Коментари - Близнашки очаква силен кабинет, подкрепен от мнозинство | Днес.dir.bg

Близнашки очаква силен кабинет, подкрепен от мнозинство

Премиерът Георги Близнашки заяви, че очаква силно правителство, подкрепено от солидно мнозинство, за да довърши реформите. Той призна, че е изненадан от РБ.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки очаква силен кабинет, подкрепен от мнозинство | Днес.dir.bg

Коментари

ЗАВАЛИЯТА ,МНОГО МИ Е МЪЧНО ЗА НЕГО АМА ДА ГО УТЕШИ ПРОТЕСТЪРКАТА

Оказа се, че у нас имало три коалиции / ОПГ / : 1. Коалиция 'Октопод' - Сергейчо Сталинишев, Трактора, псевдо - прокурорът Роман Василев, Цветан Василев, Слави Бинев, Димо Гяуров, Хамстера ; 2. Коалиция 'Килърите' - Доган, Д. Пеевски, Пешо сумиста, Брендо, Маргините, Златко баретата, Чолата, Камен Пенков, псевдо - прокурорът Борислав Сарафов, псевдо - следователят Ангел Александров , Хр. Ковачки, Миро наденицата ,Кирето , дето го хванаха с 215.000 германски марки и 43.000 щатски долара на сръбската граница ; 3. Коалиция 'Амфетамин' - Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов / кръгът 'монтерей' / , Гоце, братя Галеви, сестра Галева, др. Корнезов, Павлин Димитров / бивш зам. - вътрешен министър / , понижената Мирослава Тодорова, Вальо лимонадата . Повече от ясно се вижда кои и защо мразят Цветанов ...

Ако наистина имат загриженост за Б-я , избраните в НС партии и коалиции ТРЯБВА да подпишат ОБЩО СПОРАЗУМЕНИЕ за : 1. излизане от кризата в икономиката. 2. Овладяване на енергийната криза.3. Пълна промяна на съдебната система! 4.Реформа в здравеопазването! 5. Реформа в образователната система. 6. Абсолютно строг контрол в/у раздаваните земеделски субсидии 7. Изчистване на държавния апарат от ДПС до най- ниските нива на властта! /. Изготвяне на "ПРОГРАМА" за възстановяване боеспособноста на Армията и оборудването и със съвременна бойна техника от 5-то поколение!!! При желание от политиците това МОЖЕ да се направи с участието на: ПФ , АБВ , ББЦ , РБ водени от Г Е Р Б !!! Ако ИСКАТ---М О Т А Т !!! Нека мислят един път за БЪЛГАРИЯ , а НЕ за ДЖОБА си!!

Лизашки явно иска да остане в политиката. Място тъкмо като за него. Един обикновен и безпринципен кариерист.

Изманиците и антибългарите Плевнелиев, Борисов, Близнашки.

(Бойко) Борисов, (Симеон) Борисов, Бисеров, Бареков, Близашки, Барак, Българоубиеца ...

Интересно

Близашки се изявява като троянския кон на ГЕРБ - сиреч прикрит гербер, без членска карта. Това личи от всичките му действия и изказвания. Съответно, той очаква старанията му да бъдат съответно оценени и възнаградени от ББ.

За мен Близнашки е много добър и точен! Удобрявам всичките му действия и изказвания.!

Посочи моля те едно негово свястно действие , което ти одобряваш Конкретизирай моля

оставете го р. канев, тож не представлава р.Блок *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лизнашки прекалено надцени герберастите. Надяваше се за бъде фактор в бъдещото управление на страната, но удари на камък. В историята ще остане като ренегат отекъл се от идейте си в името на два месеца слава. Два месеца, в които той забравил, че е служебво правителство извърши куп глупости и простотии назначавайки на синекурни длъжности при това с големи заплати разни опърпани никому непознати протестъри, с което тотално се провали. Комунистите никога няма да му го простат и ще го издухат от университета. РАНО ИЛИ КЪСНО РЕНЕГАТИТЕ ОТИВАТ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА

