Студена седмица с дъжд и сняг ни очаква

В понеделник ще e облачно, на много места, главно в южната половина, ще има валежи от дъжд, по-значителни през нощта в югозападните райони.

Обратно в новината

Коментари - Студена седмица с дъжд и сняг ни очаква | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Люлин вече се казва Китай.

Някаква синоптичица на 44 г. не е остаряла нито ден в сурата благодарение на приятните лъжи, които от 22 г. изрича с усмивка от екрана. Но пък първите й зрители вече са се споминали. А тя все една такава млада, компетентна, досущ като наште джофри. Масовата психоза е голяма работа. При над 2 млрд. човешка гмеж няма как да не се интересуваш къде джапаш и какво ще сложиш в стомаха.

появяващи се стажантки какво друго да очакваш! Виж, Емо си е стбиляга, но и той говори за всичко друго в литературните си анализи, само не и за времето. Ние по-добре виждаме и знаем какво ни очаква, не само климатично, та няма много полза от тях, затова ги подбират по-засукани та да привлекат някой зрител, любител на...прогнозите.

вращам се от флорида у четвартака. ще карам ски на боровец в почивните дни, клепаре...

Хора, има много измръзнали щъркели по нивите. Не могат да летят, няма и с какво да се нахранят. Кой както може помагайте да ги спасим!

вместо да пишеш тук да беше спасил няколко.

Ще е ясно два дни преди деня за прогноза.

Путин ги подготвя нали запада иска Сибир ..пуска им симулатор 1 ниво ..ако го минат ,ще пусне негрите,джендарите с копринените мундири със сатенени гащи + наркоманите от US army comedy.

сега отивам на плажа да се окъпя. океанът е на тепсия... не ми завиждайте, че тук в момента е много напечено... поздрави от слънчева и топла флорида, клепаре... >< >< >< :-))))

Ще бъде многооо обРачно!!! Пазете се от обръчите....опасни са....

Втора поправка!ще Е облачно на многа места!!! Без запетая пред "на"

А всички се надявахме че март ще става за плаж. пфф

седмицата изобщо не ни очаква. тя дори не знае че съществуваме! ние я очакваме, евентуално де!