БСП обсъжда Манолова и Михов за кандидат-президентска двойка

Мая Манолова и ген. Михо Михов е един от вариантите, обсъждани на “Позитано” 20 за кандидати за президент и вицепрезидент, съобщи "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - БСП обсъжда Манолова и Михов за кандидат-президентска двойка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, баа си , та ние само една шепа кадри ли имаме и ... си ги менкаме??. Ще загубим!!!!

От мен имате невалидна бюлетина, защото за национални предатели и отявлени крадци и измамници не гласувам! Предложете някой неопетнен и несвързан с престъпните ви групи, официално съществеващи като партийни централи, и тогава може и да получите моя положителен вот!

Е, как ще вкарат човек "отвън"??! По-добре да си загубят без този пирует!?!?

МАЙ, МАЙ МАЯ СЕ Е НАПЪВАЛА ЗА ОМБУДСМАН НЕ СЛУЧАЙНО, А У БУЛГАРИСТАН Е ПЪЛНО С ХОРА, ДЕТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ МАЯ МАЙ НЕ Е ЗАМАЯНА, А Е МАЙСТОР...МАНИ, МАНИ...

Велики са червените стратези! Крачеталото Манолова и пиянката Михов са перфектната номинация за доунищожение на червените кхмери в България.

Велика е. Вицето не ме интересува. Кога ще гласуваме?

Това срещу огледалото ли го казваш?

БСП много са я закъсали щом това са и кандидатите за президент. Ако номинират и Сергей Станишев цирка ще стане пълен. Как не са се сетили, че Драгомир Стойнев е идеалният вицепрезидент.

Оуууу, да, да, да... Любимата ми двойка - Манолова и Михов! Имам страхотен коледен клип с тях от Господари на ефира. Гоуеми са и двамата. Посред нощ да се събудиш и да се сетиш за тях, прихваш от смях. Давайте! С вас сме! България без вас е едно сериозно, скучно и безинтересно парче земя.

Добре ли си с очите? В текста има съкращение пред Михов - ген. То означава "генерал". Човекът с говорния дефект не е генерал, следователно става дума за друг Михов.

Това с Корнелия, Мая и Йотова е само на майтап, в крайна сметка нали знаете че ние винаги предлагаме Пеевски!

Боже,опази!!!

По-добре магаре, но расово, отколкото дърта червена кранта.

Не бъркай магаретата с катъри! Освен това, ако искаш да ти го натаковат, то наистина изборът ти е добър! Иначе, по твойта аналогия, би било добре да не е нито кранта, нито магаре, а породист жребец! Но такъв вид по нашите политически ширини не вирее!

Бойко Борисов ще бъде кандидатурата на ГЕРБ! Стана ясно от сутрешното му интервю по Би Ти Ви!

Ще ама друг път. Сто пъти каза че няма намерение да се кандидатира за президент.Тъй като като президент ще има далеч по малко отговорности и власт отколкото като премиер.

То анализаторът е взел предвид "сто пъти каза ... ". Щом Бойко е казал, че няма да се кандидатира, значи ще го направи. У него е рефлекс - обикновена лъжа използва.

.Бах ти и обединителките.

Корнелия, Манолова, Йотова! Dir-а, защо на статията няма знак за 18+

Е, как с такива кандидати от БСП си мислят, че биха имали шанс да спечелят? Това са хора, омръзнали на всички вече, особено наглата Йотова! Тя не си мърда пръста за страната като евродепутат, тия искат Президент да я правим! Айде, нема нужда! ББ и калинките са още по-гнусни и гьонсурати, но май пак ще се окажат по-хитри и ще ни натресат поредното си магаре в Президентството!

Старческото оглупяване на столетницата е в необратима фаза.

Аз съм за Татяна Дончева. Ще си тежи на мястото.

Въздушният ас ген. Михов като Началник на Ген. щаб на БА успя да унищожи цялата военна авиация на едно държава - България. Свали всичките самолети и те повече не се вдигнаха. Легендарен и неповторим!

Лично ли сваляше самолетите, в твое присъствие? Голям ас ще да е, сам да се справи с цяла авиация. Значи става за президент, ако не лъжеш де.

Велислава Дърева...за,да е пълен цирка!...

Купиха ли и?!

мая,иляна,корумашев(който вземаше стотици милиони от секс телефоните,а сега от веи та)световно неизвестни цървули ,ще ни оправят пред света .Е нема що.Това показва,че тази институция президент е напълно излишна.

О, мили Боже! Нима си намислил за пореден път да ни наказваш? Поне ни посочи накакви причини.

Корнелия, Мая, Йотова?! Ние бардак ли ще правим??

Другарката Дърева!...

Бардак с дърти отвратителни бабички нема как да стане. Отврат, особено Мая Манолова. Борисов и магаре да издигне, дори и неприятната Цецка Цачеа, пак ще спечели за втори път.