Демокрация това е ВЛАСТ за ГРАЖДАНИТЕ, а не цялата власт на представителни политици-мутри. Робството свърши, с ПРЯКА демокрация всеки роб става свободен ВЕДНАГА. Всички источници на природни ресурси са собственост и суверенни активи на гражданите. Представителните политици-мутри са заграбили всички активи на гражданите и втърдят сега, че няма пари и трябва да се вземат нови заеми. Кой ще плаща тези заеми, разбира се гражданите, а не политиците-мутри, които носят ЦЯЛАТА власт и уж отговорност. Само от една златна мина в България, вследствие на слючени САМО от политиците-мутри неизгодни договори за българските граждани, загубите са два милиарда лева ВСЯКА година за гражданите. Всички договори и закони гласувани, и подписани досега само от политици-мутри не се признават от българските граждани, защото тези фалшиви договори и фасадни закони са неоспоримо доказано срещу интересите на всеки български гражданин. Единственият инструмент за възтановяване правата и активите, и свободата за всеки гражданин е ПРЯКА демокраци. Търсене на индивидуална отговорност на всеки политик- мутра и техните слуги, единствено това може да стане реалност чрез ПРЯКА демокраци. Никой не може да бъде спрян, когато реши да наложи пряка демокрация, защото това е самата ДЕМОКРАЦИЯ. Държавата това е всеки гражданин. Демокрация това е ВЛАСТ за ВСЕКИ гражданин. Робството свърши, ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ е вече тук и сега.

Близнак, мноо си зуе! Да настоявам зъ връщането на Цветанов в страната, е все едно да НАСТОЯВАМ Обама да е президент на България, още от утре! Кат сме праили договор е ставало въпрос за пари и ливи, не за шефове и политики. ИСКАМ СИ ПАРИТЕ, КАКТО СМЕ ЗАПИСАЛИ! И НМЕ ЕБЕ Кво ше стане с Цветанов. Нема а земениш връщането на пари с шоу по мъченията и изнасилването на цветанов. Обама, пусни му ядрена ракета на тоз, да си прибереш вересиите.

АЛФА-телевизията на истината

И Волен под масата!!!!!!!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Амчи, този, както и Плевню, кой го пита по въпроса????? Пък и да се изказва! Ама, моля Ви се! Скравенският "Професор", май много се взе на сериозно!

Дай да ги довършим тия реформи, от 25 години ги влачим, сега за 1-2 месеца до Коледа, може и да ги завършим вече.

Миналия път с Марин Райков, направо минахме тънко Но има надежда!!! Герп са на няколко сюнета от коалиция с депесе.

Боклук излезе ти Близнашки! К...ви кючекини за директори назначаваш глупак с глупаците

за премиер!!! Споко, това е шега, само че във всяка шега има.. нали знаете!

най-вероятно ще бъде забравен някъде около 2 дена след като слезе от мястото, което го настаниха! Падение за държавата с такива като времения управляващ А, може и да бъде запомнен с едно голямо НИЩО

Няма БСП,ДПС,РБ,ГЕРБ,НФСБ... Буквени съкращения винаги ще има.Няма демократи и сатрапи - има бедни и богати.Докато има слабост и алчност лутането на България ще продължава...

НАЙ-СЛАБИЯ, бледен, невзрачен, незапомнящ се с нищо, елементарен, твърде жалък, достоен за съжаление премиер Просто седеше в креслото за премиера Много жалко за него СЛАБ 2

Лизнашки да очаква силен шут в задника, след всичките му незаконни мизерии.

Кой пореден от снимката е този ПЛУЖЕК ??? И Д..П ЛИЗЕЦ на президента?

социалисти и комсомолци са най-долни безгръбначни твари!

наречена "Предсрочни избори", предизвикана от такива като това "добронамерено" и "ранобудно" човеконеподобно наречено Просташки, Плевнелиев, Борисов, ни струва близо 30 милиона, загубено лято и много студена зима на тъмно. За такова нещо може да има само съд и присъда за държавна измяна.

Защо всички комунисти си приличат с Лизнашки - отвратителен комунист...не човек, а комунист!

