Коментари - Първи жертви на ”Списъкът на Кремъл” | Днес.dir.bg

Първи жертви на ”Списъкът на Кремъл”

Бившият премиер на Русия и настоящ лидер на опозиционната партия ПАРНАС Михаил Касянов коментира "Списъкът на Кремъл".

Обратно в новината

Коментари - Първи жертви на ”Списъкът на Кремъл” | Днес.dir.bg

Коментари

Всичко ще ви вземат драги :) И накрая ще се окажете с по една торба биткойни, където си набутахте част от парите, а те ще струват по 100$.

Рамбо 1 - "Първа кръв" :)

на теб вече ти взеха всичко въшльо

Кеф! Убеден съм,че чичо Вова и дедо Дони са си спретнали тая win-win (само за тях де!) разработка!

А санкциите всъщност помагат много на Русия. Знаем, знаем :)

Е ми май тоя списък добре урежда Путин. Сега щат не щат ще се върнат в Русия, където обаче паричките и бизнеса им няма да бъде без контол.

И аз искам да съм такава "жертва". От 10 милиарда да ми останат само 9. Детето от колежа в Швейцария да го преместя в най-добрия частен в Москва (или в друг град в Европа). Много е смешно как журналистчета с по 1000 лева заплата оплакват милиардери. Хора, стегнете се! Смешно е!

Пич, ти добре ли си? Знаеш ли, че тези хора имат толкова много, че никой на планетата не е в състояние да им вземе всичко. Могат да ги гръмнат, но не и да им вземат милиардите набутани по 1000 офшорни сметки из целия свят. Между другото, на 10-ти ти е наема за боксониерата в Люлин. Не се бави, че хазяйката вече ти е вдигнала мерника.

Що го гонят чиляка? Като му гледам фамилията, той си е техен.

Бравос!!!! Какъв кеф за Владимир Владимирович.....Абе, този номер да не са го спретнали руските служби заедно с тръмповските??? За Русия ПО-ГОЛЯМ ПОДАРЪК, ОТКОЛКОТО ТОВА ДА СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ОБРАТНО....това даже Путин май не може сам да направи!!!

Друго заглавие от днес, в същия сайт: "Богатите също плачат: Бъфет загуби $ 5 млрд. за ден" Промишленият индекс Dow Jones се срути вчера и продължава. Но аз не се притеснявам как Бъфет, Безос или Гейтс ще се нахранят довечера. За руските олигарски също съм спокоен. И вие можете да бъдете спокойни. Всички изброени ще са по-богати от вас докато смъртта ви раздели.

Понеже под мотото русолюбци и русофили се списват много хора.Нека видят още веднъж за какво става дума.За един супер криминален бандитски преход подобен като в БГ .Със затваряне на очи от страна на Запада.Със поставянето на Путин начело на Русия от КГБ.Със цел изпиране на парите и забележете СЪВЕСТТА на тия хора.Повече от сигурно е че в списъка става дума за КЕЛЕШИ протектирани от руската върхушка и мафия забогатяли на гърба на обикновенния руски народ.Въпроса е защо Запада навремето седна една маса със тях и се договаряше а сега прави списъци?

На засегнатите новобогаташи се радват дори обикновените руснаци, ами няма да изнасят пари в чужбина, децата им ще учат в руски колежи и без това успелите на запад са завършили точно руски университети и никой не им налага санкции.

2002- олигарсите от тези години, окрадоха руския народ по времето на Елцин! Михаил Касянов им беше един от чадърите в Русия! Затова вече не е премиер или активен в политиката на РФ! Путин им каза на олигарсите от 90-те и техните " бушони", ако искате приберете се в Русия и върнете откраднатите от народа пари в Русия, защото Запада ще ви ги открадне, както вие ги откраднахте от руския народ! А " Списъкът на Кремъл" за да се приеме като сериозна заплаха преди изборите и да хване вяра- с имената на олигарсите на Елцин дето окрадоха руския народ, бяха сложени имена на настоящи бизнесмени и политици!

