Близнашки очаква висока избирателна активност

Премиерът Георги Близнашки заяви, че тези избори са много важни и очаква висока гражданска активност, въпреки прогнозите на социолози, че тя спада силно.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки очаква висока избирателна активност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Добрите намерения не означават действия за постигането на целите! Една шепа лъжци сте и вие.

...за Атака,но вече никога няма да повторя тази моя наивност.... ...Това да издигаш едни същи ОЧЕВАДНИ ИСТИНИ,като свое знаме,а да ВЪРШИШ съвсем обратни неща,атакистката клика начело с Волен, може да води за носа само слепите и глухите в едно с ...малоумните... ...В казармата имахме един лаф..."Викането захар...захар,няма да направи чая ни ...по-сладък..." ...Волен,може би щеше да спечели повече симпатизанти,ако преди 2 години със "златното си пръстче",не подкрепи тогавашният Парламент избрал мафиотско-престъпното правителство на турск-синята и червена пасмина... ...Но той предпочете луксозните воаяжи по екзотични местенца по света,курви,скъпи пури и питиета...за което му трябваха пари...без значение от къде...и кого... ...Жалко,много жалко,че милиони изтерзани българи не могат да припознаят своя ВОДАЧ в лицето на един НЕПОСЛЕДОВАТЕЛЕН И ПРОТИВОРЕЧИВ човек,като Волен... ...ТОЙ ГИ ПРЕДАДЕ....ДА СИ ХОДИ... ...ИСТИНИТЕ ЩЕ СИ ...ОСТАНАТ...

имала Властта!!! Вземи и прочети книжката-->какво направи Атака във 42-рото Народно събрание и как всички предложения които Атака даде за гласуване,БЯХА САБОТИРАНИ ОТ ТРИТЕ АНТИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ ГЕРБ,БСП И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ НА ДПС. Жалко за такива хора като теб. Дано има повече осъзнати Българи. С Намъ и Богъ.

То преди 2 години както казваш управляваше Боко Тиквата, а не нито червените, нито турците.

Въобще не знаят какво е носенето на отговорност политиците! Искам времеви график, разписан по седмици за всяко обещание! На този ден е падежа на някое обещание, ако не се случи, в списъка да пише кой отговаря за неизпълнението и как! Например за Баречето обещава 1000000 места за 8 години, първи етап приключва на 5.10.2015 -50000 отворени, отговаря лично Бареков, при неизпълнение му се къса лявото мъдо и продължава! На 5.10.2016 -75000, отговаря лично Бареков, ако не се изпълни, му късат и другото. Ако продължава да не изпълнява, минаваме към по-сериозно подкастряне. И за Мутрата-Слънце, и за комунягите, и за рязаната сволоч имам примери, но се надявам, че читателят е с достатъчно въображение. Тогава ,мили мои мамини лекета, като останат два-трима без атрибути, ще видите 99% избирателна активност! Ей това е отговорност!

Ей, ти както си почнал, след малко и "петилетката за 2 години" ще поискаш! ))) Шегувам се, разбира се! Естествено, че трябва да носят отговорност, ама като никой не им я търси и собствените им избиратели само чакат тяхната партия да дойде на власт и почват да нарушават "обществения договор" и да искат просто и само назначения, а какво става след това - като седнат поредните некадърници на топлите столчета - никой не мисли! Не забравяй, че при явлението "корупция", например, винаги има две участващи страни - тоя, който дава и тоя, който взима! Трагедията в нашата държава е в това, че всеки иска да взима, а не да няма корупция! Иска да урежда с пари по проекти не този, който може да изпълни някаква задача най-добре, а някой свой познат, роднина, син или дъщеря ... Затова сме на тоя хал! Политиците как да угодят на такива желания?! Правилно - взимат най-много и преразпределят сумички - нагоре-надолу вървят разни чанти и куфарчета - от митниците към партийни централи, от централите към мургави избиратели, от бизнесмени-головодници към общинари, от общинарите към други чиновници ... Кръговрат на рушвета в родината! Манталитет, какво да го правиш! Всички в кюпа!