Посетил Правец да положи цветя и да получи инструкции.Досещаме се за кого са били цветята,а какви са инструкциите ще се разбере в следващите дни.За сега само реформаторите го "изненадват" неприятно и объркват плановете за "широка коалиция" - БСП+ДПС+Герб+ останалите 5 "малки".

Лизашки, гнидо чехльова, по бързо освободи България от СУПЕР ВРЕДНОТО си присъствие!!!!!! Предателите никой не ги уважава, използват ги и след това ги унищожават!

А този Лизнашки показа истинското си лице на подляр, но Господ бави ,но не забравя-Амин!

15 човека загинаха, а този отиде на мач. Oтиде на погребение на Bалери Петров и пререди опашката за поклонение. Hазначи за дипломат етнически турчин. Bместо да се занимава с изборите, за което е назначен, направи масова чистка. Kакво да го коментираме, с какво да го похвалим? Cтана за смях.

Всичко на този свят се връща, такаче ГЕРБ да очаква неочакваното!414

Близнашки нe очаква силен кабинет, подкрепен от мнозинство......

това лигаво ренегатско-протестерско същество бЛизнашки да се разкара, където се е договорил с Офшорко, че натвори толкова поразии, че ще трябват години.

мазен долнопробен соц плъх, мазнещ се на доган!!! пълен боклук!

МОСКОВСКИЯТ СЦЕНАРИИ НЕ ВЪРВИ НЕЩО ЛИ?НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ВИНАГИ ИМА И ПЛАН Б!ДА НЕ БИ ДА СЕ СТРАХУВАТЕ ОБАЧЕ ОТ БЪРЗОТО ГЪРМЕНЕ НА БУШОНИТЕ КАКТО СЕ КАЗВА?С ТАЯ ПИЕСА 25 ГОДИНИ СА ОТВРАТИТЕЛНО МНОГО И ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО НЕ И ВРЪЗВА!ЩЕ СМЕНЯМЕ ЕКИПА МАЙ!ЛУСТРАЦИЯ ДО ТРЕТО КОМУНИСТИЧЕСКО КОЛЯНО И РЕСТАРТ КЪМ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ И ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!

ДЕМОКРАЦИЯ И ПАЗАРНА ИКОНОМИКА! Ха! Това вече не е актуално! Остана в миналият век. Сега глобализация или световна война. Пазарна економика, не разсмивайте чехлите ми. Опитайте се поне нещо да произвеждате без Америка да ви разреши.

Този мазен тулуп да вземе и да махне комунистите областни управители и турските избрици заместник областни, а не да ги държи три месеца да лапат и трупат пари. Ще ми коментира РБ? Ало, комунист тъп, махай се бе.

чуеш ли думата рИформа, бягай като пред лъв!

Комунягата Близашки изненадан отзад :)))

Близнашки трябва да бъде обесен на площада заедно с всички крали досега. Да видим кога народа ще му писне.

НЕ ВИЖДАМ ИКОНОМИЧЕСКИЯ МОДЕЛ НА "НОВИТЕ" ГЛУПАЦИ. КАПИТАЛИЗЬМ? ОБАЧЕ КАКЬВ? СМИТ, КЕЙНС, МАРКС...? КОЙ ПО ТОЧНО? И, НАЙ ВАЖНОТО - КОЙ ЩЕ ОБЯСНИ? КАТО НИКОЙ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА ОТ ТЕЗ НЕЩА. ВСИЧКИ СА ПРОДУКТ НА ВЛАДО ВЬРГАЛА- ДАВАШ ЛЕВЧЕ, ВЗИМАШ ДВЕ! СТРАХ ДА ТЕ ХВАНЕ.

Тука нещо, пак за "Бленуваното правителство" гововри отнесено?

вика "реформи" лицето от снимката?! Думи празни от съдържание като него самия.

по-тъпанарско правителство от това служебно, с водещия класацията от снимката.

Този, ако го разпозная на улицата, ще има тежка телесна повреда от мен!

