Инцидентът станал във вторник вечерта в град Баня, Карловско. 24-годишна М.М. от Карлово потеглила с форд и тогава блъснала три момичета - на 5, 8 и 16 години, и 50-годишна жена, която била с децата. Съпругът й, който е бил на улицата, веднага се качил на шофьорското място в колата и заедно с жена си отпрашил към село Бегунци. Разгневени роднини на пострадалите тръгнали да преследват семейството с колите си. Извън Баня те настигнали форда, но го открили празен. Ядосани, те го потрошили с метални пръти.
Малко по-късно служители от РПУ-Карлово открили виновницата в къща в близко село. Станало ясно, че жената, управлявала форда няма свидетелство за правоуправление. 16-годишното пострадало в катастрофата момиче е настанено в болница с контузни рани на главата и корема. Другите деца и жената са на домашно лечение под лекарски контрол, съобщи Дарик.
Още един водач без книжка причини катастрофа миналата нощ и рани себе си и двамата си спътници. 21-годишният младеж от Устина се блъснал в електрически стълб при преминаване с висока скорост през наводнен участък от пътя.