явно най-голямото наказание за тези олигарси е да се върнат в русия има логика

Е това е санкция срещу човек, който не живее в Русия от много години и няма намерение да се връща. САЩ пак не са си свършили работата.

Тавариш, прав си да ти кажа.

Голямо наказание, няма що, да премести детето си от колеж в Швейцария в такъв в Англия.

САЩ са си я свършили работата.Сега ще си я свършат Швейцария и другите държави в които има ред. Само в твоята глава няма ред, цървул.

2000 америкнски инструктори по времето на Елцин от САЩ само в отбраната.Цялата агентура на ЦРУ, начело с резидента Березовски стана за 2 ч. собственик на руските тръби. Така ,че прехода е типично американски, наложен отвън на Русия. 4 американски фирми изнасяха енергоносителите на Русия. Путин спря крановете и фъшкиите заквичаха кански. Ще квичмат докато не им прережат гърлата на генетични убийци

А путин ги покани за да ги обере

И в Англия ще го помолят да напусне и тогава му остава само да се върне в милата Родина при батюшката, където ще го тричат бавно.

само дето този Касянов /един от крадците на 90-те/ забрави да цитирия Аг.Блумбърг която вече написа че вече в Русия за 2016г-2017г. вече са прехвълнени едни 155 млрд.паунда през Лонвод Сити.Питайте Алишер Усманов

Ами руските милиардери станаха повече от мисираджийските и сега да ги понамалят - списък. Как ще подходят обаче срещу китайските милиардери ?

Миша Касянов да не реве, като ощипана мома! Когато олигарсите от времето на Елцин изнасяха с помощта на Запад( банки) откраднатите пари от руския народ, Миша Касянов не рева, а го пробутаха за премиер, да ги пази! Путин затова го махна!и После Путин каза на олигарсите, ако искат да се върнат в Русия, при условие, че върнат в Русия всичките откраднати пари от руския народ! Те не го послушаха, сега Запада ще им открадне парите, които те откраднаха от руския народ!

Само дето в Русия тези пари не струват, а освен това ще му ги вземат, а него ще го тричат.

Бъркаш приятелю к*рвалъка, с любовта! Запада прие откраднатите пари на руснаците от олигарсите на Елцин( въпреки, че Запада знаеше за кражбата), Путин им предложи на олигарсите върнете се в Русия и върнете откраднатите пари на руснаците! Не бъркай Путин с Миша Касянов, който беше чадър на олигарсите на Елцин и сега реве, че Запада ще му открадне парите, които той открадна от руския народ!!

координираната атака на американският департамент +руските служби.Ударите са срещу онези в чужбина които след като бяха преследвани за престъпления и корупция в Русия се "спасиха" на запад с откраднатато под удобният предлог: " ние сме дисиденти и борци за свобода" .Познат цирк.Сега е мъката за тях.Ще връщат няма на къде да ходят.Те вече връщат ресто+главница

ЧУДЕСНО. ДА СЕ СВРЪТ В БЛАТНАТА СИ ДЪРЖАВА. ПОЛЗВАТ ПОСТИЖЕНИЯТА НА ЗАПАДА И ВОДЯТ БЕЗКРЪВНА ВОЙНА С-У НЕГО. ГАДНО МОСКОВСКО ПЛЕМЕ.

Просто да си върнат бързо парите в Русия :) Путин обеща да им ги пази.

Ако върне парите в Русия, Путята ще му ги пребара, за да произвежда с тях ракети и танкове, да хрантути терористите в Украйна, а самият Касянов ще го изпратят във вечните ловни сибирски полета, за да гони лосове и лисици. Ще трябва да мести кинтите я на Каймановите острови, я в Белиз.

другарко партийна секретарка и вие ли?Патоси илозунги .Ама кои са тия постижения на запада и какво произвежда въобще запада.Освен печатница за пари +дългове,дефицити ,мигранти и третополови и едни клети остатъци от пенсионери -всички в партер и така вече 28 години все едно и също .