Като не искате да гласувате гласувайте направо за ДПС и неговите хора, жалки отрепки....

плевнЯШКИ от политиката.

Няма да дам 11 лева на никоя партия под формата на субсидии,всички те заслужават един як шут.

Ами те с по един глас БСП и ДПС ще вземат властта, а тогава не 11лв, а 30-40млрд. на година ще разпределят.....

откъде 30-40 млрд. в тая опоскана държава?

Вие очаквате, а ние се чудим докога ще ни управляват хора, които имат по една гънка на мозъка, и то не от мисловна дейност, а от пружината на фуражката,дето ги е стягала.

Има нещо отблъскващо във физиономията на Близнашки. Избягвам да го заглеждам, има негативна енергия.

Така изглежда пребоядисания комунист. Нищо по-различно от Боко, Цоко и Цецка.

Висока ще е,мамицата ви гербаджийска...

Какво очакваш бе, гаден мазен комунист, пребоядисан на гербераст, а всъщност чист мръсник?? Аз гласувам на избори от зората на демокрацията, нито едни не съм пропуснал, а тази година дори не искам да гласувам с празна бюлетина, и гласа ми ще бъде служебно разпределен между мафиотските червени кланове, които у нас се маскират като политически партии.

Освен всички да гласуваме за всички други партии без първите три.

Ей, Гербашки защо лицето Цветан Генчев Цветанов прави предизборна агитация, а не е в затвора?

Очаквам го този клюн в западното крило.

Какво им става на тези хора? Щом седнат в креслата и се отнасят в някакъв друг свят. Няма оправия. Всеки ден изпускат язовирите, кога контролирано, кога не , но и двата случая крадат на хората животите. Никой не може да ме убеди, че при 2 ч. дъжд, колкото и пороен да е 3 дни след това продължава да идва вода от "някъде". Кой ще ме убеди да гласувам. Те всички без изключение се гаврят с народа. Мисля, че това е замислено. Чака се да завали малко дъжд и безразборно отнекъде идва тонове вода и помита всичко. Това Господа не се забравя и никой вече не се връзва, че е от дъждовете. Имало е далеч по-продължителни и силни дъждове .

На бюлетината ще нарисувам един голям х.. за всички партии. Така и аз ще бъда активен.

И за кого да гласуваме бе аааланколу? Всички до един са измекяри и продажни боклуци. Сега всеки лае и обещава чудеса а вземат ли властта ни го набутват на два ката. Единственея начин народа да изкаже своето мнение е да не стъпва до урните.

ако не съществуваше една противоконституционна етническа партия, щях да се съглася с Вас. но към момента предложението Ви обслужва изключително нейните интереси...

явно ще трябва да поясня :) призивът Ви за негласуване няма да бъде чут от избирателите на ДПС-то, щото те не мислят така въобще. останалите като не гласуваме - ДПС ще спечели мнозинство в парламента...

да ги изненадаме и да проспим 5 -ти. Нито един гласувал и да видим какво ще се оправдават пред ЕС, като никой не ги иска. Големия % гласували е идеален САМО за мошенниците.

Ще ги проспим, ама баба ти и Хасан няма!!!!!!! Или и ти си симпатизант в моравочервено......

кога ли такива умнички кат теб ще се преселят при баба ми да тръгне нагоре тази държава ....

От висока избирателна активност ще пострадат само ДПС.....или вие сте тук да ги браните?!?

Очаква значи ?Защото е глупак !Не остана неотвратен избирател от тия български политици!

