За втори път подпалиха кантората на частния съдебен изпълнител Трифон Димитров на централната улица "Александровска" в Бургас. Входната врата на кантората е обгоряла при днешния пожар.

По време на инцидента Трифон Димитров е бил в помещението и лично се е обадил на спешния тел.112. Няма пострадали, предаде БНР.

По първоначална информация входната врата на кантората е била полята със запалителна течност.

Офисът е на втория етаж на кооперация. Пристигналите пожарникари са изгасили бързо огъня. От бургаската полиция правят огледи и изземат записите от охранителните камери в района.

Снимка: Булфото

Трифон Димитров има съмнения кой е запалил вратата на офиса му. Ставало въпрос за човек, изгубил доста пари, а тормозът срещу Димитров продължавал две години.

Снимка: Булфото

На 26-ти август 2014 година при умишлен палеж отново беше обгорена входната врата на кантората на частния съдебен изпълнител. Тогава имаше две пострадали жени.

Трифон Димитров е бивш следовател. Като частен съдебен изпълнител той е сред популярните експерти в бранша. Името му се свързва с въвода на НСА в Равда, както и с продажбата на имотите на скандалния корабособственик Дойчин Дойчев, замесен в афера с кокаиновия кораб в Испания и потъналия кораб "Ванеса" край Керченския залив.