В момента краденето и изнасянето от Русия става само с благословията на слънцеликия, каквито и фансмагории да съчинява кремълската пропаганда.

Който е крал от руския народ по времето на Елцин това го чака! Путин им каза, ако искате се върнете в Русия, като върнете всички пари откраднати от народа и изнесени на Запад с помощта на западните банки! Явно не искат, щото всички са разследвани за престъпления срещу руския народ и руската държавата, заради кражбите им по времето на Елцин!

списъкът работи за русия, защото ще върне милиарди в страната. за отбелязване е че в него са хората с над милиард... тръмпи помага с каквото може

Шувалов (с Ролс-а) не е от 'онези в чужбина' е вицепремиер, драга.

Иначе на Запад с парите им ще се финансират хибридните терористи в Сирия! Да не бяха крали от руския народ по времето на Елцин и с помощта западни банки да изнасят откраднатите пари на Запа( уж Запада не се занимавал с корупция и укриване на корупция- хахахаха), не биха чудо видели!

И при нас в ЕС, Бойко се вози на скъпи лимузини- премиер е! Меркел и тя се вози! А България+ Германия е 87 млн! Шувалов е вицепремиер на Русия- що да не се вози на скъпи лимузини! Русия е 140 млн! Мъск и той се вози на още по скъпи лимузини и хеликоптери, а е бил съветник на американското правителство и досега работи в колаборация с американското правителство!

Образованието и медицината малко ли ти са - къде се обучават децата на руския елит и къде бяга да се лекува оядената руска плутокрация?

1.Парите са крадени при Елцин, сега никой не пипва и копейка. Всички са честни до мозъка на костите си. 2.Понеже ТрампНаш, всъщност помага на Путин да си прибере парите обратно. Хубаво е, че дрогарете си вярват.

Пишат за Русия и как държавните им мъже се возили на скъпи лимузини! И при нас в ЕС, Бойко се вози на скъпи лимузини- премиер е! Меркел и тя се вози! А България+ Германия е 87 млн! Шувалов е вицепремиер на Русия- що да не се вози на скъпи лимузини! Русия е 140 млн! Мъск и той се вози на още по скъпи лимузини и хеликоптери, а е бил съветник на американското правителство и досега работи в колаборация с американското правителство, като американското правителство му е дало субсидии за 5 млрд $ за тесли, нелетящи ракети и т.н., а 6о млн. американци нямат достъп до елементарни здравни услуги!!

На кой да вярват на теб ли, дето си един РЕП-аджия?

очертава се 4-тата по ред на номерата ОПРИЧНИНА в Русия ...последната беше при Йосиф В.Сталин...естествено ние като скачени съдове с Русия ще минем съответно през подобно мероприятие естествено заради малкият ни мащаб то ще бъде "мини" , но най важното е че ще се състои...а сега де !?!?!

Уж в Русия е много хубаво, пък и олиграсите, и децата им живеят далеч от Русия... Що не вземат наш'те русофили да идат там за да запълнят дупката.

ти откъде знаеш как става? Една жена ли ти каза? Знаем ви вас, комундетета, дето искате да крадете от народа, като руските олигарси на Елцин или американските олигарси на Клинтън и Обама! Няма как да стане, другарю! Путин и Ттъмп ще ви приберат парите и ще ги върнат на руския и американския народ!

Руските данъчни би трябвало, ако си вършеха работата Никъде по света (освен сигурно в Африка) държавните чиновници не разполагат с подобни доходи. Бойко се вози на държавен мерцедес като държавен глава. Шувалов -с личен Ролс-Роис.

много сте зле, вие, русофилите. Наистина много зле.

Това са крадци от времето на Елцин, не са елита на Русия! Просто Запада им помагаше да изнасят откраднатото от руския народ на Запад! Но Путин вече не дава! Затова Миша Касянов, и комундета на шорош като теб риват!

работи за Русия, ама нещо на руснаците това не им харесва.

Коментари - Първи жертви на ”Списъкът на Кремъл” | Днес.dir.bg

Първи жертви на ”Списъкът на Кремъл”

Бившият премиер на Русия и настоящ лидер на опозиционната партия ПАРНАС Михаил Касянов коментира "Списъкът на Кремъл".

Обратно в новината

Коментари - Първи жертви на ”Списъкът на Кремъл” | Днес.dir.bg

Коментари

Всичко ще ви вземат драги :) И накрая ще се окажете с по една торба биткойни, където си набутахте част от парите, а те ще струват по 100$.

Рамбо 1 - "Първа кръв" :)

на теб вече ти взеха всичко въшльо

Кеф! Убеден съм,че чичо Вова и дедо Дони са си спретнали тая win-win (само за тях де!) разработка!

А санкциите всъщност помагат много на Русия. Знаем, знаем :)

Е ми май тоя списък добре урежда Путин. Сега щат не щат ще се върнат в Русия, където обаче паричките и бизнеса им няма да бъде без контол.

И аз искам да съм такава "жертва". От 10 милиарда да ми останат само 9. Детето от колежа в Швейцария да го преместя в най-добрия частен в Москва (или в друг град в Европа). Много е смешно как журналистчета с по 1000 лева заплата оплакват милиардери. Хора, стегнете се! Смешно е!

Пич, ти добре ли си? Знаеш ли, че тези хора имат толкова много, че никой на планетата не е в състояние да им вземе всичко. Могат да ги гръмнат, но не и да им вземат милиардите набутани по 1000 офшорни сметки из целия свят. Между другото, на 10-ти ти е наема за боксониерата в Люлин. Не се бави, че хазяйката вече ти е вдигнала мерника.

Що го гонят чиляка? Като му гледам фамилията, той си е техен.

Бравос!!!! Какъв кеф за Владимир Владимирович.....Абе, този номер да не са го спретнали руските служби заедно с тръмповските??? За Русия ПО-ГОЛЯМ ПОДАРЪК, ОТКОЛКОТО ТОВА ДА СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ОБРАТНО....това даже Путин май не може сам да направи!!!

Друго заглавие от днес, в същия сайт: "Богатите също плачат: Бъфет загуби $ 5 млрд. за ден" Промишленият индекс Dow Jones се срути вчера и продължава. Но аз не се притеснявам как Бъфет, Безос или Гейтс ще се нахранят довечера. За руските олигарски също съм спокоен. И вие можете да бъдете спокойни. Всички изброени ще са по-богати от вас докато смъртта ви раздели.

Понеже под мотото русолюбци и русофили се списват много хора.Нека видят още веднъж за какво става дума.За един супер криминален бандитски преход подобен като в БГ .Със затваряне на очи от страна на Запада.Със поставянето на Путин начело на Русия от КГБ.Със цел изпиране на парите и забележете СЪВЕСТТА на тия хора.Повече от сигурно е че в списъка става дума за КЕЛЕШИ протектирани от руската върхушка и мафия забогатяли на гърба на обикновенния руски народ.Въпроса е защо Запада навремето седна една маса със тях и се договаряше а сега прави списъци?

На засегнатите новобогаташи се радват дори обикновените руснаци, ами няма да изнасят пари в чужбина, децата им ще учат в руски колежи и без това успелите на запад са завършили точно руски университети и никой не им налага санкции.

2002- олигарсите от тези години, окрадоха руския народ по времето на Елцин! Михаил Касянов им беше един от чадърите в Русия! Затова вече не е премиер или активен в политиката на РФ! Путин им каза на олигарсите от 90-те и техните " бушони", ако искате приберете се в Русия и върнете откраднатите от народа пари в Русия, защото Запада ще ви ги открадне, както вие ги откраднахте от руския народ! А " Списъкът на Кремъл" за да се приеме като сериозна заплаха преди изборите и да хване вяра- с имената на олигарсите на Елцин дето окрадоха руския народ, бяха сложени имена на настоящи бизнесмени и политици!