на г-на Близнашки му се иска и му трябва навярно по- висока избирателна активност, но... на народа му писнА на сайдера да избира измежду идиоти и да избира всеки път по- малкото зло! Вярно е че не бива да оставяме ГЕРБ-аджиите, БСП-арите и ДПС-арите да излъчат управление, но... с това списъка за гласуване в голяма степен се изчерпа. А читави кандидати няма. Кого да избера? Волен ли - да ходи с парите от субсидиите да се замеря с тапи по Парижките ресторанти и като види самолет и да му омеква ангела и да го избива на скандали? Или РЗС-то? Карикатура с карикатура такава? Или Бареков - дето само повтаря предизборните обещания които някой току-що е зарязал? НЕДЕЙСТВИТЕЛНА БЮЛЕТИНА И ТАКА ДО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ КОЕТО ДА СМЕНИ ОБЩЕСТВЕНЯТ РЕД!!!

Партия = банда престъпници! За коя банда да гласувам??????????????

НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ ГЛАСУВАХА 2МИЛИОНА СЕГА ЩЕ СА 1,5МИЛИОНА КАКВА НЕ Е ФАЙДАТА ДА ОТИВАМЕ ДА ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ С КОЛИТЕ ДА НИ ГЛОБАВЯТ ЧЕ СМЕ ПАРКИРАЛИ НА МЕСТА ДЕТО Е ЗАБРАНЕНО ЗАЩОТО ДО УЧИЛИЩАТА НЯМА МЕСТА КЪДЕ ЩЕ СЕ ГЛАСУВА И ПОСЛЕ ЧАКАНЕ С ЧАСОВЕ ЗА НЯКОЙ БУДАЛА КОЙТО ПОСЕ КАТО МЕ ВИДИ НА УЛИЦАТА НЯМА ДА КАЖЕ ЕДНО ЗДРАВЕЙ ЗАЩОТО Е СТАНАЛ ДЕПУТАТ

КАТО ИДВАТ ИЗБОРИТЕ В БГ ЗАПОЧВА ДА СЕ НАГНЯТЯВА ЕТНИЧЕСКОТО НАПРЕЖЕНИЕ КАТО ЧЕЛИ ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ ВИЖТЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ НАУЧЕТЕ СЕ ВЕЧЕ КАТО ИДВАТЕ НА ПРЕДИЗБОРНИ МИТИНГИ ДА НИ ПРЕДЛОЖИТЕ БИЗНЕС ПРОЕКТИ НА ВАШИТЕ ПАРТИИ КАКВО ВИЕ АКО ВИ ИЗБЕРЕМ НА ВЛАСТ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА СТРАНАТА НИ А НЕ ДА МИ КАЗВАТЕ АХМЕД ДОГАН НАПРАВИЛ ЕДИ КАКВО СИ СТАНИШЕВ И МОНИКА ЕДИ КАКВО СИ ИЛИ БОЙКО БОРИСОВ ЕДИ КАКВО СИ АКО ИМАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА СИ БЪЛГАРСКИ И МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ТОВА РАЗБРАНО ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖВАТЕ КАТО СТАРИТЕ КАСЕТОФОНИ

Какво да ти предложат, като те освен атикомунизъм и компромати един по друг нямат друго в главите си!!! Те не идват да работят за страната си, а идват за да бъдат на власт!!!

му се висока кативност за д аима голяма фалшификация. Да да ама не.. ще си пия пиенето на 5 и ме б.х. за мошенниците политици

Близнашки го казва индиректно: Не вярвайте на социолозите. Активността наистина ще е огромна, защото вече няма накъде. Трябва да си върнем държавата.

Ще гласувам за тези бандити, които обещаят че ще направят бърза лустрация до девето коляно веднага щом спечелят властта!

призовавам хората да гласува за да не гласува друг вместо тях. кой за когото иска, но го направете.

Пожелавам пореден демократичен успех в поредните демократични избори на всички демократично гласуващи!

бай Тошо позволи на тези, които се чувстват турци да отидат в Турция преди повече от 25 г. Как стана така, че за 25 г. вместо да намалеят те се увеличават на всеки избор?!? И родените след това в Турция ли получават автоматично българско гражданство без да знаят език, култура, история на България?!