Не мога да разбера БСПто. Първо готвеха Оная за кмет на Костинброд, а сега за президент. Съгласен съм. Провалът гарантиран.

Бойко си заминава не го ли разбрахте,а???Самият той,каза че ако не бил спечелил Изборите за Президент си подава Оставката,и повече никога няма да се занимава със Политика,но преди това да върне заемите които тегли.Умните и Красиви нека му напомнят пред парламента със викове и скечове,нали са безплатни а???

За кражбата на водка-крайно време,е!...

Ало Позитано, защо номинирахте Михов, ане мен?! Ние с Майчето много се допълваме.

Давайте Мая М. и Татяна Д..Ще имаме най устатите държавни глави.

:) с по 2 усти

Бойко ще е пусне защото и той знае какви са другите .Ако той обаче се кандидатира тя няма шанс.

Това ще бъде директна причина за емиграция...

То след двата мандата на ББ и един на РП остана ли някой, който да иска и може, и да не го е направил?

мая Костинбродска президент?! По-добре Пеевски!

Hе магаре ,а кранта.

Нямат общо харесвана фигура в БСП. Част от фигурите, като Татяна Дончева и Ивайло Калфин, излезнаха от БСП.

Общата фигура за тях съм АЗ

Мая не бива да става президент ,най накрая разбрахме какво е омбудсман след толкова години и сега да търсим нов ,президента е фигурант ,без никакви пълномощия ,Мая е силна където може да свърши нещо ,да продължава битката с нередностите и монополите ,не и трябва президентска заигравка.

Оф милия - Манолова борец срещу монополите. Къде живееш, къде се намираш. Манолова заедно с всички крадци в БСП крадат и обират държавата всеки път като се докопат до власт. Мая ти е толкова корумпирана, че повече няма на къде. Глупаците от ГЕРБ я подкрепиха за омбудсман само, за да и затворят устата!

Мая не е никакъв борец срещу монополите! Защото тя е един от многото депутати направили от монополите "законни" организирани престъпни групи. Да не мислиш че в рекета наречен "такса зградна инсталация" Мая няма пръст? С какво всъщност се бори, ако погледнеш реално прави се пиар за пред медиите и нищо съществено не е свършила както и предшественика и Пенчев.

Те сериозно ли? Хахахахаахахха

Аз какво ви казах и Лейката също,че Мая Манолова ще е Президент,това е жената мъж:)

Прочетох заглавието и още не мога да спра да се смея! БСП са решили тотално да унищожат репутацията на партията си.

Много ми е интересно комуноидните шизофреници, които плюят един достоен и почтен човек като Плевнелиев, че бил разделител на нацията, защото вижда влиянието на руските агенти у нас и защитава позициите ни в ЕС и НАТО. Как пък Манолова ще бъде обединител на нацията? Да ми кажат?

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Добър избор, Мая е по-мъжкар от сегашния. хе-хе

Ех, защо Кобилкина не се родила в България?! Такъв обединител на народа е!

Идеална е за ефрейтор от българската армия. Между другото имаме много такива като нея в армията. През комунизма да си военен беше гордост. А сега - срам!

БСП осъжда Манолова и Михов за кандидат-президентска двойка? Наистина тежка присъда.Голям смях ще падне...

Освен да ни сплашват и стресират, сега всички ще почнат и да ни .бат.

Няма. Никой не се интересува от дърти бабички. Всеки търси млади плеймейтки.

И трите дами Манолова, Нинова и Йотова се меко казани прости и неприятни. На техния фон даже Светльо Витков с вице Йоло Денев ще стоят по-добре ;)

Хахахаххахаххаха, така си е

Манолова е доста диалогична, а и генерал Михов няма нищо общо със мухлясалите шапкари-сталинисти. За пръв път от много време добро предложение на БСП.

Чист мазохизъм! Поредна заявка за пълен провал на изборите. На-възпитано и точно е мнението на

предложат . В ООН няма да я огрее , защото не става . Като предан член на партия БКП ( за справка баща и ) , тя ще изпълни партийното поръчение . Пари да падат че само с два апартамента в апартамент Ню Йорк все едно е бездомна . За вицепрезидент може и гоце , че отдавна не е гърмял архари .

Това не е добър вариант! Мая Манолова много и прекалено говори, думата й не е тежи. Това не е визията за ПРЕЗИДЕНТ на България! Търси само евтини ефекти. А Михо Михов е доста изхабена, с остарели разбирания личност. От него лъха..."архаизъм". Помислете за нещо по-интелигентно, господа от БСП. Това не е печеливша комбинация!!!

Сит на гладен не вярва !

Вижте какво омръзна ни да гледаме Буратино който не може да си прочете листчето правилно. Трябва да има нещо по-класно,по-чаровно,по-умно. Дори Бойко има чар само Пинокио е като изтерзан клоун.