явно най-голямото наказание за тези олигарси е да се върнат в русия има логика

Е това е санкция срещу човек, който не живее в Русия от много години и няма намерение да се връща. САЩ пак не са си свършили работата.

Тавариш, прав си да ти кажа.

Голямо наказание, няма що, да премести детето си от колеж в Швейцария в такъв в Англия.

САЩ са си я свършили работата.Сега ще си я свършат Швейцария и другите държави в които има ред. Само в твоята глава няма ред, цървул.

2000 америкнски инструктори по времето на Елцин от САЩ само в отбраната.Цялата агентура на ЦРУ, начело с резидента Березовски стана за 2 ч. собственик на руските тръби. Така ,че прехода е типично американски, наложен отвън на Русия. 4 американски фирми изнасяха енергоносителите на Русия. Путин спря крановете и фъшкиите заквичаха кански. Ще квичмат докато не им прережат гърлата на генетични убийци

А путин ги покани за да ги обере

И в Англия ще го помолят да напусне и тогава му остава само да се върне в милата Родина при батюшката, където ще го тричат бавно.

само дето този Касянов /един от крадците на 90-те/ забрави да цитирия Аг.Блумбърг която вече написа че вече в Русия за 2016г-2017г. вече са прехвълнени едни 155 млрд.паунда през Лонвод Сити.Питайте Алишер Усманов

Ами руските милиардери станаха повече от мисираджийските и сега да ги понамалят - списък. Как ще подходят обаче срещу китайските милиардери ?

Миша Касянов да не реве, като ощипана мома! Когато олигарсите от времето на Елцин изнасяха с помощта на Запад( банки) откраднатите пари от руския народ, Миша Касянов не рева, а го пробутаха за премиер, да ги пази! Путин затова го махна!и После Путин каза на олигарсите, ако искат да се върнат в Русия, при условие, че върнат в Русия всичките откраднати пари от руския народ! Те не го послушаха, сега Запада ще им открадне парите, които те откраднаха от руския народ!

Само дето в Русия тези пари не струват, а освен това ще му ги вземат, а него ще го тричат.

Бъркаш приятелю к*рвалъка, с любовта! Запада прие откраднатите пари на руснаците от олигарсите на Елцин( въпреки, че Запада знаеше за кражбата), Путин им предложи на олигарсите върнете се в Русия и върнете откраднатите пари на руснаците! Не бъркай Путин с Миша Касянов, който беше чадър на олигарсите на Елцин и сега реве, че Запада ще му открадне парите, които той открадна от руския народ!!

координираната атака на американският департамент +руските служби.Ударите са срещу онези в чужбина които след като бяха преследвани за престъпления и корупция в Русия се "спасиха" на запад с откраднатато под удобният предлог: " ние сме дисиденти и борци за свобода" .Познат цирк.Сега е мъката за тях.Ще връщат няма на къде да ходят.Те вече връщат ресто+главница

ЧУДЕСНО. ДА СЕ СВРЪТ В БЛАТНАТА СИ ДЪРЖАВА. ПОЛЗВАТ ПОСТИЖЕНИЯТА НА ЗАПАДА И ВОДЯТ БЕЗКРЪВНА ВОЙНА С-У НЕГО. ГАДНО МОСКОВСКО ПЛЕМЕ.

Просто да си върнат бързо парите в Русия :) Путин обеща да им ги пази.

Ако върне парите в Русия, Путята ще му ги пребара, за да произвежда с тях ракети и танкове, да хрантути терористите в Украйна, а самият Касянов ще го изпратят във вечните ловни сибирски полета, за да гони лосове и лисици. Ще трябва да мести кинтите я на Каймановите острови, я в Белиз.

другарко партийна секретарка и вие ли?Патоси илозунги .Ама кои са тия постижения на запада и какво произвежда въобще запада.Освен печатница за пари +дългове,дефицити ,мигранти и третополови и едни клети остатъци от пенсионери -всички в партер и така вече 28 години все едно и също .

