В летните учения на НАТО в Черно море ще участват американски бойни делфини, каза говорителят на програмата за морски бозайници към ВМС на САЩ Том Лапуза.

Обратно в новината

Коментари - Руски и US бойни делфини се срещат в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Черно море делфини, а на Майдана Джо Байдън е довел стадо бойни бабуини, роднини по бащина линия на Брикета. Стадото ще замени негроидите от частната Хамериканска охранителна фирма, голяма част от която вече е облечена в дървени костюмчета и пътува за родния щат Алабама. След срещата с юдо изчадията Турчинов и Яйценюк, пистата за на Шеврон ще бъде окончателно разчистена, а Украйна преименована на Евроюдея!

Не можа да се допускат чужди животни в Черно море. Това не е редно и е забранено по всички закони. Нарушава екологичното равновесие.

Пич модерно оръжие без промишленост и технологии няма как да има така че говориш глупости, а другите работи нее нужно да се правят в Русия така или иначе и америка ги внася от Китай

Тези са много назад с техниката, в Куба има бойни акули и баракуди, които пазят морските граници от доста време.

8901

Руски боен делфин среща непознат делфин с камуфлажна окраска и го пита: - Ти откуда? Другият мълчи.Руският делфин пита на английски: - Do you speak english? Другият отговаря: - Yes. Братушката успокоен пита отново: Ну ти откуда и куда?

Значи "Хитлера" се е напил два пъти. Преди да падне в локвата пред кръчмата и след това. Но не са били морски лъвове а кварталните кучета.

От нато ще командироват ли турски русалки за учението или те са към 6ти американски флот?

Клечат двама рибари на брега и мълчаливо си ловят риба. По едно време на единия му клъвва нещо и след кратка борба оня издърпва на брега русалка. Хваща я за косата, вдига я във въздуха, оглежда я внимателно от всички страни, замисля се и я изхвърля обратно в морето. Колегата го пита: - Що? - А как?

В Черно море делфини, а на Майдана Джо Байдън е довел стадо бойни бабуини, роднини по бащина линия на Брикета. Стадото ще замени негроидите от частната Хамериканска охранителна фирма, голяма част от която вече е облечена в дървени костюмчета и пътува за родния щат Алабама.

А говедарските делфини информирани ли са за солеността на Черно море? Щото океански делфин в Черно море ще е като негър в Хималаите.

Току виж след стещата се появи нов вид делфин. Може част от тях да решат да останат.

България ще участва с няколко морски магарета които ще носят оборудването на делфините.

Не знам защо, но ми се струва че хамериканските делфини и морски лъвове ЩЕ СЕ "ЗАГУБЯТ" по "трасето!!! Да не стане , както със самолета Су-24" Бис" прелетял 12 пъти около хамериканския "есминец"и "големите" войни изгубили цялата си електроника за 42 минути!?!?? /пак ли ще изпращат протестни ноти до Русия??//Това се казва на жаргон " сверяване на часовника"!!!! ЧАО хамериканци!!!!

глупости

руските боини делфини ще са мужици, облечени в делфинови костюми.

Руснаци или американци, все са разбойници и завоеватели криещи се зад думата демокрация.

ОТ ГАЛАТА ЩЕЛИ ДА ГИ ПУСКАТ ДА СЕ ХРАНЯТ С ТУРИСТИ И ГЛАРУСИ ПО СВ.КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА И ВАРНЕНСКИЯ ПЛАЖ :))))

Не може да ловим делфини защитен вид са

Горките делфини.Те са най-милите създания на света и не мисля,че трябва да се изпозват за военни цели!А пък и кой иска американски и руски кораби в Черно море?!

Как кой,който е подписал военните учения - шлем ли какво там беше,голям ли...Девет са май участващите страни,а дали народа на Русия и САЩ са като нас и другите бивши източни страни опитни мишлета...казва ли ти някой...

Виждал ли си какво правят милите афалини, ако набарат някоя стенела, която не е успяла да избяга овреме? И двете, между другото, са делфини - все от ония усмихнатите. А Русия е черноморска страна, така че е нормално да има кораби тук, вкл. и военни.

тези разрушители които влизат в черно м... ,кой знае още какви твари освен делфини лъвове донесоха......

не се знае какви са тези делфини лъвове но дано донесат нещо против глупост че инак зле

Самите делфини които са вторите по интелигентност същества след човека живеят без войни и без "цивилизация". Т.е. обществото им е по-добро от човешкото. Жалко, че не са достатъчно интелигентни да вземат нещата в свои ръце (перки :) ) и да избавят земята от американци, руснаци и всякаква друга войнствена паплач.

