Съдът спря конкурса за наем на Халите

Административният съд в Русе спря изпълнението на процедура за конкурс за отдаване под наем на Халите в Русе. Това стана с определение от днес. То спря изпълнението на заповед на русенския кмет.

Обратно в новината

Коментари - Съдът спря конкурса за наем на Халите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам, но крайно време е този магазин да се превърне в нвщо свястно! При този голям човекопоток и печалби вътре е КРАЙНО МИЗЕРНО, на касите се чака с часове, на хладилните витрини също не достигат работници...

Някой знае ли поради каква причина старите спирки, масивни, на които нищо им нямаше , но бяха подменени от бутафорни такива - под които може да се приютят много по-малко хора, направени с нетраен материал - плексиглас или нещо подобно?! Колко пари отидоха и за какво?!

Мацола какво мисли по въпроса?

Едвали човек в Барселона го е еня за квото и да е било тук

Какво общо има сега Мацола?

Не само условията за наем на Халите са дискриминационни. В митница Русе само определени хора стават митничари. А шефката на отдел МРР- Антоанета Панайотова била най- важна, вземала решения последна дори след и Началника на митницата, при избирането на нови митничари. Тая А. Панайотова била една от най- корумпираните и най- богатите.

Да се даде без конкурс на НУНЕВ/ДАКОВ/ той щял да внесе и продава там мозък ,само мозък и единствено мозък.

Такива нагласени конкурси и търгове се правят навсякъде! Особено щом става въпрос за МНОГО пари! От нас зависи да не допускаме да ни управляват по този начин!!!

Дейба тъпия каиш, векерейски, дейба-а-аааа! Не се научиха, че конкурси се правят с ясни, точни и конкретни изисквания! Да имал ангажимент към културата и спорта?! Как се оценява по този критерий?! Или какви ангажименти ще бъдат поети от спечелилият търга в тази посока?! Почвам да си мисля, че герберастията тотално е оплела Русе... както Варна.