ТОЗИ СВИНЧО КАЗВА СЛЕДНОТО - ПРЕВОД: ГРАЖДАНИТЕ ДА СИ ЗАТРАЯТ. БЕЗРОПОТНО ДА СЕ ОСТАВЯТ НА НЕГОВАТА КРАДЛИВА БАНДА С РАЗЛИЧНИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ(БСП,РБ,ГЕРБ, ДПС) ДА ГИ ДОЯТ И УБИВАТ, РЕКЕТИРАТ И ПРОЧИЕ. СЬЩО ТАКА ТАЗИ ШАЙКА ИДИОТИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ОЩЕ МАЛКО КОНФОРТ ЗА ДА ПРОДАДАТ И МАЛКОТО КОЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ БЬЛГАРИЯ. НО! НЕ НЕ НЕ ВСИЧКИ ПОД СТРОЙ ЗА НАРОДЕН СЬД!!!!!

силно правителство - силен отбор от слаби играчи не става. Клакьорите се разотидоха да похарчат препечеленото. Истината е гола и уродлива, та чак не може да я понесете. Уродливи избори, уродлив парламент, уродливо правителство, последният да загаси осветлението...Станахме народ от хлебарки.

това че президента е назначил господина да получава пари на наш гръб не му дава право да се изживявя като най компетентен и да ни натрапва какво "смятал" или какво "очаквал". като попаднат във власта и се мислят за богове, мишоци жалки и продажни

Ейй боклук, от кво си изненадан бе. комунде? Излезна два дена на протест за да се наместиш на топличко и акъл ще даваш? Искаш пак да гледаме същата схема до втръсване ли? Този път като предложат Пеевски за шеф на ДАНС, къде ще си боклук долен?

Близнашки е точнто олицтворение как Комунистите за една нощ станаха Капиталисти ... Прехода е такива са управнците. Рибата се вмерисва откъм главата (народна мъдрост) .За какви реформи говорите бе лъжци такива , увеличихте тока но не махнете скъпия ток от микса , депутатите да взимат по 4 000 лева заплата и още толкова от комисии а народа ... да се возите в коли по 100 000 лева където и в най-развитите държави не се возят а да няма коли за Бърза помощ .

Коментари - Близнашки очаква силен кабинет, подкрепен от мнозинство | Днес.dir.bg

Близнашки очаква силен кабинет, подкрепен от мнозинство

Премиерът Георги Близнашки заяви, че очаква силно правителство, подкрепено от солидно мнозинство, за да довърши реформите. Той призна, че е изненадан от РБ.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки очаква силен кабинет, подкрепен от мнозинство | Днес.dir.bg

Коментари

ЗАВАЛИЯТА ,МНОГО МИ Е МЪЧНО ЗА НЕГО АМА ДА ГО УТЕШИ ПРОТЕСТЪРКАТА

Оказа се, че у нас имало три коалиции / ОПГ / : 1. Коалиция 'Октопод' - Сергейчо Сталинишев, Трактора, псевдо - прокурорът Роман Василев, Цветан Василев, Слави Бинев, Димо Гяуров, Хамстера ; 2. Коалиция 'Килърите' - Доган, Д. Пеевски, Пешо сумиста, Брендо, Маргините, Златко баретата, Чолата, Камен Пенков, псевдо - прокурорът Борислав Сарафов, псевдо - следователят Ангел Александров , Хр. Ковачки, Миро наденицата ,Кирето , дето го хванаха с 215.000 германски марки и 43.000 щатски долара на сръбската граница ; 3. Коалиция 'Амфетамин' - Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов / кръгът 'монтерей' / , Гоце, братя Галеви, сестра Галева, др. Корнезов, Павлин Димитров / бивш зам. - вътрешен министър / , понижената Мирослава Тодорова, Вальо лимонадата . Повече от ясно се вижда кои и защо мразят Цветанов ...