Честно казано, като гледам какви идиотщини вършат хората, започвам да се съмнявам, че сме най-интелигентния вид на планетата.

big_uncle@dir.bg

Прав си - и ако наистина има Господ, май е време за втори Потоп. Но - този път без Ной...

А ако станат толкова умни като, дали няма и те правят същите идиотщини като нас? А, умнико? Или може би не знаеш, че делфините са крайно териториални същества, ловуват на групи и обичат да ядат тюленчета. И не ги гледай че са толкова дружелюбни, я атакувай тяхната плячка или територия и ще опиташ от тяхната дипломация. Земята наистина има нужда от прочистване, че е много мръсна. За американците не съм сигурен, но ти и руснаците определено трябва да си вървите.

Нещо не ти е много ясна представата за семейството Делфини! Единствено косатките ядат тюленчета (Косатката е най-големият представител на семейство Делфинови. Среща се във всички океани и е бозайникът с най-голям ареал, след човека. Косатката е хищник и се храни с риба, костенурки, птици, тюлени, акули и дори други млади или дребни китове.)

ДО ВОЙНАТА ДОБРИЯ ВОЙНИК ШВЕЙК СЕ ЗАНИМАВА С ТЪРГОВИЯ НА КРАДЕНИ КУЧЕТА .... НЕГОВО Е ОТКРИТИЕТО ЧЕ НЯМА КУЧЕ (ДЕЛФИНЧЕ) КОЕТО ДА УСТОИ НА МИРИЗМАТА НА ТОПЪЛ КРЕМВИРШ (ПРЯСНА СКУМРИЯ) :))))

Е-е-е-е! И на дробче, варено дробче реагират! " Какво име да впиша в родословието? попита Блахник. Истинското му име е Фокс, значи, да пишем нещо подобно, за да свикне веднага. Да го наречем Макс. Я го виж, Блахник, как наостри уши. Стани, Макс!" :)

Делфините ще дърпат нашата подводница на боксир,дейба и боклиците.

В КАЛИФОРНИЯ ТИЯ ДЕЛФИНИ И МОРСКИ ЛЪВОВЕ ГИ ТРЕНИРАТ ДАЛЕЧЕ ОТ ХОРА, ЗАЩОТО КАТО ВИДЯТ ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е ОТ ГО ТРЕНЬОРИТЕ ГО МИСЛЯТ ЗА ДИВЕРСАНТ И ГО ХАПЯТ И ДАВЯТ :)))) ..... ЗА БЪЛГАРСКИТЕ И ЧУЖДИ ТУРИСТИ ЩЕ Е СУПЕР Е ДА ГИ ПУСНАТ ТИЯ ГОДЗИЛКИ ОКОЛО ВАРНЕНСКИТЕ ПЛАЖОВЕ :)))

То и във Варна в делфианриума тренират едни десантчици.Тях щели да ги пуснат срещу руските туристи лятото като част от санкциите на НАТО.

Като ти чета писанията и особено това, стигам до извода, че ти си работил по обучението на добичетата като мишена. Явно са ти отхапали половината мозък - оная половина, с която се мисли повече.

ХА ОБЯСНИ КАК ДЕЛФИНА ИЛИ МОРСКИЯ ЛЪВ ЩЕ СЕ БОРИ ПРОТИВ ВОДОЛАЗ :)))????

ЦИТАТ ОТ ШВЕЙК "ГЕНЕРАЛА ОТДЕЛЯШЕ НА ТОАЛЕТНИТЕ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ, СЯКАШ ОТ ТОВА ЗАВИСЕШЕ ПОБЕДАТА НА АВСТРО-УНГАРИЯ ВЪВ ВИЙНАТА "

Кое на какво положение му е абсурдно? Според мен е абсурдно, българи да предпочитат Русия пред България. Абсурдно всъщност е меко казано, това е национално предателство.

абсурдно е да предпочитат нато пред България, като теб например

България е член на НАТО. Точка по въпроса.

И кои са тези българи бе, бунак? Ние във военен съюз с Русия ли сме или с щатите?

Не че руснаците са ми особено симпатични ( знаеме си ги какво представляват ), обаче какво правят американците тук? Пак ли "жизнени интереси"? Май стана като жизнените интереси на манго, които включват всичката жица която може да се вземе. Дали хората искат техния начин на живот? Тези които го харесваха отидоха в америка. Защо не оставят другите да си живеят както си харесват или могат. Приличат ми на съвременни кръстоносци.

Би ли обяснил в такъв случай, защо Русия има военноморска база в Сирия и какво прави в Средиземно море, като няма излаз на него?

Major Payne

Да не говорим пък, че Хуго Чавес им даде цял остров за да си направят военна база и там.

ГРУХ ГРУХ

средиземноморието не бъка от US кораби и е изцяло американско!

Двете кейчета по 80-100 м. в Тартус ли имаш предвид?!? База?!? А ние си даваме построенитео у нас АБСОЛЮТНО ГОТОВИ БАЗИ (които никога не са били РУСКИ) "на прИмоция" за бази на НАТО...

Не е ли малоумна нация тази, която започва да пие с тоста: встретимся под столом?

В някой държави и на нас се чудят че пием ракия с салата преди ядене но какво от това обичаи и нрави не може всички да сме еднакви а и не трябва а ти какъв си че да казваш кое е правилно и кое не е

Някъде да виждаш да съм написал кое е правилно и кое - не? Факт е, че започват да пият с този тост и после наистина се срещат под масата, кьор кютук пияни.

Pesh0

Русия , отдавна не прави опити ,с боини делфини. САЩ , какво ще използват , само те си знаят. Сега е момента Гриинпиз и всякакви сини и зелени отганизации да скочат на сащ, ама едва ли ще скочат срещу ръката която ги храни.

бачкай американофилски и соросоидни мърши , бачкаааааааааааайййййй . муахахахахахахахахахахахахах...........

Ако нашата администрация реагира по стандартния си "адекватен" начин и поиска от американците, всички разрешителни и сертификати, които изисква от нормалните граждани за внос на животни, тия от НАТО ще се видят в чудо ;) Това в кръга на шегата. Иначе - не искам нито руски, нито американски генетично обработени чудовища по нашите плажове. Не искам нито Източни, нито Западни ракети и бомби, да падат в България. Мамка им на всички военни, дето по цял ден си клатят топките и се чудят, как да си оправдаят разходите! Make love, not war!

Ми те са в международни води, кой и какво да им иска?

Не знам, може и други колеги по-долу да са протестирали, не съм чел подробно коментарите. Но, нито американците, нито руснаците имат право да използват делфини за военни, пък и за каквито и да било други практически цели. Ето, наскоро съобщиха, че ЕС ще забрани дори в цирковете да се използват диви бозайници. Само, моля ви, не ми пишете, че САЩ и Русия не са членове на ЕС, чувал съм за това.

Опитите с делфини за военни цели в СССР са прекратени през 70 те години делфините не стават за военни цели

Питай акулите дали е така :))

А руските делфини пият ли водка, като дресьорите си?

Ние сме преди Русия по консумация на алкохол на глава от населението, така че не се прави на умен, по-големи алкохолици сме от тях! Изледването е на Международната Здравна Организация!

Ние може и да пием повече, но не се напиваме като свине, за разлика от руснаците. Това е така, защото ние пием за кеф, а те, за да се напият. Същите свине в това отношение са поляците и скандинавците.

RedHat

Мдаа, ние пием бира, а те водка! Това изледване се базира на количеството изпит алкохол, а не на вида алкохол! Ние сме бираджии, а те водка със сельодка! Ха, наздраве.

Военните на задокеанската деградирала(в нравствено духовен план) империя определено си го търсят щом дръзват да правят отново шмекерии в черно море! Вече целия що годе разумен свят видя кой подклажда войни и мизерия по света! Има много хора по света на които Руската федерация не им е особенно симпатична, но виждайки че тя е единствения противовес на кръвожадния американски империализъм я подкрепят неистово и с право!

Така е, друго си е да се издигнеш духовно, пиейки водка и душейки черен хляб в кухнята на комуналката, облечен в бял потник и черни шорти. Като се издигнеш достатъчно духовно, почваш да рецитираш патриотични стихотворения, след което падаш под масата.

Май те е качвал пиян на мотика руснак :)))

OZZY, пишеш като познавач на материала. Не зная защо не поменаваш нищо за рукините, които могат да направят и най тежкият живот приятен. Един кратък автентичен анекдот. Изпращат рунак на работа в Либия, но го предупреждават, че там няма пиене и жени. Даже могат и да го затрелят, ако не внимава. Той отговорил-че то по-добре да ме затрелят, щом няма водка и жени. Анекдота е чут от грузинци на работа в Либия.

Има много нормални хора по света, които виждайки руския империализъм и агресия, подкрепят САЩ, които не са им симпатични, но се единствената сила способна да възпре руските амбиции да глътнат света.

Аааа - от онез с таквоз кат шапка пилотка ли ? ;-)

Абе то аслъ дано Не стане кат у Deep Blue Sea....

