Това съобщиха от полицията в Ямбол, цитирани от БТА. Тримата пътували с "Опел Астра" с бургаска регистрация. На два километра преди "Петолъчката" късно снощи колата навлязла в насрещното платно и се блъснала в дърво край пътя.
На място e починал 33-годишният Веселин Х. от Бургас, който се возел на задната седалка. Шофьорът Николай Д. (44 г.), от Поморие, починал на път за болницата, допълниха от полицията. 28-годишна жена е в тежко състояние, настанена е в ямболската болница.
Причините за катастрофата се изясняват. В РПУ-Стралджа е образувано досъдебно производство.
24-годишен шофьор от с. Марково е починал на място след жестока катастрофа вчера на около 200 метра след стария разклон за селото. В 22.50 часа лек автомобил „Ауди 80”, управляван от 24-годишен мъж, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в предната лява част на „МАН”, управляван от 26-годишен мъж от Асеновград. По първоначални данни причината за инцидента е движение с несъобразена скорост.
53-годишен пешеходец загина, след като бе ударен от автобус снощи на пътя Раднево - Стара Загора. Aвтобус "Setra - С 213 Х", управляван 57-годишен мъж от Стара Загора, на около 500 м преди разклона за с. Даскал Атанасово ударил движещия се по пътя мъж от същото село. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача.