Финландската полиция ще арестува Пучдемон, ако го открие

Финландската полиция съобщи днес, че ще действа по испанското искане за задържане на бившия каталунски лидер Карлес Пучдемон, който се намира в страната.

Обратно в новината

Коментари - Финландската полиция ще арестува Пучдемон, ако го открие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кривогледото добиче от снимката няма какво да се върти и крие из Европа. Да си заминава за Москва, там от където е дошъл.

Демокрация в действие!!!

Ами от Финландия директно при рашаните, защото ще побърза да се гушне при шефа. Но те по- скоро няма да искат го приемат, защото ще се издадат и ще си влошат положението.

Марш в кочината, че сороска помия вече свършва.

На Русия сепаратизъм не й трябва ! ПАК обърка инструкциите. ..ха ха ..

Не ми е ясно, какво престъпление е, да проведеш референдум за независимост? Още повече, да те заплашват със затвор до 30 години ! Това ако беше се случило, сценарият ве е ясен

Това ако беше се случило в Русия, знаете западният сценарии! Диктатурата при Путин, нарушаване на човешките права и да не ви изброявам повече други фрази, вие ги знаете!

Престъпление е да нарушаваш закона. В случая конституцията на Испания забранява провеждането на такъв референдум. Пучдемон се оказа доста глупав. Избра късият път.

Ти конституцията на Испания я четеш в оригинал предполагам.

Storen

"Пучдемон, бе поканен на срещи в парламента на Финландия...Финландската полиция съобщи днес, че ще действа по испанското искане за задържане на бившия каталунски лидер Карлес Пучдемон." Двуличието на финландските власти не подлежи на коментар. Събитията от последните две-три години удивително напомнят на ситуацията в Европа в началото на 20ти век.

Финландската полиция му е помогнала да се качи на самолет за България и нашите гранични полицаи за това не са проверили пътниците от този самолет и са му помогнали да "изчезне яко дим"!

Фашистите в действие.

ХА, ХА, ХА! Прави са финландците! Точно по принципът: "Тука има, тука нема!

Заглавието ми звучи като: Татко ще ми купи колело, ама друг път! ХАХХХАА...

Тези изроди ни говорят после за демокрация и права на човека! Тези ни натрапиха ТИКВАТА и това според тях е демокрация, по идва на пародия.

Финландците трябва да внимават в картинката. Близко са до Русия, а и Пучдемон може да е намерил там област, в която да обяви независимост!

Бравос съпартийци.Нищо ново не сте научили и нищо старо не сте забравили.Хайл.......

в Каталония позволи на отцепниците с по-малко гласове да спечелят повече мандата в парламента. И какво се получава, малцинството се налага над мнозинството. Ами ако мнозинството излиза на митинги против отцепването на Каталония ? Гражданска война за радост на путлеристанчетата ???

Пич, там ни интересува само Барса и ..футбола!

Явно признавате само избирателни системи, които задължително водят до желаните резултати. И правилно - в САЩ сега разбраха, че избирателната им система не струва и още се съмняват дали те са си избрали президента. Тези избирателни системи не са от вчера

Е провери каква е системата в Англия и САЩ и ще видиш, че и там мнознството е прее...

Тоз покемон не случайно е във Финландия! Следващата му спирка е Масква в мазето на Путин при другите минзухари Янукович и Сноудън! ХАХАХАХАХАХАХА

Объркал си филма - Москва е против всякавно национално самоопределение. В Крим затвориха Българското радио. Испания е същата империя и е време народите и да се самоопределят. Още повече, че членството в ЕС гарантира реалните граници и икономика. Дефакто ще се смени само администрацията....и кой да прибира парите от икономически силната провинция.

Надяваме се да са ти прибрали пищова в касата!

не е боклук, а наивник .....рахой докара нещата до положение, което е безнадеждно .....трябваше да се договори с каталунците да не ги тормози с глупостите на централната власт....и каталунците щяха да мирясат, но не би ......то не беше конституция, то не беше лоялност към краля, то не беше ама закона не им дава право да правят референдум и да обявяват независимост.......хората сами държат в ръцете си бъдещето и сами решават какво да бъде то ......трябва гъвкавост да се управляват проблемите, а не да се държиш с едната ръка за законодателството, а с другата за кобура ......

обаце, тиа ниама да го открие. толкова се е упласил, це веце и сам не мозе да се намери.

НА ТОЗИ БОКЛУК НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ТЕГЛИ ЕДИН КУРШУМ???