КАКВО ПРАВЯТ И САЩ И РУСИЯ В ЧЕРНО МОРЕ?!?! ОСОБЕНО САЩ!! КАК МОЖЕ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ДА МЪЛЧАТ!!! НАЛИ ЩЕ НИ СРИНАТ КУРОРТНИЯ СЕЗОН. ОТЩЯВА МИ СЕ ВЕЧЕ ОТ "ГОЛЕМИТЕ БРАТЯ", КОИТО СМАЗАХА В ПРОТИВОБОРСТВОТО СИ МОЯТА РОДИНА.

Как какво, Колега ?! - и двете 'полагат' Кански усилия - Кремъл - да си позапуши пробойните (та да продължава да Гази Наред) - Овалния - да шунтира Сериозното позициониране на турците. Все ми се струва че Нашият Въпрос - Е от Памтивека : ---> Ние Българ(к)ите - Защо блеем ?!

Хем се мазниш на евреите и американците, хем се пишеш голям патриот ;) Къде те е нагазил Теб в Гората, Кремъл?

Преди време гледах един научнопопулярен филм за обучение на бойни делфини по времето на студената война разказваха за програмите за обучение в СССР и САЩ извода от целия филм беше че не си струва просто делфините са прекалено интелигентни и не искаха да убиват водолази а когато един делфин загина при поставяне на бомба под кораб останалите от стадото отказаха да се подчиняват на дресьорите и да же започнаха да си помагат един на друг кото си сваляха оборудването с което ги бяха накичили та изводите до които стигнаха воените беше че цялата работа е губене на време и пари делфините не стават за бойни действия

Да де, то затова сега си има дронове за тези неща, а това с делфините е за по-специфични нужди.

Управлението и контролът - май са най-добри на Канадианците. ...фюзелажът - бихме могли да си го правим у Нас.

Roxana

Съобщението е за делфини - но ти не знаеш как са ги модифицирали генетично...по лабораториите се сътворяват фантастични чудесийки.... Що вируси напускаха военните, що дзверове сътвориха, а Монсанто продължава да ръси свето с генетични модификации и растителни, и животински....иначе да, по пресата ги наричет делфини...:)))))

Може и да си прав но всяко ГМО и разработки в тази област ще оскъпи крайния продукт и несе знае да ли ще има ефект един водолаз ще свърши много по добра работа а и е по евтино

нисши твари са хората, нищо повече от другите нисши твари на тази планетка! имате се за нещо повече, за по-възвишени от другите живи същества? хахахахахахаххха грешка! щом не знаете, че дори едно дърво има същност и чувства, то сте си абсолютни глупаци! а за не споменавам др. същества... примерче: дърво расте в близост до блок, режат му клоните защото опират до стената и уж ронят мазилката, по-късно го режат на 5-я метър, то не умира обаче(по случайност) и пуска нови клонки, които пак са към блока - режат му ги и то вече се научило, че трябва да наклони коронката си на другата страна и да не пуска клонки към скапания блок на нисшите твари! смъртни, които толкова харесали живота, че си измислили успокоителните теории - библията и др. , и се надяват да имат и друг живот хахахаххаха нисши твари сте! после няма нищо за вас! умирате и това е! 4аУ тъпи ботУЙе:)нууубс:) 'ай' кат' се научите да живеете ми кореспондирайте - до тогава ви е забранено опонирането!

+1

6+

Напълно Ви подкрепям, Колега ! ...и Все-пак - Пак ли ще сеееддииим и чааакккаааммее ?!

ВМС на САЩ ще спасяват руските подводници които като стигнат дъното не могат да видят повече повърхността.Спомняте ли си модерната атомна подводница КУРКС -К141.Още си е на дъното.

Не си в час момче! Извадиха я отдавна.

Ще има леко сверяване на часовниците кой какво е направил и до къде е стигнал.

Нито руснаците, нито американците имат въобще някакъв морал и съвест, ако може да им се преписва такава въобще! Няма по-пропаднали хора от тях и от двете страни! Не искам да ме освобождават нито американци, нито руснаци. Да се избият дано взаимно и светът да се отърве от тях завинаги, от това зло на Земята. Позор за такива изроди!!!

Да освободят мястото на китайците :))) Е тогава ще видим кон боб яде ли.

Войната е естественната хранителна среда на империализма. Допълнена от банковия капитал, цьрквата и прочее елементи на една демодирана, потребителска и безнравственна общественна система. Социализмът допусна много грешки, позволи на случайни хора да управляват, допусна да бъде въвлечен в оръжейна надпревара, беше сериазна ударен от хитлеристката агресия и дадените 27 милиона жертви - цветът на народите. Предатели и страхливци днес са първи капиталисти с парите на компартиите, възраждат нацизма, тровят младежта с наркотици и лъжи, лъжат и насаждат мизерия. Писанията им са отвратителна форма на ниска култура, периферен интелект и вроден идиотизъм.