Ако наистина имат загриженост за Б-я , избраните в НС партии и коалиции ТРЯБВА да подпишат ОБЩО СПОРАЗУМЕНИЕ за : 1. излизане от кризата в икономиката. 2. Овладяване на енергийната криза.3. Пълна промяна на съдебната система! 4.Реформа в здравеопазването! 5. Реформа в образователната система. 6. Абсолютно строг контрол в/у раздаваните земеделски субсидии 7. Изчистване на държавния апарат от ДПС до най- ниските нива на властта! /. Изготвяне на "ПРОГРАМА" за възстановяване боеспособноста на Армията и оборудването и със съвременна бойна техника от 5-то поколение!!! При желание от политиците това МОЖЕ да се направи с участието на: ПФ , АБВ , ББЦ , РБ водени от Г Е Р Б !!! Ако ИСКАТ---М О Т А Т !!! Нека мислят един път за БЪЛГАРИЯ , а НЕ за ДЖОБА си!!

Лизашки явно иска да остане в политиката. Място тъкмо като за него. Един обикновен и безпринципен кариерист.

Изманиците и антибългарите Плевнелиев, Борисов, Близнашки.

(Бойко) Борисов, (Симеон) Борисов, Бисеров, Бареков, Близашки, Барак, Българоубиеца ...

Интересно

Близашки се изявява като троянския кон на ГЕРБ - сиреч прикрит гербер, без членска карта. Това личи от всичките му действия и изказвания. Съответно, той очаква старанията му да бъдат съответно оценени и възнаградени от ББ.

За мен Близнашки е много добър и точен! Удобрявам всичките му действия и изказвания.!

Посочи моля те едно негово свястно действие , което ти одобряваш Конкретизирай моля

оставете го р. канев, тож не представлава р.Блок *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лизнашки прекалено надцени герберастите. Надяваше се за бъде фактор в бъдещото управление на страната, но удари на камък. В историята ще остане като ренегат отекъл се от идейте си в името на два месеца слава. Два месеца, в които той забравил, че е служебво правителство извърши куп глупости и простотии назначавайки на синекурни длъжности при това с големи заплати разни опърпани никому непознати протестъри, с което тотално се провали. Комунистите никога няма да му го простат и ще го издухат от университета. РАНО ИЛИ КЪСНО РЕНЕГАТИТЕ ОТИВАТ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА

Демокрация това е ВЛАСТ за ГРАЖДАНИТЕ, а не цялата власт на представителни политици-мутри. Робството свърши, с ПРЯКА демокрация всеки роб става свободен ВЕДНАГА. Всички источници на природни ресурси са собственост и суверенни активи на гражданите. Представителните политици-мутри са заграбили всички активи на гражданите и втърдят сега, че няма пари и трябва да се вземат нови заеми. Кой ще плаща тези заеми, разбира се гражданите, а не политиците-мутри, които носят ЦЯЛАТА власт и уж отговорност. Само от една златна мина в България, вследствие на слючени САМО от политиците-мутри неизгодни договори за българските граждани, загубите са два милиарда лева ВСЯКА година за гражданите. Всички договори и закони гласувани, и подписани досега само от политици-мутри не се признават от българските граждани, защото тези фалшиви договори и фасадни закони са неоспоримо доказано срещу интересите на всеки български гражданин. Единственият инструмент за възтановяване правата и активите, и свободата за всеки гражданин е ПРЯКА демокраци. Търсене на индивидуална отговорност на всеки политик- мутра и техните слуги, единствено това може да стане реалност чрез ПРЯКА демокраци. Никой не може да бъде спрян, когато реши да наложи пряка демокрация, защото това е самата ДЕМОКРАЦИЯ. Държавата това е всеки гражданин. Демокрация това е ВЛАСТ за ВСЕКИ гражданин. Робството свърши, ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ е вече тук и сега.

Близнак, мноо си зуе! Да настоявам зъ връщането на Цветанов в страната, е все едно да НАСТОЯВАМ Обама да е президент на България, още от утре! Кат сме праили договор е ставало въпрос за пари и ливи, не за шефове и политики. ИСКАМ СИ ПАРИТЕ, КАКТО СМЕ ЗАПИСАЛИ! И НМЕ ЕБЕ Кво ше стане с Цветанов. Нема а земениш връщането на пари с шоу по мъченията и изнасилването на цветанов. Обама, пусни му ядрена ракета на тоз, да си прибереш вересиите.