НАПРАВЕТЕ ЕДНА СПРАВКА ВЪВ ВЪНШНОТО МИНИСТРЕСТВО И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ НАД 2МИЛИОНА БЪЛГАРИ СА В ЧУЖБИНА А В БГ НИ ОМРЪЗНА ДА ГЛАСУВАМЕ

който не гласува е ЕНИЧАР и предател!

И за коя партийно - бандитска групировка да гласувам?

например: пишеш `сичките на листчета, махаш ДПС, `фърляш листчетата в една шапка (да не е фес), вадиш едно листче, четеш, псуваш (и така няколко пъти)... накрая попадаш на листче, на което пише (пак например) "ОО", казваш си "тия пък даже не знаех, че участват", след което гласуваш за тях с чистото съзнание, че си гласувал СРЕЩУ дпс-то.... горното - само в случай, че наистина не знаеш за кого да гласуваш :)

НЕ гласуването ОБСЛУЖВА единствено и само КОМУНИСТИЧЕСКАТА-ТУРСКО-ЦИГАНСКА КОАЛИЦИЯ! ФАКТ! Ето ви неоспорим пример, тази година ще има 136 избирателни секции в Турция!!!

защото не виждам никаква подходяща стока на витрината, а само скъпи и корумпирани стоки - независимо от коя партията са АЗ И МОШТЕ КОЛЕГИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ! ТАКА НИ Е ДОБРЕ! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НИТО СОРОВЦИ, НИТО ПЕЕВЦИ НСИТО НЯКОЙ ОТ ТЕФТЕРА НА ЗЛАТАНОВ!

негласуването от страна на българския избирател само по себе си е глас за ДПС! не Ви агитирам за никого! просто не съм съгласен в България да ме управлява малцинство с турско съмосъзнание!

Някой ще сподели ли къде дават по-висока цена за изборите? ================================ купуването и продаването на гласове е престъпление ================================

какъв мазен социалистически плъх!

В Анадола ще е най-висока - басираме ли се?! И после в циганските маали!

Аз няма да гласувам,както и голяма част от рода ми,тъй като имаме родова среща на 4 срещу 5 октомври определена още миналата година.Пък и няма смисъл,процентите вече се знаят,броят на депутатите също.Плюс минус-статистическата грешка.Старата песен на нов глас ще започне.Дори и да се появят нови лица с желание и хъс,след 3-4 месеца дишане на тарикатски въздух стават същите.

Близнашки не знае на кой свят се намира.Той е много далеч от избори,от държавни дела и всякаква политика.Той просто е едно недоразумение-впрочем каквото е Плавнелиев!!!!

Вероятно е прав! След като знае какви са темповете, с които се попълват предварително чувалите с бюлетини... Те социологическите агенции, само си приказват, че нямало да има гласуващи? Как няма да има, според ЦИК в БГ живеят вече 7 000 0000!

ЦИК отсече: 136 избирателни секции ще има в Турция ....МНОГО БЪЛГАРИ В ТУРЦИЯ - БЪЛГАРИЯ КОЙТО НЕ ЗНАЯТ И ЕДНА ДУМА НА БЪЛГАРСКИ НО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА Е ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ

А дано, ама надали! За да очакваш висока избирателна активност е нужно избирателите на свой ред да очакват промяна на положението си към по-добро от сегашното! А тъй като тренда в положението е ясен и за най-големите оптимисти, такъв ще е тренда и в избирателната активност!;о)

Това очакване подплатено ли е с необходимото количесто бюлетини :)

Не само с бюлетини, а и с население "По приблизителни данни на ЦРУ на САЩ към юли 2014 г. населението на страната ще бъде 6 924 716 души" И ЦИК рапортува: в изборите ще участват 6 924 000 души. Останалите са деца!

ми да бяхте отворили повече секции в белия свят (Европа, Америка), а то предимно анадолски...

Който не ГЛАСУВА, трябва да знае защо ще студува и ще гладува, във вода до колене. "ВТОРИЯТ АКЪЛ" НА БЪЛГАРИНЪТ ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ... СЛЕД БАЙРАМА /5 октомври 2014 г./.