Даааа.Хареса ми.В общи линии е така.Само жадните за лесни пари и модерен начин на живот, величаят капитализма и ''великата'' Америка.Жестоката и неприятна истина е,че военната индустрия крепи САЩ.Затова и където има конфликт,се слагат постоянно като миротворци.А всъщност намират пазари за оръжие.

Прекалено едностранчив си драги! Същото важи в еднаква степен и за руския империализъм!

Много са ти демоде опорните точки! От кой "Наръчник на агитатора" ги измъкна, та смърдят толкова силно на нафталин?

Жестоко, отвратително, гнусно и неморално е използването на морски животни за военни цели. Нека човечеството бъде съдено и да получи това , което му се полага за престъплението, с което налага деградиралия си манталитет и отношение към делфините и другите морски бозайници. Помнете, природата на никой няма да прости, особено на такива разпадащи се човешки мозъци.

В борбата срещу враговете на демокрацията и терористите всички средства са оправдани!

и теб да те гръмнат, кво му плащаш? Викаш цел е демокрацията? Я пак?

Американските бойни делфини ще са с крилати ракети под перките, а руските без никакво оръжие, а само със система за РЕБ (радио електронна борба) "ХИБИНИ".

Тази новина само потвърждава хипотезата, че когато Бог е раздавал акъл, военните са били на учение! Самото название "бойни делфини" е антоним - състои се от две взаимоизключващи се думи и само човек без капка мозък може да използва делфините за бойни действия! Доколкото си спомням преди години Парламента на Онтарио забрани развъждането на пит були, макар, че на тази порода кучета боят им е в кръвта, а тъпите военни обучават миролюбивите делфини да се бият!? Че военните са тъпи е известно, но и извратеност някаква има в действията им!

Не става дума за никакъв "бой" между или срещу делфини, от статията ясно се разбира, че става дума за разузнавателни способи и задачи на животните. При това никой няма за цел да ги "убива", точно напротив.А какво ще кажете всички вие-миротворците за слоновете, които са участвали във всяка една армия и наистина са били умъртвявани, наравно с войниците в древността, като се започне от армията на Александър Велики, та се мине през всички азиатски армии?!? В края на краищата, нищо ново под слънцето!

В обучението на "бойните делфини" влиза и "камикадзето", т.е. убийство на хора от делфини, които носят бомби! За какви разузнавателни способи говорим? А преди да стигнем до слоновете, нека първо минем през конете!

а руските бойни делфини пият ли водка и свирят ли на балалайка ?

Така както и американските пият уиски и изпълняват кънтри мелодии на китара...

Черно море, пълно с щатски бойни делфини - празни плажове в България!

а ако е пълно с руски бойни делфини-пълни плажове !!!!!

то на руските корита в Черно море им стигат 10 американски бойни делфина да ги потопят...

шегувате се, нали?

ТРЯБВА АД СИ ПЪЛЕН ИДИОТ ДА ТИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ ТАКИВА МИСЛИ. В НАШЕТО ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ ИМА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ. АЗ НЕ ИСКАМ!!! ИСКАМ МИРНО И ЛАСКАВО МОРЕ, ТОПЪЛ ПЯСЪК И ПИСЪК НА ЧАЙКИ.... ИСКАМ СВОБОДА !!!! НЕ ИСККАМ ВОЕННИ ИСТЕРИИ!!! КАКВО ТЪРСЯТ САЩ ТУК???????????????????

не мога да гледам язе делфин как безчинства над бащино ми огнище маинолио.

Погледнете с какви простотии се занимават тези хора бе? Да ги нямаше и едните и другите, светът щеше да е по-добро място за живеене май - е само някой друг да беше дал и американските технологии и руските блага...

:-)

Прочете в интернет защо 27 моряци от свръх модерния US есминец "Доналд Кук" са подали рапорти за уволнение след като руски СУ-24 прелетял 12 пъти ниско над палубата и им причинил тежък емоционален и психически стрес? Прочетете какво представлява установката за РЕБ "ХИБИНИ" (радио електронна борба) и какво е направил НЕВЪОРЪЖЕНИЯ СУ-24!

Само вие ли не разбрахте, че тази "новина" я преписват всички от блога на някакъв си, който изрично пише, че това сие негова измислица. Май руската пропаганда здраво ви е хванала и вас. Ама четете и нормални източници, не само руските, обслужващи Путин.