АЛФА-телевизията на истината

И Волен под масата!!!!!!!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Амчи, този, както и Плевню, кой го пита по въпроса????? Пък и да се изказва! Ама, моля Ви се! Скравенският "Професор", май много се взе на сериозно!

Дай да ги довършим тия реформи, от 25 години ги влачим, сега за 1-2 месеца до Коледа, може и да ги завършим вече.

Миналия път с Марин Райков, направо минахме тънко Но има надежда!!! Герп са на няколко сюнета от коалиция с депесе.

Боклук излезе ти Близнашки! К...ви кючекини за директори назначаваш глупак с глупаците

за премиер!!! Споко, това е шега, само че във всяка шега има.. нали знаете!

най-вероятно ще бъде забравен някъде около 2 дена след като слезе от мястото, което го настаниха! Падение за държавата с такива като времения управляващ А, може и да бъде запомнен с едно голямо НИЩО

Няма БСП,ДПС,РБ,ГЕРБ,НФСБ... Буквени съкращения винаги ще има.Няма демократи и сатрапи - има бедни и богати.Докато има слабост и алчност лутането на България ще продължава...

НАЙ-СЛАБИЯ, бледен, невзрачен, незапомнящ се с нищо, елементарен, твърде жалък, достоен за съжаление премиер Просто седеше в креслото за премиера Много жалко за него СЛАБ 2

Лизнашки да очаква силен шут в задника, след всичките му незаконни мизерии.

Кой пореден от снимката е този ПЛУЖЕК ??? И Д..П ЛИЗЕЦ на президента?

социалисти и комсомолци са най-долни безгръбначни твари!

наречена "Предсрочни избори", предизвикана от такива като това "добронамерено" и "ранобудно" човеконеподобно наречено Просташки, Плевнелиев, Борисов, ни струва близо 30 милиона, загубено лято и много студена зима на тъмно. За такова нещо може да има само съд и присъда за държавна измяна.

Защо всички комунисти си приличат с Лизнашки - отвратителен комунист...не човек, а комунист!

Посетил Правец да положи цветя и да получи инструкции.Досещаме се за кого са били цветята,а какви са инструкциите ще се разбере в следващите дни.За сега само реформаторите го "изненадват" неприятно и объркват плановете за "широка коалиция" - БСП+ДПС+Герб+ останалите 5 "малки".

Лизашки, гнидо чехльова, по бързо освободи България от СУПЕР ВРЕДНОТО си присъствие!!!!!! Предателите никой не ги уважава, използват ги и след това ги унищожават!

А този Лизнашки показа истинското си лице на подляр, но Господ бави ,но не забравя-Амин!

15 човека загинаха, а този отиде на мач. Oтиде на погребение на Bалери Петров и пререди опашката за поклонение. Hазначи за дипломат етнически турчин. Bместо да се занимава с изборите, за което е назначен, направи масова чистка. Kакво да го коментираме, с какво да го похвалим? Cтана за смях.

Всичко на този свят се връща, такаче ГЕРБ да очаква неочакваното!414

Близнашки нe очаква силен кабинет, подкрепен от мнозинство......

това лигаво ренегатско-протестерско същество бЛизнашки да се разкара, където се е договорил с Офшорко, че натвори толкова поразии, че ще трябват години.

мазен долнопробен соц плъх, мазнещ се на доган!!! пълен боклук!

МОСКОВСКИЯТ СЦЕНАРИИ НЕ ВЪРВИ НЕЩО ЛИ?НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ВИНАГИ ИМА И ПЛАН Б!ДА НЕ БИ ДА СЕ СТРАХУВАТЕ ОБАЧЕ ОТ БЪРЗОТО ГЪРМЕНЕ НА БУШОНИТЕ КАКТО СЕ КАЗВА?С ТАЯ ПИЕСА 25 ГОДИНИ СА ОТВРАТИТЕЛНО МНОГО И ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО НЕ И ВРЪЗВА!ЩЕ СМЕНЯМЕ ЕКИПА МАЙ!ЛУСТРАЦИЯ ДО ТРЕТО КОМУНИСТИЧЕСКО КОЛЯНО И РЕСТАРТ КЪМ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ И ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!

