Никулденски подарък от летището за бургазлии

Втори пътнически терминал на летище Бургас заработи от днес. Компанията концесионер на "Фрапорт" съобщи, че това е "техният подарък за бургазлии по случай празника на града Никулден".

Обратно в новината

Коментари - Никулденски подарък от летището за бургазлии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо летище,а няма полети зимата от и до големите градове на Германия.Трябва да пътуваме до летищата на друг град за да вземем самолета до Германия.

Много хубава новина.Аз съм го видяла лятото,като го строяха.Аз пътувам вече всяко лято и се надявам този път да кацна на новия терминал.

от текста:"това е най-голямата инвестиция, правена на бургаското летище през последните десетилетия" - бургазлии да целуват ръце,ако не и нещо друго на ТИМ,а не все да плюят срещу тях! :-) да ви е честито!

Не е нужно да целуват или да благодарят. Достатъчно е да оценяват хубавите неща, които се правят за града им.

Тъй де,ама тия неща идват от ТИМ,пък знаем какви храчки има от Бургас към ТИМ и кого и какво притежавал ТИМ.Или да ги плюем,пък те са длъжни да ни правят хубаво,за което не сме длъжни да им благодарим.Интересна логика.

Аз пък се радвам! Каквото и да си говорим, Бургас от туризъм прави много пари и има нужда от подходящо летище което да го поема този трафик. Над два милиона души годишно са това!

Ей и да си прост не е лесно. Критикарите са вечно мрънкащи човечета. Мисля, че терминалът беше крайно необходил за летището ни и за града, въпреки, че по обявен капацитет няма да е достатъчен за бъдещо развитие. Всеки нормален човек може да претегли колко много со плюсовете от изграждането на подобен обект- развитие на туризъм, за повече икономика, повече заетост в най-различни сфери и т.н. Поздравления!

Черногледци, радвайте се, че градът ви добива все по-европейски вид, а не хленчете и не роптайте типично по нашенски.

Едно време си подарих портрета за спомен на града, като станах кмет; Ст.Л. Костов и до днес заработва на гърба ми от написаната от него комедия. Тези от Летище Бургас ме надминаха; хем ще взимат пари от терминала, хем ще вдигат шум над някои квартали, ем "подарък на града" в мой стил

към хейтъра: Вие поради какъв довод срущу поста поставихте този отрицателен вот. Книгата ли не сте чели, пиесата ли не сте гледали, или самолетите прелитащи над няколко квартала не вдигат шум нощем! А може би сте от някое село и за вас летището е светая светих ....

Това не е никакъв подарък за бургазлии,а за пътуващите.Като си помисля как цяло лято ни тероризират със самолетите които насочват така ,че да летят над главите ни в комплекс "Изгрев"би трябвало да се извенят.И това ще стане ,когато някой самолет падне върху някой блок.Тогава ще открият друго трасе.

И бургазлии пътуват често до най-различни места. Опитай и ти.

И какво от това? Дали ще излетя от стария или от новия терминал ми е все едно. Така, че това си е подарък единствено за Фрапорт. А и погледнато в проценти, едва ли повече от 0.1% от бургазлии използуват летището.