Русия подозира САЩ за катастрофата на Суперджета

Руските разузнавателни служби водят разследване, за да определят дали катастрофата на самолет Сухой Суперджет в Индонезия е била причинена от организиран от САЩ саботаж, съобщи най-четеният руски всекидневник "Комсомолская правда", цитиран от Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Русия подозира САЩ за катастрофата на Суперджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Scorpi

"Знаем, че имат специална технология, с каквато и ние разполагаме, която позволява да се блокират сигнали от земята и може да причини изкривяване на анализа на летателните параметри. Може би тук това е причинило смущенията" имах си аз да не разполагате с подобна технология. в този дух се сещам и за самолетната катастрофа с полски официални лица станала наскоро.

Абе има нещо гнило-чисто нов самолет,летял няколко пъти без проблем и изведнъж видиш ли се разбива...без да е ясно за сега защо. А дали финансови интереси могат да докарат до там някои хора да саботират други-нима вярвате, че тези неща не се случват постиоянно?Ако е саботаж, то това никога няма да се разбере. Че финнасовите интереси убиват, това е факт, че руснаците не са на ти с техниката, така е, но пък нещатата почти никога не са такива както изглеждат...

аззз

хаха на мужиците и за комунизма пак американците са им виновни ама аре карай знаем си ги ...

Тия са ебати безсрамниците... На велика Русия се наложи "малка" Холандия да им праща технология да извади "Курск" ...

деер

Ами техните къде са спали?!

reotan

да бяха проверили поне, че американски фирми не произвеждат самолети в този клас. значи злодеите са бразилци или канадци.