ДЕМОКРАЦИЯ И ПАЗАРНА ИКОНОМИКА! Ха! Това вече не е актуално! Остана в миналият век. Сега глобализация или световна война. Пазарна економика, не разсмивайте чехлите ми. Опитайте се поне нещо да произвеждате без Америка да ви разреши.

Този мазен тулуп да вземе и да махне комунистите областни управители и турските избрици заместник областни, а не да ги държи три месеца да лапат и трупат пари. Ще ми коментира РБ? Ало, комунист тъп, махай се бе.

чуеш ли думата рИформа, бягай като пред лъв!

Комунягата Близашки изненадан отзад :)))

Близнашки трябва да бъде обесен на площада заедно с всички крали досега. Да видим кога народа ще му писне.

НЕ ВИЖДАМ ИКОНОМИЧЕСКИЯ МОДЕЛ НА "НОВИТЕ" ГЛУПАЦИ. КАПИТАЛИЗЬМ? ОБАЧЕ КАКЬВ? СМИТ, КЕЙНС, МАРКС...? КОЙ ПО ТОЧНО? И, НАЙ ВАЖНОТО - КОЙ ЩЕ ОБЯСНИ? КАТО НИКОЙ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА ОТ ТЕЗ НЕЩА. ВСИЧКИ СА ПРОДУКТ НА ВЛАДО ВЬРГАЛА- ДАВАШ ЛЕВЧЕ, ВЗИМАШ ДВЕ! СТРАХ ДА ТЕ ХВАНЕ.

Тука нещо, пак за "Бленуваното правителство" гововри отнесено?

вика "реформи" лицето от снимката?! Думи празни от съдържание като него самия.

по-тъпанарско правителство от това служебно, с водещия класацията от снимката.

Този, ако го разпозная на улицата, ще има тежка телесна повреда от мен!

ТОЗИ СВИНЧО КАЗВА СЛЕДНОТО - ПРЕВОД: ГРАЖДАНИТЕ ДА СИ ЗАТРАЯТ. БЕЗРОПОТНО ДА СЕ ОСТАВЯТ НА НЕГОВАТА КРАДЛИВА БАНДА С РАЗЛИЧНИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ(БСП,РБ,ГЕРБ, ДПС) ДА ГИ ДОЯТ И УБИВАТ, РЕКЕТИРАТ И ПРОЧИЕ. СЬЩО ТАКА ТАЗИ ШАЙКА ИДИОТИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ОЩЕ МАЛКО КОНФОРТ ЗА ДА ПРОДАДАТ И МАЛКОТО КОЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ БЬЛГАРИЯ. НО! НЕ НЕ НЕ ВСИЧКИ ПОД СТРОЙ ЗА НАРОДЕН СЬД!!!!!

силно правителство - силен отбор от слаби играчи не става. Клакьорите се разотидоха да похарчат препечеленото. Истината е гола и уродлива, та чак не може да я понесете. Уродливи избори, уродлив парламент, уродливо правителство, последният да загаси осветлението...Станахме народ от хлебарки.

това че президента е назначил господина да получава пари на наш гръб не му дава право да се изживявя като най компетентен и да ни натрапва какво "смятал" или какво "очаквал". като попаднат във власта и се мислят за богове, мишоци жалки и продажни

Ейй боклук, от кво си изненадан бе. комунде? Излезна два дена на протест за да се наместиш на топличко и акъл ще даваш? Искаш пак да гледаме същата схема до втръсване ли? Този път като предложат Пеевски за шеф на ДАНС, къде ще си боклук долен?

Близнашки е точнто олицтворение как Комунистите за една нощ станаха Капиталисти ... Прехода е такива са управнците. Рибата се вмерисва откъм главата (народна мъдрост) .За какви реформи говорите бе лъжци такива , увеличихте тока но не махнете скъпия ток от микса , депутатите да взимат по 4 000 лева заплата и още толкова от комисии а народа ... да се возите в коли по 100 000 лева където и в най-развитите държави не се возят а да няма коли за Бърза помощ .