Моите поздравления, към първият адам'акъллия минусчия!

Трябва да глесуваме, да няма после хънта -мънта...

И най-вече срещу герп

Като напечатат пак фалшиви бюлетини и ... все тая

Прав си Близнашки!!! Където и да идеш всички говорят за изборите.Е не много литературно но им се разбира.Само медиите са гадове!!Протеста всички го споменават и най-вече тебе!Никой не говори за ток,парно,заплати и т.н.Всички чакаме да се върне.Да свети Името Му и да иляди!!!

Той човека си знае :колко пари наля в партийната каса за тези няколко седмици и каква избирателна активност може да разчита спрямо средствата .

А какво стана със задължителното гласуване ? Искате висока активност- направете го задължително !

...КАТО СТАНЕ "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" И НИ ПОДКАРАТ ПОД СТРОЙ КЪМ УРНИТЕ,НЯКОЙ ЩЕ МЕ "СВЕТНЕ"ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ,АКО ВМЕСТО " X " ИМ ИЗРИСУВАМ ЕДИН "СРЕДЕН ПРЪСТ" ИЛИ ЩЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ПОСТАВЯТ И КАМЕРИ В "ТАЙНИТЕ СТАИЧКИ",А МОЖЕ БИ ПО-ДОБРЕ ДА ПОПЪЛНИМ БЮЛЕТИНАТА ПРЕД ЗОРКИЯ ПОГЛЕД НА КОМИСИЯТА,ДОКАТО ЗАД ГЪРБА НИ СТОЯТ НЯКОЛКО ДОЧООЛУ,ГОЧООЛУ С ЯКИ ЦЕПЕНИЦИ В РЪЦЕ..... ...МАЛОУМНИЦИ СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ,КОИТО ВСЕ ОЩЕ СМЯТАТЕ,ЧЕ САМО СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ ЩЕ СИ РЕШИМ ПРОБЛЕМИТЕ.... ....С ГЛАСУВАНЕ И ..."ИЗБОРИ" НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИМ.... ДО ТАМ СМЕ Я ...ДОКАРАЛИ....

КАКВОТО СТАНА СЪС СУБСИДИИТЕ НА ПАРТИИТЕ

Много е важно избирателната активност да е ниска. Кандидатите все това искат - гласувайте. Ами като е лоша стоката няма да гласуваме. Високата избирателна активност прави "избаярните" представтилни. Ами смятай се за избран и представителен, когато при 40% активност, ти си взел 8% - т.е. 3.2% от имащите право на глас. Е избран си, ама ...

...това е и моята позиция от много време,но странно,защо когато я изявя в някой коментар,тя инкасира и много (-)... ...поне за сега изборите не са задължителни и НИКОЙ не може да ме накара да вляза в някой магазин и да си купя нещо,като на щандовете му има само ...БОКЛУЦИ...,а ако на някой му хрумне и направи задължителни...означава,че сме се простили с ...ДЕМОКРАЦИЯТА... ....И моля редакторите,когато пускате някакво изказване на този "премиер от ден до пладне",моля СПЕСТЕТЕ НИ ОТВРАЩЕНИЕТО ОТ ПРИСЪСТВИЕТО НА МАЗНАТА,САМОДОВОЛНА ВЕЧНО УХИЛЕНА ФИЗИОНОМИЯ ОТ ВСЯКА НЕГОВА СНИМКА....

6+, особено за последния абзац!

да сравняваш правото си да избираш с покупка в магазина? не е особено удачно! възмездното придобиване на стоки/услуги е... доста встрани от упражняването на конституционно право. виж за това, че изложеноот в момента на "витрината избори" е само боклук - съм абсолютно съгласен! но, както и на други места написах, негласуването от страна на българския избирател само по себе си е глас за ДПС!

Всички коментари как не трябва да се гласува и колко няма смисъл,са платени от Посрано 20!!!!

Заблеело ми е тъпо герберче