В момента краденето и изнасянето от Русия става само с благословията на слънцеликия, каквито и фансмагории да съчинява кремълската пропаганда.

Който е крал от руския народ по времето на Елцин това го чака! Путин им каза, ако искате се върнете в Русия, като върнете всички пари откраднати от народа и изнесени на Запад с помощта на западните банки! Явно не искат, щото всички са разследвани за престъпления срещу руския народ и руската държавата, заради кражбите им по времето на Елцин!

списъкът работи за русия, защото ще върне милиарди в страната. за отбелязване е че в него са хората с над милиард... тръмпи помага с каквото може

Шувалов (с Ролс-а) не е от 'онези в чужбина' е вицепремиер, драга.

Иначе на Запад с парите им ще се финансират хибридните терористи в Сирия! Да не бяха крали от руския народ по времето на Елцин и с помощта западни банки да изнасят откраднатите пари на Запа( уж Запада не се занимавал с корупция и укриване на корупция- хахахаха), не биха чудо видели!

И при нас в ЕС, Бойко се вози на скъпи лимузини- премиер е! Меркел и тя се вози! А България+ Германия е 87 млн! Шувалов е вицепремиер на Русия- що да не се вози на скъпи лимузини! Русия е 140 млн! Мъск и той се вози на още по скъпи лимузини и хеликоптери, а е бил съветник на американското правителство и досега работи в колаборация с американското правителство!

Образованието и медицината малко ли ти са - къде се обучават децата на руския елит и къде бяга да се лекува оядената руска плутокрация?

1.Парите са крадени при Елцин, сега никой не пипва и копейка. Всички са честни до мозъка на костите си. 2.Понеже ТрампНаш, всъщност помага на Путин да си прибере парите обратно. Хубаво е, че дрогарете си вярват.

Пишат за Русия и как държавните им мъже се возили на скъпи лимузини! И при нас в ЕС, Бойко се вози на скъпи лимузини- премиер е! Меркел и тя се вози! А България+ Германия е 87 млн! Шувалов е вицепремиер на Русия- що да не се вози на скъпи лимузини! Русия е 140 млн! Мъск и той се вози на още по скъпи лимузини и хеликоптери, а е бил съветник на американското правителство и досега работи в колаборация с американското правителство, като американското правителство му е дало субсидии за 5 млрд $ за тесли, нелетящи ракети и т.н., а 6о млн. американци нямат достъп до елементарни здравни услуги!!

На кой да вярват на теб ли, дето си един РЕП-аджия?

очертава се 4-тата по ред на номерата ОПРИЧНИНА в Русия ...последната беше при Йосиф В.Сталин...естествено ние като скачени съдове с Русия ще минем съответно през подобно мероприятие естествено заради малкият ни мащаб то ще бъде "мини" , но най важното е че ще се състои...а сега де !?!?!

Уж в Русия е много хубаво, пък и олиграсите, и децата им живеят далеч от Русия... Що не вземат наш'те русофили да идат там за да запълнят дупката.

ти откъде знаеш как става? Една жена ли ти каза? Знаем ви вас, комундетета, дето искате да крадете от народа, като руските олигарси на Елцин или американските олигарси на Клинтън и Обама! Няма как да стане, другарю! Путин и Ттъмп ще ви приберат парите и ще ги върнат на руския и американския народ!

Руските данъчни би трябвало, ако си вършеха работата Никъде по света (освен сигурно в Африка) държавните чиновници не разполагат с подобни доходи. Бойко се вози на държавен мерцедес като държавен глава. Шувалов -с личен Ролс-Роис.

много сте зле, вие, русофилите. Наистина много зле.

Това са крадци от времето на Елцин, не са елита на Русия! Просто Запада им помагаше да изнасят откраднатото от руския народ на Запад! Но Путин вече не дава! Затова Миша Касянов, и комундета на шорош като теб риват!

работи за Русия, ама нещо на руснаците това не им харесва.